Azur Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Oto i ona http://www.sklepasg.pl/karabin-super-swat-p-37.html Ma okolo 500 fpsow, spring. Czy warto w to inwestowac, a nastepnie w tuning ?? Dreczy mnie to gdyz pragne dobyc jakiejs ciekawej snajperki, ktorej nie musialbym od razu tuningowac. Czy taka predkosc i to jaką ta bron jest pozwoli, aby ofiara poczula strzal ?? Z gory thx Quote Link to post Share on other sites
look17 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) 500 fps ?!? Co oni z nim zrobili? Super 9/Sig 90/Swat X9 z tego co pamiętam był wyjątkowo badziewnym karabinem. Słabe osiągi i niska wytrzymałość części oraz brak możliwości tunningu.TU jest niby to samo a już "460 fps" Edited February 14, 2007 by look17 Quote Link to post Share on other sites
Atreides Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Czy ktoś jeszcze mógłby sie wypowiedzieć na temat tej repliki? Może ktoś, kto miał z nią pośredni lub bezpośredni kontakt? Pozdrawiam i dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Devill<s> Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Witam Osobiście posiadam super swat x9 i nie narzekam. Dobre osiągi do 40m leci celnie. Teraz jak zamontowałem lufe prec. to 50 m kulka leci równiusieńko. Jak strzelam sie z kumplami co mają elektryki i gaziaki dosc mocne ( ok. 350 fps. ) to jednak moja snajperka dominuje. Uważam ze jest warto sie w nią zaopatrzyć :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
HW_Lisu Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Panowie - konkretnie ! Jak ktoś coś wie na temat repliki to pisze jak nie wie to niech się nie wypowiada. Wszelkie pierdoły kasuje. Quote Link to post Share on other sites
Kaczkins_SOA Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ejj... trzymajcie się tematu!! Co to X9 miałem okazje z tego strzelać... Raz na działce a drugi raz (u innej osoby) na strzelance... i powiem tak.. w rzeczywistości to ma 400fps...;| zasięg ma ok 45m... co do wytrzymałości to hmm... no nie wiem... bo jeden się zepsuł a drugi nie.. xD więdz tu się nie wypowiem.. (ale co tu chcieć po 400zł za snajpe?) Szkoda że nie ma możliwości tuningu... to jest welki minus... noo ale jak ktoś lubi to może... :D ja biegałem z M6 400fps przez 6 miechów i mi szlo ładnie :D Żeby kupić snajperke dobrą to się zaczyna tak od 800zł i to jest VSR 10 z TM ale też trzeba wsadzić w tuning bo z 300fps nic nie zrobisz... Quote Link to post Share on other sites
Sman Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Miałem to w łapskach w Niemcach i żadna rewelacja , za tą kasę można dorwać coś o 100 % lepszego . Quote Link to post Share on other sites
czarek1 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 miałem to w rękach 5 miesięcy temu śmigało jak ta lala na 0,25 obecnie zasięg się zepsuł moc także Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 miałem to w rękach 5 miesięcy temu śmigało jak ta lala na 0,25 obecnie zasięg się zepsuł moc także Ta badziewna replika miała właśnie to do siebie, że po wyjęciu z kartonu strzelało, może nie dobrze, ale uszło w tłoku. Ale po jakimś czasie to była żenada. Kilka dni temu wyjąłem ją z szafy i przerobiłem dość nietypowo. Teraz zabawa jest przednia. Quote Link to post Share on other sites
Marek_pno Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 (edited) Popękały mi plastiki ("adapter" na gumkę hopa i kilka mniej istotnych). WIe ktoś może, gdzie i czy można dokupić do tego części? Ewentalnie nie ma ktoś tej repliki na sprzedaż na części? Edited March 5, 2018 by Marek_pno Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts