Equil Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Jakie macie sugestie co do tej gry? To co mi się najbardziej podoba: -Bronie naprawdę "kopią" -Całkiem ładne odwzorowanie wyglądu zewnętrznego, odgłosów wystrzału, obsługi i parametrów technicznych broni -Nawet pokaźny wybór arsenału To co mnie najbardziej denerwuje: -AI mimo wszystko jest takie sobie -Nie można strzelać podczas czołgania się :!: :evil: -Trochę zbyt liniowe przechodzenie misji, powinno być więcej swobody -Niektóre misje, w których nie można zostać wykrytym są prawie nie do przejścia Ale IMHO gorąco polecam, połączenie realistycznego pola walki z przyjemną strzelanką. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 ja się strasznie zawiodłem na tej grze. Pierwsza część jest genialna ze swoimi strefami trafień, możliwością urwania przeciwnikowi łba, albo kończyny i wypływającymi wnętrznościami po serii z awtomatu. A druga... taka sobie strzelanina, można tutaj co najwyżej łeb z shotguna albo snajpery komuś zdjąć z barków. Nie czuć tej mocy, którą miałą pierwsza część. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 mi to tylko multi się podobał ;) Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Graficznie miodzio !! Bronie rzeczywiście kopią i sa bardzo dobrze odwzorowane wykonane : -))) Fabularnie i grywalnie niedoruwnuje .. a może nawet nie umywa sie do 1. Ma ktoś orginał ? tzn. chodzi mi o to czy grają w to ludzie po siecie ? Jeżeli byłoby sporo serwerów i playerów chetnie zakupiłbym orginał który teraz za grosze pewnie sie dostanie : -))) Odpisz ktoś plz ! ^_^ pozdro ! Quote Link to post Share on other sites
wroobel16 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 -Niektóre misje, w których nie można zostać wykrytym są prawie nie do przejścia ta gre da rade przejsc z zamknietymi oczami. a misje gdzie nie mozna zostac wykrytym sa najłatwiejsze Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 to wkurza mnie w tej grze : -ciche zabijanie wrogów jest bez sensu -nic nie ma wniej myślenia -do socoma mozna dać tylko jedno ulepszenie -czasem wrogowie nie giną (wpakowałem w jednego dwa bębny z MM-1, maga z M-60 a ten poobrywany nadal do mnie strzelał, potem zresztą po planszy latał sam pistolet) -oklepana fabuła a co mi się podoba : -smarownica -bagnet w kałaszu -rozwalanie ciał -muzyka pasująca do akcji (zwłaszcza w Kolumbii) -konsola silnika Quaka 3 w której znam wszystkie komendy Tak więc 5 za, 5 przeciw. Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 BaUEr Tak, na ver.1.3 gra całkiem [a nawet bardzo dużo] osób. Jest też wiele ciekawych modów i skinów na sof2files. Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Pierwsza część jest genialna ze swoimi strefami trafień, możliwością urwania przeciwnikowi łba, albo kończyny i wypływającymi wnętrznościami po serii z awtomatu. Hej to jest jakiś zboczony zwyrol??........ :-P A tak poza tym poinstalujcie sobie dodatki na broń[no i patche coby bugi zlikwidować] to dopiero pykańsko:D A faktem jest, że klimat mnijeszy niz w jedynce aczkolwiek i tak tak jest milo:P Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Kilka dni temu zainstlowałem sobie SOFa 2 i zaczęłem pyrać w necie. Gra bardzo mi się spodobała, ale nie ukryję jestem lamer i kilku rzeczy w tej grze nie rozumiem. MOje pytania mogą się wydać komuś bardzo śmieszne. - Widze, że wielu graczy ma nicki kolorowe, ja mam biały, jak to zmienić? - Jak kogoś ściągnę to przeciwniki pisze :"LLLLLLoooooLLLLLL nice shot Martin" i do tego jest taki specyficzny "hihihi" jak takie cuś zrobić? Jak wysyłać takie komendy. Quote Link to post Share on other sites
K4MIL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Kilka dni temu zainstlowałem sobie SOFa 2 i zaczęłem pyrać w necie. Gra bardzo mi się spodobała, ale nie ukryję jestem lamer i kilku rzeczy w tej grze nie rozumiem. MOje pytania mogą się wydać komuś bardzo śmieszne. - Widze, że wielu graczy ma nicki kolorowe, ja mam biały, jak to zmienić? - Jak kogoś ściągnę to przeciwniki pisze :"LLLLLLoooooLLLLLL nice shot Martin" i do tego jest taki specyficzny "hihihi" jak takie cuś zrobić? Jak wysyłać takie komendy. - przy wpisywaniu nicka wybierasz ^ i cyfry 1-9 wtedy ustawia Ci się kolor. - to się nazywa bindy, poszukaj w necie jak robić bindy do SOFa bo ja nie pamiętam Quote Link to post Share on other sites
mczesiu Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Powiedz mi jak możesz, dlaczego jak chodze nie mogę być wychylony ani w prawo ani w lewo. Po prostu kiedy przyciskach "lean" i chcę iść to moj człek sie zatrzymuje. Inni na serwerze mogą bez problemu grać. Jeszcze jak zainstlowac tego punkbastera. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Na multi z tego co pamiętam nie da się "wychylać"... W ogóle multi się dosyć różni od singleplayera. Na single maksymalny zasięg rzutu granatem to dwa metry (dobija mnie to), z granatnikiem jest podobnie. Na multi po wciśnięciu spustu broń nie "idzie" do góry, ale skupienie pocisków wszystkich broni jest dużo gorsze, niż na singleplayerze... Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Moim zdaniem pierwsza część była znacznie lepsza. A największym plusem było spolszczenie. Hahaha. Quote Link to post Share on other sites
X-fLo Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Graficznie miodzio !! naprawdę nie wiem jak można powiedzieć że ta gra grafa to miodzio... jest poprostu odrażająca!! :wink: America's Army to dopiero jest "miodzio" w dodatku odznacza się bardzo dużym realizmem i grywalnością. W dodatku jest darmowa. wybaczcie że piszę tutaj na temat AA ale forum Americasa zostało zablokowane (why?) błagam... trochę obiektywizmu przy ocenie grafy Edited February 9, 2007 by X-fLo Quote Link to post Share on other sites
nagrab Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Jest napewno przestarzała, ale i tak mi się nadal dobrze gra w SOF'a. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Grałem kiedyś demko,ale darowałem sobie bo kończyny już tak ładnie nie odpadają jak w pierszej części i ogólnie wrażenia z zabijania jakieś takie mdłe Edited February 10, 2007 by Zgedi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts