Foka Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Cos ci sie Navy pokiczkalo - ja tego nie powiedzialem. :evil: sorry :) zle skopiowalem :) Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 Cougar i to jest fakt - ja do zabawy w ASG w kamizelce mam rzep i zatrzask ale zdecydowanie bardziej nadaje sie to do transportowania broni niz do realnego szybkiego jej wyjecia - po drugie malo wygodny kat nachylenia. Navy - nie ma sprawy - nie chcialem by mnie cos tam dopisano heh. Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted September 6, 2003 Report Share Posted September 6, 2003 ze swej strony dziekuje za wszystkie rady i wyjasnienia. Thnx wszystkim :D Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 duza kieszen na maske p-gaz (ale MP-5 z wielkim trudem tam wchodzi :(. NavySEAL, czyzbys mial maske MP5?! 8O ! Gdzie ja dorwales i za ile? Juz kawal czasu jej poszukuje ! :lol: Link to post Share on other sites
Foka Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 a mam :) czasem na allegro sie pojawiaja... ze 3 razy widzialem w granicach 250-300 zl... wlasnie tam dorwalem swoja 8) ale jesli planujesz kupowac maske p-gaz do uzytku w ASG pomysl o jakiejs innej... np. brytyjskiej o ktorej w ktoryms watku pisal Mathias. W polskiej ten centralnie umieszczony pochlaniacz to bardzo nieszczesliwe rozwiazanie i baaaardzo utrudnia celowanie Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 Nie potrzebuje maski do ASG. Jestem moznaby powiedziec kolekcjonerem i poszukuje maski MP 5 Chyba wiem o jakich mowisz kamizelkach z Allegro, bodajze mozna je kupic rowniez w Warszawskim Azymucie. Osobiscie (sam szyje kamizelki taktyczne) uwazam je za tandete nie wartej tej ceny. Ale to tylko moje skromne zdanie. Mozesz zamiescic gdzies zdjecie tej kamizelki bym upewnil sie ze skomentowalem wlasciwy produkt? PS: I jak bedzie z ta MP5 ? :-) Bodaz mi zrodlo, prosze prosze! Moze chcesz odsprzedac swoja? Link to post Share on other sites
Foka Posted September 7, 2003 Report Share Posted September 7, 2003 yyy? :twisted: chyba cos nie doczytales... na pytanie o MP-5 Ci odopwiedzialem, a nic nie pisalem o zadnej kamizelce z Allegro 8) Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 >czy kieszenie "na plecach" przydaja sie w takiej kamizelce? (wolalbym naszywke z ksywka na wys. łopatek) tak jak obiecalem tutaj sa fotki mojej kamizelki razem z opisem przeznaczenia kieszeni zezwalam na kopiowanie wzoru ukladu kieszeni bez ograniczen ;) :D :lol: Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Sorry Navy Seal ale chyba jestem przemeczony bo dostalem oczoplasu. Chyba wymieszal mi sie jakis post z twoim. PS: Dzieki za info o MP5, tez kiedys ja widzialem na Allegro Link to post Share on other sites
cougar Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 >czy kieszenie "na plecach" przydaja sie w takiej kamizelce? (wolalbym naszywke z ksywka na wys. łopatek) tak jak obiecalem tutaj sa fotki mojej kamizelki razem z opisem przeznaczenia kieszeni zezwalam na kopiowanie wzoru ukladu kieszeni bez ograniczen ;) :D :lol: ;)..a gdzie materiał antyposlizgowy na oparcie kolby ?? a gdzie osłona antydeszczowa na szelsach (chyba , że sie zapinają)?? a gdzie miejsce na mikrofono-głosnik - zaczep na ramieniu w wypadku "niemania" słuchawek ???a gdzie kieszonka na komórkę;)) ??a gdzie zaczep lub kieszeń na nóż taktyczny ?? Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2003 Report Share Posted September 8, 2003 Ty sie chyba czepiasz? ;) ;)..a gdzie materiał antyposlizgowy na oparcie kolby ?? uznalem ze nie potrzebuje, i tak zadko kozystam z kolby w sposob w jaki sie to robi normlanie :) a gdzie osłona antydeszczowa na szelsach (chyba , że sie zapinają)?? nie mam... wczesniejsza wersja kamizelki byla taka ze szelsy byly w zapinanej kieszeni po prawej stronie zamiast gornego cargo, ale poniewaz szczelba mnię sie zdupczyla stwierdzilem ze bardziej mi jest potrebne drugie cargo :) znaczy trzecie 8) a gdzie miejsce na mikrofono-głosnik - zaczep na ramieniu w wypadku "niemania" słuchawek ??? zaczepiam kabel na rzepie na ramieniu a sam mikrofonoglosnik klipsem o krawedz kamizelki :P a gdzie kieszonka na komórkę;)) ?? mam 3 cargo - wczodza kulki, zapasowa bateria, aparat cyfrowy i komorka... a i tak cale najwieksze cargo jest przeznaczone na apteczke gdzie zaczep lub kieszeń na nóż taktyczny ?? a nie potrzebne mi... noz nosz na pasie (widac nawet go na zdjeciach. IMO duzo wygodniejsze Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 navy jestes nieoceniony powtarzam sie, ale dziekuje! :D z paroma modyfikacjami, taka kamizelka mi pasuje. jedno pytanie: kieszenie na magazynki broni glownej, w kamizelce dla osoby leworecznej powinny byc po lewej czy prawej stronie (patrzac oczami noszacego) ? Link to post Share on other sites
