Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FN F2000 E-03 [JLS]

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Trochę OTujemy no ale koledzy nam wybaczą.

Co do czegokolwiek nowego z P90 nie słyszałem i nie sądzę żebyśmy usłyszeli. Karabinek w 90% został idealnie odwzorowany co do oryginału no i teraz jedynie można wierzyć w fantazje użytkowników. Tak jak np wstawienie tego zespołu RISów + jakieś 300mm tłumika i prec lufe do środka + zewnętrzny system ładowania kulek oraz baterie. Przykładowo dorzucam zdjęcie takiego combo ZDJECIE Fakt że z lekka kosmos no ale niektórym coś takiego sie podoba. No ale jak na filmiku widziałem taki tuning WoW dosyć że 490FPS to koleś malował kulkami w kartonie :killer: MOVIE

No a co do F2000. Trzy pytania:

1. Z jakiego tworzywa ma być ten karabinek?

2. Czy dadzą nam dużo dodatkowego osprzętu do niego tz.

* łoże

* łoże z integralnym celownikiem laserowym

* łoże z integralnym oświetleniem taktycznym (silną latarką)

* łoże z dwójnogiem

* granatnik FN LG-41 kalibru 40 mm. :-F

* miotacz FN XM303 :-F (rodzaj markera paintballowego miotającego pociski z gazem łzawiącym, farbą lub gumowych).

3. Widziałem sklepie F2000 za 150$ czyli powiedzmy 500zł jakoś chyba wychodzi tak? Troszkę się zdziwiłem że tanio jak barszcz. LINK DO SKLEPU

No i według info tej stronki ma mieć on 350FPS :-F no i jedyny mankament to ten zasra** czerwony tłumik ognia. Może się nie doczekam i spróbuje sprowadzić to sobie zza morza we Wrześniu?

Edited by ntsc

No to bekniesz za podwójną wysyłkę, bo w HK kosztuje 105, a te dodatkowe 50 to koszty transportu do USA...

A żadnych gadżetów do niego nie będzie, to chińszczyzna w końcu... Jeszcze G&G to może do swojego dorzucić te wynalazki, ale Chińczycy nie myślą o takich pierdołach.

1 Jak ktos kupi i rozbierze, to niech da znac czy komora hop-up jest standardowa (czy wejdzie sylikon Systemy).
Wejdzie. Kupujesz dwuczęściową komorę HU od SRC (Krakman ma na składzie), gumkę Guardera i jesteś ustawiony.
2 Czy naprawde ma 350fps?
Przeciętnie - tak. Niektóre dobijają do 370.
3 Jaka tam sie zmiesci najwieksza batka?
Jak dobrze pamiętam, to 9,6 Large da się upchnąć, ale naprawdę na styk.

Czy ktoś wie, gdzie można kupić luzem te styki, które przykręca się do silnika? Bo w F'ce silnik jest na chama przylutowany do okablowania...

Chodzi ci o to ??

Zrób zdjęcie pokarz o co i chodzi to sie zobaczy.

Powiedzcie czy opłaca się kupować tego JLS :ok: :język: :źle: czy czekać na coś z innej firmy??

JLS wypuścił także imitację SCARa, która całkiem nieźle się spisuje, czytajć jej recenzję - myślę, że FN2000 nie powinien być gorszy, zwłaszcza, że cena taka sama.

A jak myślisz , odpowie Ci ktoś skoro replika jest dopiero od wczoraj dostępna?!

Ludzie mają o tym informacje już od jakiegoś czasu, więc myślę, że ktoś by to sprawdził, bo to przecież jedna z najważniejszych rzeczy (jakie części z v.2 nie pasują do tego FNa).

Edited by dr_wisla

Ja biorę. Jak dojedzie, to pierwsze co przerabiam to jednoczęściowa komora HU, precka i teflon.

O GB to się raczej boję, ale obadamy. To i tak replika dla modelarza. Żeby jakoś wyglądała trzeba ostro popracować.

Ale G&G może być zarąbiste, jesli tylko nie spaprzą kostruktorzy. Pancerny GB, duży aku, długi GB :) Zintegrowana komora HU. Szybka wymiana sprężyny. Masakra :) Podręczne m249.

Ale G&G może być zarąbiste, jesli tylko nie spaprzą kostruktorzy. Pancerny GB, duży aku, długi GB :) Zintegrowana komora HU. Szybka wymiana sprężyny. Masakra :) Podręczne m249.

To daj jak najszybciej znać tz. do września :P A co słyszałeś że będzie z G&G ale kiedy ?!?!?!?

W razie czego to wezmę też chyba na spróbowanie. Ale pierwsze co to po zrobieniu tego HU i precki wezmę się za ten tłumik odprowadzania ognia który jest z M16 a nie z F2000. A co do tego 2 częściowej komory HU z SRC to czy to ten co w SR4-A3?

fnhcbfs2000rightxt4.th.jpg

Drakeus

Już jestem oryginalny wśród mojego grona z moja słodką P90 :twisted:

I PAMIETAJTA LUDZISKA ŻE TO FN F2000 (FS2000) a nie FN 2000 !!!

Edited by ntsc