mastah Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 To było pytanie retoryczne. Ehhhhhh. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Na forum są takie pytania, że często bardzo trudno odczuć czy to sarkazm... :P Quote Link to post Share on other sites
macioo Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 3 pytania: 1. Czy metalowa komora hu guardera podejdzie do tych pejotek? 2. Czy mid-capy CA będą dobre? 3. Czy bezpiecznik 10 amperów da radę czy się spali? Jeżeli chodzi o gumke hu, to ostatnio wsadziłem silikonową gumke systema, bardzo ładnie podkręca, nie ma porównania ze stockową gumką, nawet się mieści w stockowej komorze, ale mimo wszystko warto zmienic komore. Wydaję mi się, że źle podające kulki to nie wina magazynka, a właśnie hop up'a, po wsadzeniu gumki silikonowej mam wrażenie jakby lepiej podawał kulki. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ja: A jakiej średnicy jest ta precka ?\Krakmani: 6.03 mm Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 P&J'oty robią się coraz ciekawsze. Jeszcze niech rozwiążą problem z komorą i będzie git. Quote Link to post Share on other sites
Sagitarius Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Było o magach G&P, P&J, CA. Ktoś wie czy Low Capy stara podchodzą i podają bezproblemową w pejotach? Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 P&J'oty robią się coraz ciekawsze. Jeszcze niech rozwiążą problem z komorą i będzie git. 3 gen. będzie miała metalbody, więc kto wie :D A co do tej lufy to średnio chce mi się wierzyć. Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Niby czemu? Popatrz na jakość luf SRC a takie-podobne mogą sobie tam siedzieć. Nie zmierzysz suwmiarką - nie oceniaj. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Dziś dostałem odpowiedź, precka od src. Quote Link to post Share on other sites
krakman Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Dziś dostałem odpowiedź, precka od src. Witam serdecznie W każdej replice P&J czy to MINIMI czy EMKI znajduję się lufy mosiężne o średnicy wewnętrznej 6.10mm. Precyzyjne lufy CA czy SRC montujemy opcjonalnie na specjalne życzenie kupującego. k-k Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 To czemu ja dostałem takie odpowiedzi ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Panowie! Na co należy zwrócić uwagę przy zamawianiu (co wymienić), żeby replika na stocku cieszyła się długą bezawaryjnością? Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Po co ci długa bezawaryjność?? skoro replikę sprzedasz za 4tygodnie od zakupu?? Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 @trajant Ale chyba chce jednak jej nie sprzedawać skoro chce aby była nieawaryjna. @top Moim zdaniem przydałoby się kupić metal body wraz z komorą HU. I poprosić krakmanów żeby zamontowali. jeśli jest jeszcze coś to o tym nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Sagitarius Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) @Arafat (KSK) Najlepiej zaopatrzyć się w nowe magi bo z tymi P&J, to różnie bywa :P Ponawiam pytanie..testował ktoś Real Capy Stara ? ( z góry przepraszam za poprzednią pomyłkę, napisałem low :P) Edited November 7, 2007 by Sagitarius Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Tak, miałem 5 sztuk i działały idealnie. O wiele lepiej od tych P&J. Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Mam 3 sztuki i działają bezproblemowo Quote Link to post Share on other sites
Sagitarius Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Dobrze wiedzieć, dzięki za odpowiedź. Mi właśnie krakmany zamontowały normalną komorę i hopek guardera. Zobaczymy, czy po tym zabiegu w końcu zacznie to jakoś strzelać :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Witam http://asgshop.pl/produkt.php?id=2108 http://www.taiwangun.com/?str=product&prId=787 Chciałbym sobie "strzelić" dłuższą lufę do swojego P&J (jak mniemam uzyskam dzięki temu M4 :mrgreen: ) Czy ciężko jest założyć taką lufę samemu? Czy trzeba rozebrać replikę do zmiany lufy? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Dorzucę jeszcze foto CQBR wraz z M68 Aimpoint (zielony/czerwony) produkcji G&P oraz krótkim magazynkiem STARa :wink: Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 NIE! Nie zepsujesz emki do CQB dłuższą lufą! Kysz demonie! A odpowiedź na pytanie brzmi: Taką lufę jest demonicznie trudno zamontować, a nawet w serwisach musisz dopłacić 2 stówy żeby ci ją zamontowali, bo to demonicznie trudne. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Nie wiem jak z tymi em'kami ale w 14'stce jest to demonicznie łatwe... Najlepiej zapytaj sklep typu Taiwangun albo Zbrojownia. pozdro! Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Co ma 14stka do Mki? :F Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Nie wiem... Tak strzeliłem :-P P.S. Może to że ma "M" przed liczbą? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Aha zapomniałbym napisać żeby się ludzie nie mylili z tą demoniczną trudnością to żartowałem. ALE I TAK NIE POZWOLĘ SKALAĆ EMKI DO CQB DŁUŻSZĄ LUFĄ!! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts