EyraCk Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 mozliwe ze pojawi sie jakas ekipa z elblaga, ale to jeszcze nic pewnego... wkoncu mamy jeszcze kupe czasu ;] A możliwe będzie używanie polskich liter ? CHEMIK Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 cos cienko to forum dziala... :( Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 Witam, działanie forum nie zależy ode mnie :) Zostało założone na bezpłatnym serwisie portalu fora.pl. Ewentualne przestoje, wolniejsze lub szybsze działanie zależy głównie od tego portalu. Strona forum jest cały czas aktywna, czasme uruchamia i otwiera się od razu, a czasem trzeba dłużej poczekać. Jeśli forum nie będzie działało a ktoś będzie miał nurtujące pytania to proszę o kontakt. Pozdrawiam, decybel Quote Link to post Share on other sites
woma Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kurde nie mogę się u Was zarejestrować mail do mnie nie idzie z aktywacją konta. Już kilka prób podjąłem. Quote Link to post Share on other sites
Flame Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Jako uczestnik poprzedniej edycji zlotu chętie wpadnę na drugą edycję ;)... Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze... Pozdrawiam i do zobaczenia ;) Quote Link to post Share on other sites
doktorre Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 ... Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze... Alleluja... 8) Quote Link to post Share on other sites
kerih Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 oj pogoda był zła....ale mielismy ognisko.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników poprzedniej edycji tej ekskluzywnej imprezy,jaka raczy nas Decybel i przyjaciele,bede,nawet za cene rozwodu z żona Quote Link to post Share on other sites
coolbili2000 Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 mysle, ze warto bedzie sie tam wstawic :) beda potrzebne im?? Quote Link to post Share on other sites
major02 Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 witam wszystkich no nasza grupa szpon z Tomaszowa Maz. teź się napewno wstawi na tym zlocie, a mam pytanie do organizatora ile juź jest osób zapisanych na ten zlot. pozdrawiam :killer: Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 Na razie oprocz organizatorów zgłoszenia nadesłały 2 osoby, ale spokojnie. W najblizszym czasie zgłoszenia pewnie zaczną napływać w większej ilości. Quote Link to post Share on other sites
Krathor Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Przyjdą, przyjdą... 8-) STReFA prześle zgłoszenie pod koniec marca bo nie jesteśmy pewni w ilu będziemy. Ale będziemy na pewno, bo takiej imprezy nie opuścimy. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
coolbili2000 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 taa... wy macie jakies 100-150 kilometrow a ja ponad 400 :) Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Poczuytaj sobie na forum zlotu, kto ma najwięcej ;) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted March 10, 2007 Author Report Share Posted March 10, 2007 A ja wiem :) Ale nie powiem :) Zapraszam na forum, napływa coraz więcej zgłoszeń. Mniej więcej jedno dziennie. Im blizej Majówki tym będzie ich więcej. Po deklaracjach, które są składane można się spodziewać na razie około 150 - 200 osób :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 I o to chodzi! :F Miodzio będzie, jak ma byc lepiej niż rok temu to to bedzie 3 dniowy airsoftowy orgazm :F Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ja to się już nie mogę doczekać :) Kaska zapłacona, a jak przyajdę na święta do domu to zrobię przegląd sprzętu, żeby nie było na zlocie żadnej niespodzianki :) Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 Na dzień dzisiejszy mamy zgłoszonych ponad 60 osób i ta liczba stale rośnie. A co z pozostałymi ludźmi? Czekamy na zgłoszenia :) Pozdrawiam, decybel Quote Link to post Share on other sites
Samozlo Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 KOMBINAT Łódź stawi sie w stanie przynajmniej 7 osobowym. Z rejestracja i wpłata kaski zaczekamy az wszyscy od nas się zdeklaruja. max do połowy kwietnia. Mam nadzieje, że nie bedzie za późno :) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 W Wałbrzychu praca wre- jak zbierzemy kasę i formularze, to wyślemy ostateczne zgłoszenie, jak dobrze pójdzie to +/- 10 osób się stawi... Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 hmmm ile ludzi bylo na poprzednim zlocie? :) jaka jest prognozowana ilość na '07? Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) dobra już wiem :) dzięki Gallain moderatora prosze o wykasowanie niniejszego postu oraz mojego wyżej dziękuję Edited April 7, 2007 by Superrzuf Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 Na dzień dzisiejszy mamy 180 osób. Quote Link to post Share on other sites
clown Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Bedzie ktos na Borneo sprzedawał kuleczki 0.25 dobrej jakosci po okazyjnych cenach ? ;) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 A co? Masz daleko do sklepu internetowego? W Wałbrzychu mamy sklep, jak będę miał chwilke moge podejść i się spytać czy są, kase przelejesz mi na konto i dam Ci na Bornym kulki. Quote Link to post Share on other sites
decybel Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 Na zlot zapisało się ponad 300 osób. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts