Foka Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 W pliku który podałeś wszędzie podają, że oglądalność TVN Turbo wzrosła w ciągu roku o 0,1 pkt. procentowego. Udział w rynku z 0,2 do 0,3 % Udział wgrupie docelowej z 0,6 do 0,7% Quote Link to post Share on other sites
Ozi Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 (edited) wiem, myślałem że od lewej jest rok 2006, nie spojrzałem. Niestety masz racje, a szkoda. A co do moich obserwacji to również masz rację, wszyscy moi znajomi mieli zdanie podobne do mojego. Edited May 30, 2007 by Ozi Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 No własnie. A na temat trzeba spojrzeć z perspektywy społeczeństwa, a nie wąskiej grupy o podobnych zainteresowaniach. Gdybym oceniał z punktu widzenia koleżanek mojej rodzicielki to powinni zamknąć TVN Turbo i zostawić tylko TVN Style. Quote Link to post Share on other sites
Ozi Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 Nie załamuj mnie do reszty Quote Link to post Share on other sites
Arni1990 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 (edited) Jak mam być szczery to "Siła ognia" jest kiepskim programem. Obejżałem wczoraj i się srodze zawiodłem tym co zobaczyłem. Wątpie żeby przywrócili małą armię jeśli aktualnie jest emitowana "Siła ognia". A wracając do postu Arthura Currie to faktycznie ostatnio ogladalem odcinek o transporterach opancerzonych. Pokazali te swoje amerykańskie cuda o patrii nic niewspomnieli a z europejskich byl Mowag i jeszcze cos francuskiego. A ja głownie czekjałem żeby zobaczyć co powiedzą o rosomakach itd. ale możliwe że on był nakręcony jużwcześniej tylko że był puszczany tylko w ameryce:/ i u nas lecą w kilka lat poźniej powtórki serii?? Edited June 16, 2007 by Arni1990 Quote Link to post Share on other sites
Alex Haessler Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Istnieje kanał - discovery military. Niestety o udostępnieniu w Polsce, czy Europie można narazie tylko pomarzyć :(. A szkoda... Myślę, że miałby sporą oglądalność Quote Link to post Share on other sites
ZaczO Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Na tvp2 to był program KOMPAS. Transporter na początku był zawsze. Szkoda że już go nie puszczają... Quote Link to post Share on other sites
Ozi Posted September 5, 2007 Author Report Share Posted September 5, 2007 ostatnio wszedł na antenę program TEXAS SWAT, małe pocieszenie. Quote Link to post Share on other sites
dziku11 Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Na którą antene ;> ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts