qbas187 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 tak sie zastanawiam czy kupić ten karabin czy steyra i sam już nie wiem,ten chociaż ma kolimator ale nie podoba mi sie dodatkowa tłumik,głupio z nim wygląda,sam nie wiem już,co lepsze,to czy steyr? :killer: Link to post Share on other sites
Pajlot Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Nikt ci nie każe biegać cały czas z tłumikiem. Pozdro. Link to post Share on other sites
Levvy Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 tak sie zastanawiam czy kupić ten karabin czy steyra i sam już nie wiem,ten chociaż ma kolimator ale nie podoba mi sie dodatkowa tłumik,głupio z nim wygląda,sam nie wiem już,co lepsze,to czy steyr? maniak_killer.gif Taa kolimator z rurki pcv, z kosmicznym krzyżykiem z ABS'u pośrodku ; p Link to post Share on other sites
ramiel Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 nie tylko z krzyżykiem bo jeszcze widziałem z kółkiem na szynie montażowej "nie_wiem_jakiej" Link to post Share on other sites
Mariusz Komando Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Wlasnie zastanawialem sie czy to jest jakas replika. Dzieki za info! TO w oryginale chodzi na .45? Isnieją różne odmiany oryginału na naboje kalibru 9 mm, .40 lub .45 A z pojemnością magazynka też bywa różnie 10, 15 lub 30 nab. (9 Para) 10, 15 nabojów (9 x 21 IMI) 8 nabojów (.45 ACP) Link to post Share on other sites
Dave-o Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 o kur.. wygląda jak karabin batmana...powinni dodać do zestawu jeszcze maskę batmana i pelerynę :-P Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ja go w rękach trzymałem ale nie strzelałem. Prezentuje się świetnie.(ciekawe ile ciężarków w niego włożyli) Ciężki, w miarę wyważony , chwyt jest nawet wygodny , ale ja bym na tanich militariach nic nie kupował. Lepiej kupić na allegro od użytkownika masterbator czy jakoś tak , on ma dobry i tani sprzęt. Powodzenia... :F :D Ja polecam kupić to coś: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=60209 Nie chcę kłamać ale trafić w człowieka z 30m na serii to nie problem. Lepsze to po tuningu niż Glock 18 Cymy. Pozdrawiam serdecznie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts