maciek_zagroba Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Rozkeciłem swojege M4A1 poniewasz miał bardzo mały zasięg(ok.6-7m.) i myślałem że coś zdziałam ale nic nie znalazłem. Ale teraz gdzy go skręciłem spowrotem to spręrzyna naciąga się tylko do połowy i nic silnik zaczyna być gorący i tyle. Co jest źle? Pomocy! Link to post Share on other sites
baalp Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 naładowałeś baterie :?: może silnik jest źle wyregulowany... Link to post Share on other sites
melon Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Co jest źle? Może to,że kupiłeś "AEGa" za 100 zł... Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Baterie właśnie ładuje bo terz myśle że to może to, a jak można wyregulować silnik? I jeszcze jedno pytanie jak uszczelnić cylinder? :?: Link to post Share on other sites
kermit Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Jaka to firma bo jak gearbox plastikowy to nie ten topic.... Jak to markowy aeg to uszczelnienie cylindra i głowicy nic ci nie da bo wszystko jest dobrze spasowane. Link to post Share on other sites
Gallain Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Może za dużo podkładek pod zębatkami, czyli za duże tarcie lub po prostu za mocno dokręcony silnik? Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 czy posmarowanie smarem lub olejem silikonowym może pomóc? Link to post Share on other sites
Gallain Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 czy posmarowanie smarem lub olejem silikonowym może pomóc? Raczej nie, jak nie jesteś pewien czy potrafisz bawić się gearboxem samemu, to po prostu wyślij gnata do serwisu. Link to post Share on other sites
Flame Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Ty zagroba... Weź ty może sprecyzuj to wsyzstko co ty masz tam w domu..... gów. ci pomożemy jak nie wiemy nawet co za shit masz na stanie.... Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 mam karabin M4A1 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...bestseller.html z gearboxem z elementów ABS a gdzie jest serwis gdzie morzna to wysłać Link to post Share on other sites
Kosmo Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 hehe w domu, lub u kumpla który zna sie troche bardziej na AEG bo to masz plastikowy syf i na zasieg 6-7 m nie masz co narzekać bo jest całkiem przyzwoity jak na model tej klasy. Lepiej było kupić m3000 z CG. Jeśli jest tak jak mówisz to nie masz po co w nim już kręcić tylko powiesić na ścianę i płakać i zbierać na nową replikę. Sam grzebałem w kilku tanich elektrykach i nic dobrego to nie przynosi. Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 wiem w czy tki problem! jest zapatka ktura niepozwala cofać się zębatkom i przez niewiedze vzałorzyłem ją w odwrotną strone tylko teraz okazało się że wyrobiła się główka jednej z śrub i niemoge jej odkręcić Link to post Share on other sites
Cyku Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 wiem w czy tki problem!jest zapatka ktura niepozwala cofać się zębatkom i przez niewiedze vzałorzyłem ją w odwrotną strone tylko teraz okazało się że wyrobiła się główka jednej z śrub i niemoge jej odkręcić Nie chce się czepiać, bo sam czasami wale byki, ale naprawde, pisz ze słownikiem... Hmm, zasięg ok. 10 m jest jak najbardziej prawidłowy dla tej "repliki" :roll: Pozdrawiam Cyku edit: do postu niżej, fakt, nie doczytałem, kazdemu się zdaza ;) Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 Teraz niechodzi o to że ma mały zasięg ale oto że wcale niestrzela! Gdybyś czytał forum od początku to byś wiedział! [ Dodano: 18 Lis 2006 22:49 ] problem rozwiązany! strzela! zasięg troszke mały ale co mi tam, zbieram na snajperke sprężynówke za 255 zł Link to post Share on other sites
woma Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Wow 8O jestem pod wrażeniem... [ Dodano: Sob 18 Lis, 2006 ] :wink: :wink: Link to post Share on other sites
adikss Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Maciek, nie szkoda tobie kasy na te "shit'y" ?? Nie uważasz, że lepiej by było uzbierać 2x - 3x razy tyle i kupić jakąś firmówkę, na te pare lat ?? :? Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 czyli twierdzisz że ta snajperka za 255 zł jest słaba? To link do niej:http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152189367_Karabin_do_strzelania_precyzyjnego_czarny_kopia_VSR_Tokyo_Marui.html Link to post Share on other sites
Procent Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 czyli twierdzisz że ta snajperka za 255 zł jest słaba? To link do niej:http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152189367_Karabin_do_strzelania_precyzyjnego_czarny_kopia_VSR_Tokyo_Marui.html Nie, on twierdzi, że shitpseudoparaAEG, któego posiadasz nie nadaje się do walki, a strzelanie z niego jest na tyle mało atrakcyjne, ze nie warto tego robić. Nie mówiąc już o naprawie. Link to post Share on other sites
maciek_zagroba Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 A czy ktoś wie jak uszczelnić cylinder bo powietrze ucieka z miejsca w cylindrze gdzie wchodzi tłok a uszczelka jest luźna i nieprzylega przez co nic niedaje. Link to post Share on other sites
hoous Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 zadajesz pytania ale nie czytasz odpowiedzi ... :wink: :wink: :wink: sorki ale nie mogłem się powstrzymać ... Link to post Share on other sites
Recommended Posts