Majkel86 Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 A Ty jak byś się zapoznał z tym co jak i gdzie na wmasg to byś wiedział, że jest to dział Mundur i Oporządzenie, a nie Polecane Sklepy. Proste? Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Zapytali wczesniej tutaj,to chcialem odpowiedziec i byc milym.Ja sie moge powtorzyc , palce mnie jeszcze nie bola od nadmiaru pisania. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Używa ktoś może oliwkowego SFU z czarnym oporządzeniem? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ja używałem. Quote Link to post Share on other sites
deze Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Witam Mam taki jedno pytanko - mianowicie czy kto się orientuje jak wygląda zestawienie bluzy TCU Nyco ze spodniami SF Nyco kolorystycznie? Na zdjęciach w sumie wyglądają jak dwa różne kamuflaże... Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nooo a moze jeszcze jakbyś napisal w jaki kamuflaz? W ciemno latwo powiedziec ze skoro jedna firma to jedna tkanina wiec nie powinno byc roznic. Quote Link to post Share on other sites
deze Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 Nie sprecyzowałem - mi chodzi o woodland US to ze jedna firma - nie koniecznie znaczy ze tkanina będzie identyczna - chciał bym po prostu uniknąć ze bluza będzie i jakieś "5 pran do przodu" Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Oto jak zrobiłem full pr0 stójkę w SFU :D Edited July 2, 2009 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Kto prowadził te szwy? ;-) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jak to kto?! :D Ja, ręcznie, zmęczony, z nie odpowiednią igłą:D Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Zapodaj jeszcze foto tego wynalazku na człowieku. Taka wysoka stójka jest wygodna? W sumie to żadna filozofia sobie doszyć rzep do kołnierza :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja wiem, że żadna filozofia, ale jeszcze nie widziałem, żeby ktoś się tym chwalił :D Quote Link to post Share on other sites
lup Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jest gdzieś coś na necie w stylu "BDU collar to mandarin one - how to" czy jakoś tak. :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Dzięki za foto, może takie coś właśnie zrobię. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Jest gdzieś coś na necie w stylu "BDU collar to mandarin one - how to" czy jakoś tak. :) To do przyszycia kawałka rzepa, już poradniki piszą? Edited July 2, 2009 by sgt.Chaos Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) To do przyszycia kawałka rzepa, już poradniki piszą? A to nie widziałeś tematu "Zrób to sam" u Nas i 10 sposobów na łączenie magazynków, pośród których moim faworytem jest łącznik magazynków z węża ogrodniczego który "trochę" się chybota wdg. autora ale i tak jest niezły. Już pomijam że trzeba być daleko posuniętym niedorozwojem żeby nie umieć połączyć dwóch brył o dosyć regularnych kształtach... Edited July 2, 2009 by madjong Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) A ja znalazłem jak przerobić kołnierz w bdu na przepisowy kołnierz USCMC :D A lupowi pewnie chodziło o przeróbkę bardziej wyszukaną - w stylu tej z ACU, no nie? Edited July 2, 2009 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Jednakże osobnik z grubszą szyją będzie miał biedę oddychać w takiej "stójce" ;) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 A ja znalazłem jak przerobić kołnierz w bdu na przepisowy kołnierz USCMC O, a jak to wygląda? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 http://www.highlandcitadel.com/USCM_Collar/ http://farm1.static.flickr.com/82/23987079...a776455.jpg?v=0 A tu na ludziach. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 A, tych USMC, bo już się przeraziłem, że chodzi o prawdziwych USMC. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Dlatego USCM a nie USMC, Hop. Diabeł tkwi w szczegółach. :D Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Człowiek stary i ślepy jest... Quote Link to post Share on other sites
baczus Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 TCU w wuzecie doszło z Ofensywy, zamówiłem na alledrogo w poniedziałek wieczorem rozmiar Sr Kilka fotek (w ogródku j.b.c.): spodnie ogólnie rozporek i tasiemki kieszenie przednie kieszeń udowa kieszeń na łydce idealnie mieści maga od m4 dupa uchwyt w spodniach bluza ogólnie kieszeń na piersi stójka zbliżenie na polarek takie "regulacje" na plechach, nie wiem jak to się nazywa ;p wywietrzniki pod pachami kieszenie na miękkie nałokietki, w spodniach wkłada się od środka Jak bym miał się przyczepić to do kieszeni udowych i dupowych w spodniach. Są tam guziki, dodatkowo pod warstwą materiału. Wolałbym tam rzepy, łatwiejszy dostęp. Na udzie jest też tylko jeden guzik, dostęp tam w akcji jest trochę utrudniony. Ten "polarek" w stójce wcale nie jest taki bardzo "polarowaty", powinno to oddychać. Pod pachami są wywietrzniki. Rozmiar spodni ok, bluza ma jak dla mnie trochę za długie i za szerokie rękawy, chociaż to drugie to w pewnym sensie zaleta. Stójka ma trochę luzu, ale ja mam chudą szyję ;p Polecać nie będę po godzinie użytkowania. Jak ktoś chciałby jeszcze coś wiedzieć to pisać. Quote Link to post Share on other sites
RoNiN691 Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Witam. Chciałem się zapytać czy ktoś wogóle miał stycznosć z CLASSIC ARMY FLEECE JACKET? Bo nigdzie nie mogę znaleść opinii tego produktu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts