Zjawa Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 do tych tak zachwalanych modow musze miec swat EE czy wystarczy zupelnie pierwsza wersja swat 3? Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Musisz mieć SWATa EE albo jeszcze nowszą wersje...... Ale wszystkie patche i misje które ci daja upgrade mozesz pobrac z http://www.swat3.com/ tam klikasz na napis upgrade to the Tactical Game of the Year Edition via the free version 2.0 update. i ciągniesz Potem mody i jazda :wink: Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Ale patche nie dzialaja do wszystkich "wersji" gry. Mi naprzyklad nie dzialaja powyzej 1.6 :? Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 ja mam u siebie dzialajacy zestaw paczy do tej najwyzszej wersji 2.1 Game of The Year + mase modow ( jak sie jeszcze w ta gierke bawilem) Jak ktos chce niech pisze gg 2666872 chetnie sie jakos podziele Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 to podaj liste co sciaganc by miec taki "dzialajacy zestaw" ub wrzuć swoj na jakis ftp :wink: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 A mozecie wrzucic sama gre? :) Ja mam tylko ta pierwsza wersje, ktora IMO przez bug'i jest zalosna. Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Najpierw sciagamy wersje 1.6 (53,9 MB) Nastepnie wersje 2.0 (20,9 MB) Później misje i co chcemy www.swat3.com www.10-david.com www.swat4ever.de Mam nadzieję że pomogłem Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Dokladnie ale zapomniales o 2.0-2.1 GOTY :) kraki to z www.gamecopyworld.com ale dokladnie z tamtych stron sciagalem bez problemu. Same pacze to ok 80mb a misje to ok 120mb (nazwy plikow jakie mam): swat3airportgoty.exe swat3autoshop.exe swat3changs_usteatr.exe swat3civilunrest.exe swat3compsoundgoty.exe swat3garage.exe swat3hollywood_us.exe swat3hospital_us.exe swat3lasubway_us.exe + nieoficjalna americanbank.zip - polecam :) moja ulubiona Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 1. SWAT kosztuje tylko 20 zeta więc chyba każdy ma orginala. Sorry ale zapomnialem o 2.1 :wink: 2. Wam też się tnie SWAT??? Bo u mnie w misji w szpitalu się nie da grać a mam GeForca 4 Titanium 4200 128DDR, pamięc operacyjna 512DDR, proc AMD Athlon 2200 XP+ o predkości 1,8 GHz pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 hmmm... mam nietypowa prosbe :) dawno temu mialem tapetke z godlem SWAT wyciagnietym z gry (orzel z blyskawica w szponach). tapetka byla chyba w rozdzielczosci 1024 a nie jakies male gowienko :) gdzies mi ten plik wcielo i nie moge go znalezc ani w domu, ani na sieci... ma ktos moze ta graficzke i moglby mi podeslac? :) Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Mi tez przycina na podobnym sprzecie athlon xp 1600+ gf3ti200 gainward + 768 ddr ram i tez przycina ale nie zawsze, czasami popykam z 5min ok i nagle zacznie ciac :( nie wiem od czego Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Ehh to chyba przez patcha 8O na 1.0.0.1 mi gra chodzila super plynnie, zadnych przyskokow. Teraz na 1.6 mi przycina, swiatlo po scianie "skacze" zamiast plynnie sie przesuwac itp. Procek: Celeron 2Ghz, karta graficzna: Nvidia GeForce2 MX400 64MB. P.S. czemu pomimo patcha 1.6 gdy dobrze wykonuje misje z bomba atomowa w wiezowcu dalej po kliknieciu debrief potwierdza, ze wszystko jest OK. ze moga sie zbierac i jechac itp. a tu ... znowu ten filmik, BOOM, znowu misja zawalona, znowu nie zyje 8O Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 1. Ja jade na patchu 2.1. I mi nie wybucha bomba jak wszystko zrobię. 2. Mi na wersji 1.0 chodzi ładnie, ale tam nie można wkładać nowych misji , modów poprawiających al i nie ma multiplayera :roll: 3. I na koniec pytanie: jak ustawić w opcjach al żeby policjanci byli najlepsi??? 20 ms czy 1ms a może coś pomiędzy??? Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 1ms bo to najszybszy czas reakcji :) dodatkowo mozesz pogorszyc czas reakcji wrogow :P P.S. czy ja dobrze ta bombe rozbrajam?? Biore multitool(F7), klikam na teczce z bomba, wszystko konczy tykac ... cos jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 to jest ich czas reakcji liczony w ms czyli im mniejsza wartosc tym szybciej reaguja, im wieksza tym wolniej. Ustaw najmniejsza. edit najpierw musisz rozbroic laser otaczajacy ta bombke dopiero wtedy rozbrajasz bombe Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Mi na P433 TNT2M64 i 128Ram'u gra plywa, chodzi, biega i skacze - znaczy sie nie tnie no chyba ze latarka po scianach :D Acha gram na 1.6 z crackiem do 1.7 Quote Link to post Share on other sites
Hawk2 Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 O laserze wiem... ale to byl opis rozbrajania samej bomby! :) Jest jeszcze misja nocna, gdzie w budynku z prezydentem jest bomba ... też niby ją rozbroiłem, zrobiłem wszystko jak trza i ... znowu wybuchła :) Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Dale a w misji w szpitalu tez ci plywa??? 8) Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 F*** this mission. Nie nawidze jej wiec omijam szerokim lukiem :D Przeszedlem ja tylko raz - jak gralem kariere. Tak to na LAN'ie odpalam misje zeby mody chodzily. Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Ale chyba mówimy o innej misji bo tej w karierze nie ma o której ja myśle... Mi właśnie też w jednej misji chodziło ładnie a teraz na patchu 2.1 się tnie :cry: Ale ogółem spox :lol: Quote Link to post Share on other sites
Wraith Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 SWAT moze i kosztuje 20 zl ale jest to edycja CQB - przynajmniej u mnie w miescie i w sklepach wysylkowych w necie jest ta wersja. W sieci ed2k jest SWAT3:EE ale cienko cos o dobre zrodlo. Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted June 28, 2004 Author Report Share Posted June 28, 2004 Powtórzę to, co zostało już powiedziane- każdą wersję swata można spaczować do "GameOfTheYear Edition" czyli v 2.1 + dodatkowe misje. Swego czasu sciągałem wszystkie mody do tejże giercy i testowałem... większość szybko trafiała do kosza, a tylko najlepsze zagrzały miejsce na dysku. Polecam następujące: m79,agent_pack,p90,td_female_swat,td_female_tangos,pdw_mp7,g3a4_v1.0,mossberg590a1,plain_clothes_v1.0,sap_v1,wp99_9mm,SPAS12-1.0,enhancements,kneel-2.0,kahrp9,kimberpro,glock18,[fsk]ingram mac pak,td_male_swat,tt,beretta92,maxpayne_ccommando,g11v11,firepower_vol.1,m4andm203,imi_galil_sniper,tier_one_pack,famas,xrtrt-weaponsmod,armedforces10,browning PS. misja w szpitalu skacze na każdym sprzęcie - przesadzili z rozmiarem planszy, engin nie wyrabia Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 do tej listy dorzucam BBE_EuroForces. dzieki niemu mozemy grac dowolana jadnostka specjalna z europy. Naszywki, umundurowanie, wszystko sie zgadza. Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 A skąd można ściągnąć BBE_EuroForces??? Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 ja to chyba ciagnolem z www.10-david.com ale nie dam sobie za to reki uciac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts