decybel Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Witam Wszystkich W okresie długiego weekendu majowego organizujemy II edycję Majówki z Airsoft'em w Bornem Sulinowie. Imprezę organizujemy wraz ze Stowarzyszeniem Miłośników Militarnej Historii Bornego Sulinowa, Urzędem Miasta i Gminy Borne Sulinowo oraz Centrum Kultury w Bornem Sulinowie. Wszystko znajduje się w trakcie przygotowań i dopinania szczegółów formalnych. Niedługo rusza forum dedykowane imprezie. Tutaj również będę informował na bieżąco o szczegółach. Na wstępie mogę zapowiedzieć, że tym razem spodziewamy się udziału liczby około 200 do 300 osób. Z tego względu, że impreza będzie miała bardzo atrakcyjną formułę, na którą składać się będą scenariusze na dużą skalę z przewidzianym udziałem sprzętu wojskowego i lotniczego. Chcemy do tego podpiąć "targi ASG", ale to już jest uzależnione od zainteresowania przedsiębiorców, którym złożymy taką propozycję. I edycja imprezy odbyła się w tym roku również w Maju i skupiła liczbę około 90 osób, które mimo niesprzyjającej pogody dobrze się bawiły czego potwierdzeniem są opinie na forum na temat I edycji --->>> http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=21299 Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ciesze się już na zapas. Pamiętając zeszłoroczną imprezę postaramy się w tej edycji również stawić na wezwanie. :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Witam Grenadierów :) Liczę na Wasz udział :) Fajnie było siedzieć u Was pod lufą w okopie :P Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Mam nadzieje ze nam uda sie tez pojawic. JAk beda jakies szczegoly to zapraszam na nasze forum u informacjami. Quote Link to post Share on other sites
WICIU Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 CaNNabis rowniez napewno stawi sie na IIga edycje jeszcze w liczniejszym skladzie. Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie. Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Duszołap też się zjawi 8-) 8-) pierwsza edycja była świetna !! Jak sobie przypomnę atak z ZIL'a :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Witam Grenadierów ...Fajnie było siedzieć u Was pod lufą w okopie :P Witam - mam nadzieję na podobne spotkanie w tej edycji. Tym razem Cię zwiążemy. :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Hmmm ... cóż za perwersyjna propozycja :P Będę wypatrywał u Ciebie lateksowego munduru i sztywnej szpicruty :P ... Pozdro Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Taaak... będzie tak jak mówisz...Nawet dokonam zakupu Twojej ulubionej kuleczki. :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Trzymam za słowo :P Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 25, 2006 Author Report Share Posted November 25, 2006 Zainteresowanych informuję. że Majówka odbywa się w miejscu Międzynarodowego Zlotu Pojazdów Militarnych a nie tam gdzie 24 MEU organizowała Zlot. Majówka nie odbywa się w Kłominie. Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 No no...Ciekawie sie zapowiada:D moze jak bedzie transport to.... Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 Jak będzie transport ... to zapraszam :) Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 To dziekujemy:D wujaszek sie zgodzil nas podwiesc:D tylko zrzuta na wache:D Quote Link to post Share on other sites
ikari6 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Witam ! Już się cieszę i przybędę tym razem nie jako singiel, lecz z moją grupką KGA Bastion Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Jezlei się uda to będę miał dla was kuleczki G&G w 2 wagach za małe pieniądze, postaram sie wziąść trochę sprzętu oczywiście nowego, green gazy i inne zmazy :P Wsyzstko w cenach mniejszych niż na na necie. Tak że miesiąc przed podam ceny. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Pewnie część z Was czeka na jakieś bliższe sczegóły związane z imprezą. Forum uruchamiam dopiero gdy ustalone zostaną jeszcze pewne szczegóły formalne. Obecnie zmienił się Burmistrz Bornego Sulinowa i musimy poczekać parę dni żeby ogarnął się z przejęciem urzędu. Jak tylko to załatwimy to całe forum ruszy i powiadomię Was o wszystkim. Quote Link to post Share on other sites
dixon Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Dobrze, że ktoś zaznaczył, ze 'to' Borne nie ma nic wspólnego z MEU.... :wink: już miałem powiedzieć: "jeszcze wam mało wstydu?!" :uśmiech: pzdro Dixon Quote Link to post Share on other sites
Łukasz1989 Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Słuchajcie mam Pytanie: Czy ta "Majówka" będzie na zaproszenia, czy też kto się zgłosi to przyjedzie, ponieważ chciałbym pojechać gdzieś ze swoimi sprawdzonymi ludźmi. Proszę o szybką odpowiedź Pozdrawiam Łukasz Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Witam serdecznie szanownego kolege Decybel'a W tamtym roku niestety stawic sie nie moglismy, jednak w tym postaramy sie byc w chociazby 50% stanie osobowym. Pozdrawiam - Szmerglu - Samodzielna Grupa Szturmowa ; Stargard Szczecinski. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 Witam i odpowiadam na pytania. Impreza nie jest na zaproszenia. Wystarczy wypełnić kartę uczestnika, która będzie zamieszczona na specjalnym forum dedykowanym imprezie (ruszy ono już niebawem). Oczywiście taką kartę należy odesłać do organizatora (w tym wypadku do mnie). Nadesłanie takiego zgłoszenia będzie równoznaczne z zaznajomieniem się i akceptacją regulaminu, który oczywiście będzie na forum. Każdy kto nadeśle takie zgłoszenie otrzyma na miejscu podczas rejestracji numerowany plastykowy identyfikator wraz ze smyczą, który będzie uprawniał do wejścia na teren zlotu, posiłku, oraz korzystania z innych atrakcji przewidzianych przez Organizatorów (np. przejażdzki sprzętem wojskowym, itp.) O szczegółach dowiecie się gdy ruszy forum. W razie pytań służę pomocą. A Ciebie Szmerglu i całą resztę serdecznie Zapraszam!!! A tak na marginesie Szmerglu ... :) I edycja Majówki odbyła się w maju tego roku :P A nie w zeszłym :) Wybaczam pomyłkę :) Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 He he no tak :-) to przez to ze juz sie zbliza koniec tego roku :P Quote Link to post Share on other sites
combat Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Witam, ja również nie byłem na zlocie majowym jenakże z chęcią wezmiemy udział w przyszłorocznej imrezie czekamy na karty zgłoszeniowe - COMBAT TEAM Quote Link to post Share on other sites
HORNET90 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 I nasza ekipa weźmie udział w waszym zlocie. Black Hawk Quote Link to post Share on other sites
Schmeihel Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Witam wszystkich. Pozostaje czekać na karty zgłoszeń. :killer: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts