Ninjas Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....rid-SKS-airsoft Co myślicie? Na zdjęciach wyszedł całkiem ładnie... Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Fajny nie powiem! Ładny szkoda że nie drewno! No i łuski! Ciekawa propozycja tylko coś dziwnie tani aż za tani......... Link to post Share on other sites
Ninjas Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 To się nazywa ładowanie magazynka :-P Prawie jak w realu. Fajny pomysł. Co do drewna to i tak moim zdaniem lepiej wygląda niz ten na RPK (SRC) Ciekawe czy do nas trafi? PZDR Ninja Link to post Share on other sites
kazik_ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 brzydki i bezużyteczny Link to post Share on other sites
Taliban Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Mi się podoba ciekawe jak z osiągami. Dla mnie to takie m14 przerobione z kalashnikova nie wiem czy dobrze to ująłem :-P Link to post Share on other sites
look17 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Jak już to Kałasznikowa - jesteśmy w Polsce a nie w Ameryce. To nie jest dokładnie SKS, a jedna z jego przeróbek dzięki której można było podczepić magazynek od AK, zamiast zintegrowanego 10-strzałowego. Link to post Share on other sites
Ninjas Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Oczywiście że niejest to dokładnie SKS, ale jak to się mówi "Lepszy rydz, niz nic..." - prawda? Innego chyba niemamy. - filmik z tym SKSem w roli głównej. PZDR Ninja Edited February 14, 2007 by Ninjas Link to post Share on other sites
Kotylion Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Hmmm chyba już sie kiedyś pojawił wątek o tym karabinie. W sumie jeśli chodzi o wykonanie - paskudny niemiłosiernie, plastik razi na kilometr. Magazynek też niezwykle praktyczny, oddajesz 12 strzałów i poł godziny szukasz łusek po lesie. Jak dla mnie beznadzieja. Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ale ma to swój urok! Tylko ten bagnet do asg smieszny! Plastik az razi fakt! Ale magazynek nie taki drogi 20 $jest piknie czekamy! I pytamy po polskich sklepach! Link to post Share on other sites
Ninjas Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Tiaa, żyjemy w epoce hi-capów. Komu chciałobysię latać za łuskami po lesie :-F Wystarczy podkręcić magiczne pokrętło i juz można na powrót wystrzelic 100 kulek :wink: Dla mnie sposób załadowania tego magazynka, jak i odrzucenie łuski jest poprostu bajeczne! PZDR Ninja Link to post Share on other sites
melon Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 A mi to wyglądem imitacji drewna przypomina "replikę wiatrówki ASG" :lol: Link to post Share on other sites
Kotylion Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Ninjas: Jasne że bajer z łuskami wylatującymi po oddaniu strzału wygląda fajnie ale gwarantuje ci że po max 2 strzelankach z pustym magazynkiem zostaniesz 8) Tak sie już przyjęło że wygoda bierze góre nad realizmem - niby real-capy są ok ale jakoś nikt ich jednak nie używa :uśmiech: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Ninjas: Jasne że bajer z łuskami wylatującymi po oddaniu strzału wygląda fajnie ale gwarantuje ci że po max 2 strzelankach z pustym magazynkiem zostaniesz 8) Tak sie już przyjęło że wygoda bierze góre nad realizmem - niby real-capy są ok ale jakoś nikt ich jednak nie używa :uśmiech: Czy tak nikt ich nie używa to bym nie zaryzykował tego stwierdzenia. Hicapy generalnie ssą i właśnie zabijają realizm dlatego sporo osób używa real i lowcapów Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Co to za frajda miec jeden mag zamiast 10?? <lol> real-capy rzadza Link to post Share on other sites
Kotylion Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Moja wina - nie powiniennem generalizować. Ale jedyny użytkownik real-capów z jakm miałem okazje sie strzelać pluł sobie w brode musząc po każdej oddanej serii zmianiać magazynek. Koniec, bo sie straszny ot zrobił :-F Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 nie ma to jak pogadanka na temat magów na temacie o sks lol Link to post Share on other sites
szymcio Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=13254&hl= Czy to ten sam? Bo w powyższym topicu jakiś inny. pozdrawiam:) Link to post Share on other sites
look17 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nie, nie ten sam (widziałem oba). Nie zmienia to faktu, że to plastikowy śmieć jakich mało - nie warto kupować. Chyba, że jesteś maniakiem :) to lepiej kup tego opisanego w tym wątku - jest w skali 1:1, a tamten chyba 1:2 albo 2:3. Link to post Share on other sites
Recommended Posts