Foka Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 przymierz sie - zobacz jak Ci pasuje. Ja mam po stronie slabej reki - silna reka trzymam bron, slaba wyjmuje magazynki... jelsi masz dlugie rece moze wygodniej bedzie Ci siegac "na druga strone"... przymiez sie, poproboj... tu nie ma sztywnych zasad, zrob kamizelke dla siebie a nie zgodna z przepisami :) Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 tak tez zrobie, thnx pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
Minimal Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 hmm, foka ty ta kamizelke sam zrobiles czy przerobiles jakis inny model?? jesli sam robiles to bylbym wdzieczny za wszelkie materialy na ten temat :) oczywiscie jesli to nie klopot :) Link to post Share on other sites
Foka Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 eeech... znowu to Minimalne podejscie ja bylem na miejscu i razem rysowalismy co jak ma byc... dodatkowo mialem ze soba wszystko co chcialem w kamizelce nosic wiec mogli przymiezyc do swoich standardowych kieszeni i niektore zmodyfikowac. Link to post Share on other sites
Wraith Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 Foka: Ta kamizelka to robiona przez Kajman czy domowej roboty? Link to post Share on other sites
Foka Posted September 9, 2003 Report Share Posted September 9, 2003 o, i nastepny :? :twisted: :roll: :| odpowiedz jest juz w tym watku i w paru innych odpowiedz nie w prost jest o post wyzej Link to post Share on other sites
Mad Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 wypas kamizelka troche przerobić i jak znalazł :).....a mógłbyś zdradzić ile kosztowała?? :) ...i jeszcze jedno czy można taką kamizelke nosić razem z plecakiem albo czy można sobie zarzyczyć wieksza kieszeń z tyłu??....chodzi oto żeby się tam pare ubran zmieściło i woda1,5l :) Link to post Share on other sites
Foka Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 wypas kamizelka troche przerobić i jak znalazł :).....a mógłbyś zdradzić ile kosztowała?? :) ... juz to wielokrotnie robilem... RTFF(orum) i jeszcze jedno czy można taką kamizelke nosić razem z plecakiem moja nie - jest radio albo czy można sobie zarzyczyć wieksza kieszeń z tyłu??.... nie wiem, zapytaj producenta Link to post Share on other sites
Mad Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 RTFF(orum) eee.....o co chodzi bo niejaże?? ile to kosztowało??.....bo chyba niegdzie o tym nienapisałes ....albo slepy jestem :lol: dzieki za odpowiedzi Link to post Share on other sites
Wraith Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 Read the fuckin forum... Jednoznaczne do opcji SZUKAJ Link to post Share on other sites
Mad Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 ups......najmocniej przeraszam......jestem tu od niedawna i jeszcze niekojarze wszystkiego..... ale Navy naprawde niegdzie nienapisał o cenie.....chyba że zemną już jest naprawde źle :? ... Link to post Share on other sites
Wraith Posted October 2, 2003 Report Share Posted October 2, 2003 To samo pytanie zadalem samemu kajmanowi przez e-mail. A oto odpowiedz: KAMIZELKI OPERACYJNE WEDŁUG WZORU KLIJENTA CENA USTALANA JEST NA PODSTAWIE ZAMÓWIONEGO WZORU I KSZTAŁTUJE SIĘ OD 300 ZŁ DO 450 ZŁ Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted October 3, 2003 Report Share Posted October 3, 2003 Własnie dostałem cynk że na Warszawskim Wolumenie jakiś gośc sprzedaje kamizelki Rosyjskie uzywane w Czeczeni. Trafiają sie nawet perełki uzywane przez Czeczenów z haftowanymi sentencjami arabskimi. Za takiego Snikersa zyczy sobie od 80 $ do 150 $. Jak by ktoś z Wawy był tak uprzejmy i zajrzał na giełde dowiedzieć się co i jak byłbym niezmiernie wdzięczny. Ps. Na Wolumenie znajomy niedawno kupił Noktowizor 2 gen. za 300 zł. w dodatku binokular. Link to post Share on other sites
Recommended Posts