Guest frank_martin Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Posiada ktoś??Jak tak to proszę o linki albo na PW. Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Uuu to chyba nielegalne :/ a w regulaminie chyba coś o tym pisze Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Przeca to piractwo! Quote Link to post Share on other sites
Hallor Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Jakie znowu piractwo... "Pirat - osoba, która napada w celu rabunkowym używając statku lub łodzi. Piraci atakują zwykle inne statki, ale mogą również napadać cele nabrzeżne." Jeśli już to powielanie cudzej własności bez zezwolenia (albo jakoś tak - nie jestem prawnikiem). Wynalazki z piractwem/kradzieżą to efekt kampanii medialnej koncernów ;) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Co nie zmienia faktu, że regulamin przedstawia sprawę wystarczająco jasno. Quote Link to post Share on other sites
Hallor Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) True :) Dlatego temat raczej do kasacji. Edited June 18, 2007 by Hallor Quote Link to post Share on other sites
berliners Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 A czy ktoś wam broni samemu napisać i wrzucić w formie e-book? Są prace nie wydane nigdzie, krążące po sieci w formie open source. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 http://www.altair.com.pl/files/bia/0207/11.html Ale to jest chyba oficjalne nie? Quote Link to post Share on other sites
Geno Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 http://www.altair.com.pl/files/bia/0207/11.html Ale to jest chyba oficjalne nie? Skoro wydawca je tam umieścił. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Hmmm... To zmienia postać rzeczy. Myślałem, że chodzi o skany. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Jesteś autorem tekstu który chcesz rozpowszechniać? Masz prawo do kopiowania? Odprowadzisz do osoby która poświęciła czas na napisanie tekstu odpowiednią zapłatę za skorzystanie z jej pracy? Masz chociaż blade pojęcie o czymś takim jak prawa autorskie? Tak też myślałem. Jeżeli bardzo chcesz jakieś archiwalne numery zgłoś się do Remova, powinien wiedzieć gdzie należy przelać pieniądze żeby Ci je przysłali. EDIT jak pisałem to był jeszcze post autora tematu zachęcający do udziału w przestępstwie. Edited June 20, 2007 by Freeman Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 A wiecie gdzie kupic archiwalne numery?_Bo o nie mi chodzi. [Pisz poprawnie, albo Twoje posty nadal będą znikać.] Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Najprościej chyba skontaktować się z redakcją? Z tego co piszą, jest taka możliwość i archiwalia można zamawiać za 6 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Aha dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts