weber666 Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Witam, nie wiecie gdzie można dostać kontraktowego 3 Day Patrol Pack'a? Albo może ktoś ma na sprzedaż może być przybrudzony. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 A z jakiego systemu? W jakimś kamuflażu? Quote Link to post Share on other sites
weber666 Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 Woodland, Molle Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 zerknij na ten jak chcesz brudny :) http://www.allegro.pl/item135175934__molle...trol_pack_.html Quote Link to post Share on other sites
weber666 Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 No właśnie widziałem go, ale tam kolory jakieś nie teges, może być przybrudzony, ale żeby kolory były żywe :) Mimo wszystko dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 jeśłi chce Ci się bawić z przesyłkami : :twisted: http://cgi.ebay.com/Specialty-Defense-Moll...3QQcmdZViewItem Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Na allegro jest koleś o nicku "GunSmoke". On ma duzo szpleju US. Ja ood niego kupilem dwa dni temu patrol packa. Uzywany ale w b. dobrym stanie. Cena 240zł. Link Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Biorąc pod uwagę, że nówka to nie więcej niż 300PLN, to... Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 To dobra cena. Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 a jak się sprawdza w terenie? ma jakieś wady? zastaawiam się bo potrzebuje plecaka który dużo zniesie(woda,przeciereranie) Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Ja narazie nie moge sie wypowiedziec bo mam go od dwoch dni :wink: . Ale wyglada solinie. mysle, ze jak deszcz bedzie padać to wszystko w srodku nie zmoknie. Jest bardzo wygodny, wygodnie nosi sie do z kamizelką (ja mam fsbe), ma pojemne komory. W sam raz wlasnie na spakowanie calego szpleju na strzelanke. Tak wiec uwazam, ze warto kupic ten plecak. Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 piotrek sgus , królik , wukasz : wg mnie 240 zł to nie jest najlepsza cena za używanego Paul , piotrek sgus : rzeczy w środku na deszczu raczej zmokną - sprawdzone w którym plecaku nie zmokną ? :) plecak wg mnie można kupić : - dosyć dobrze zrobiony , wytrzymały - w miare wygodny ale szelki mogłyby być lepsze - ma kieszeń na camela - ma wyciągalne usztywnienia i zmiękczenia - cena względnie dobra (ok 200 zł za używanego i ładnego) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 A czy ja mówiłem, że 240 za używkę to dobra cena? Wolę dołożyć 60 i mieć nówkę. Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 a przecież ja nie mówię że mówiłeś wręcz przeciwnie aha jak komuś nie pasują szelki bo niewygodne to niewielkim nakładem pracy można przełożyć inne Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ...Na przykład od CMVS'a (szersze i bardziej miękkie), albo jeszcze lepiej - jak ktoś w miare udolny - uszyć nowe wykorzystując np. materiał ze starych, albo cordurę z worków NBC - na lepszej piance, podszyte siatką i bardziej anatomicznie podcięte. Spójrzcie choćby na ofertę Tactical Tailora ile można wyciągnąć z czegoś tak banalnego jak stara ALICE. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 No szelki od CMVSa do Patrola to przełoży. Do Assaulta już nie, ale on ma z założenia nieco wygodniejsze. Tyle, że same szelki do CMVSa kupić raczej niełatwo... Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 no można przełożyć szelki od starej poczciwej alice tylko trzeba tasiemki na dole doszyć i efekt jest super to chyba najlepsze rozwiązanie , proste szybkie i tanie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts