Lajon Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 http://allegro.pl/item201893868_rekawiczki...rozmiar_xl.html] Czy takie srogie rękawiczki nadają się do gry ? PS. Wypowiedzi typu 'phi, rękawiczki to się zaczynają od 666 zł' naprawdę proszę zachować dla siebie. Ja wiem, że dla niektórych jak to nie ma wyrzutni plazmy, czujnika ruchu i ekranu lcd to się tego używać nie da, ale mi zależy na dobrym i tanim. Z naciskiem na 'tanim'. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Nadadzą się i będą się sprowować bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Jak dla mnie są zdecydowanie za sztywne, a airsoft nie wymaga tak mocnej ochrony. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Kup sobie jakieś na BMX. USMC na przykład używają Mechanix'ów. Quote Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 A czy widzisz usmieszki w jego poscie (to oznacza ironie, dowcip, zart sceniczny) Do tematu: A moze wystarcza zwykle nomexy. Wielu ludzi uzywa i sobie chwala. Trzeba tylko trafic na orginal po podrobki rozlatuja sie w mig. Te z "twardymi" ochraniaczami moga utrudnic strzelanie. Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) No fakt. Nomexy będą dobre, ale sa troszke droższe niz te, co Lajon podał. ;) No chyba, ze nie masz az tak ograniczonych mozliwosci finasowych. ;) Edited June 13, 2007 by Samuraj Jack Quote Link to post Share on other sites
kawerna Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 raz w nich grałem, myślę że są przekombinowane zbyt twarde i sztywne, aż taka ochrona nie jest potrzebna, zwykłe rowerowe wystarczą Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 A ja to się raz zdziwiłem jak z nie takiej małej odległości dostałem w palca ze stocka cymy. Palec przez ponad tydzień puchł, na początku nawet bolało. Ale też nie jestem zdania, że aż taka ochrona jest potrzebna. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Kumpel z ekipy używa(ł) takich rękawiczek, ale niezbyt mu podchodziły (gorąco latem, zimno zimą, gruba warstwa plastiku blokowała spust) i zdecydował się na nomexy. Ja od niemalże roku używam takich rękawiczek i bardzo je sobie chwalę. Rzecz jasna na zmianę ze zwykłymi, skórzanymi rękawiczkami zimowymi. Quote Link to post Share on other sites
vilumisiek Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Znalazłem stary temat a link wygasł. Więc chciałem zapytać czy chodzi może o te rękawiczki http://allegro.pl/item243911588_rekawiczki...amo_rozm_l.html Czy one nie są dobre? A jeśli inne to jakie? (koniecznie tanie!) Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 E, lipa. Na allegro były nomexy BW za 40 zł, może jeszcze są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts