kalach Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Witam! Czy to ten sam karabin ? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1783 i http://asgshop.pl/produkt.php?id=345 Pytam bo w Spec Shop podają, że ma 450 FPS, a w ASG Shopie, że ma 550 FPS i nazwa firmy jest inna ? Link to post Share on other sites
Biper Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Z tego co wiem to są repliki tego samego producenta. A wersja a AS jest nowsza(wiecej fps i prawdziwe drewno). Wcześniej na AS była wersja z 450fps. Co do "Drewnopodobny Polimer" to miałem styczność z taka repliką, za cudownie ta imitacja nie wygląda. ale reszta jak najbardziej OK 8) Link to post Share on other sites
Wrona89pl Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Witam jestem posiadaczem SWD z ASGshop różnią się one tym że na AS wstawili mocniejszą sprężyne M170 replika jest piekielnie trudna do przeładowania, ale za to ma takiego kopa że przebija szyby. A co do wesji ze specshop nie wiem nic. Ale jeśli chodzi o replike z AS jest ona genialna, polecam ją każdemu kto uwielbia strzelać z dużego dystansu(70m). Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 14, 2007 Report Share Posted April 14, 2007 Ile macie obywatele cm wzrostu?? Pytam bo nie wiem czy przy moim wzroscie dobrze złoże sie do tego potwora Maluch z przyciemnianymi szybkami - to dopiero tuning! Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) Wie ktos mozę z posiadaczy czy do tej repliki pasuja jakieś inne magazynki niz te Atoza? jakieś low/ mid capy do AK? (najlepiej krótkie)? Moze ten hicup od "dragunowa" JG? EDIT" np taki mag? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=525 z ew przeróbkami? byłoby świetnie:) Edited April 12, 2009 by Daniellowawa Link to post Share on other sites
shadowman Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 :wink: :wink: :wink: :wink: Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Tak też myślalem ze nie bedzie nic pasować :D Link to post Share on other sites
kolarz Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Odświeżę trochę mam dwa pytania a mianowicie jaka jet komora HU w SWD atoz-a i ile wyciąga na springu m190? Link to post Share on other sites
Terkov Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Jeśli chodzi Ci o to czy wchodzą normalne gumki HU to tak, trzeba je tylko trochę przyciąć. A ile wyciąga na m190? Nie wiem, moim zdaniem przerażającą ilość fps. ;-) Link to post Share on other sites
kolarz Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Bardziej mi chodzi o komorę;) Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 hm jaka jest komora ? specjalna ATOZowska :] nie wiem o jaką odpowiedź Ci chodziło napisz jakieś bardziej szczegółowe pytania ;) Link to post Share on other sites
Pasti Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 hm jaka jest komora ? specjalna ATOZowska :] nie wiem o jaką odpowiedź Ci chodziło napisz jakieś bardziej szczegółowe pytania ;) Pasują gumki i lufy jak do AEGów?? Link to post Share on other sites
OSKi-SNITF Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 tak zarówno gumki jak i lufy od AEGów pasują ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts