Shadow Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Odpaliłem 2.8.3. i stwierdziłem, że jednak jestem konserwatystą. 2.8.2. było takie... bardziej... :) Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 NO praktycznie co wersje cos spartolą ale co nam pozostaje. Nie mozna wiecznie grac w 1.7 :D Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) cześć. zainstalowałem grę, mam pinkbuster'a i jak wchodze na serwer to on ciagle sie aktualizuje i nie moge sie polaczyc, a dokladniej "fizycznie" wejsc na serw zeby pograc. czy ktos moglby mi powiedziec co robie nie tak? Edited February 25, 2008 by adam1981 Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Spróbuj zaktualizować ręcznie, a potem odpal grę. W folderze z zainstalowanym AA, masz program do aktualizacji PB poza grą. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 a jak ten plik sie nazywa i gdzie sie znajduje? bo jakos nie moge zlanesc Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ok juz zaktualizowalem, ale pojawia sie kolejny problem, zaraz po wcieleniu sie w zawodnika wyskakuje mi ramka ze pinkbuster cos tam i zostaje kikniety z gry i mnie oczywiscie rozlacza. prubowalem na kilku serwerach i na kazdym jest to samo, zaraz po "wcieleniu" po jakis 5 sek. mnie wywala:/ Wie ktos moze o co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
przemek130 Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 A masz zaznaczone przy wyborze serwera enable Punk Buster (na dole strony)? Quote Link to post Share on other sites
PauLLesnik Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Zgodze sie troche lipa. No trudno sie przestawic na prawie ze nie dzialajace flashe, zwlaszcza jak dla kogos to byla jedna z glownych broni :) Ale coz teraz jest troche bardziej realnie w koncu na powietrzu flash nie ma takiej samej mocy jak w budynkach. Poza tym wiekszych zmian nie zauwazylem. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 tak, mam zaznaczone enable :/ przeszedlem podstawowe treningi Quote Link to post Share on other sites
ozzi5 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Zgodze sie troche lipa. No trudno sie przestawic na prawie ze nie dzialajace flashe, zwlaszcza jak dla kogos to byla jedna z glownych broni Ale coz teraz jest troche bardziej realnie w koncu na powietrzu flash nie ma takiej samej mocy jak w budynkach.Poza tym wiekszych zmian nie zauwazylem. Z fleshami tragedia ... jedna, ba najlepsza moja broń "boczna" już nie działa :/ btw.Wreszcie wbiłem 80 honoru <jupi> :P Quote Link to post Share on other sites
Xylon Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 O! Nikt tu jeszcze nie napisal, ze jest juz 2.8.3.1 Mozna powiedziec ze jest to tylko minimalne ulepszenie(usuniecie bugow) poprzedniej wersji. Zajmuje jedynie 63 MB Link do sciagniecia: http://aaotracker.com/downloaddb.php?file=144 Usuniete zostaly takie bugi jak no-recoil (brak odrzutu broni) i oraz naprawiona zostala konsola. Quote Link to post Share on other sites
Francesco Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Witam WAS:D Zarówno WY jak i ja jestem fanem Americas Army. Obecnie mam 83 honor i gram jak sie tylko da czesto;d CZytajac wasze posty wpadłem na pomysł. Zbierzmy sie kiedys i zagrajmy meczyka miedzy soba (fanami ASG)? co wy na to? Quote Link to post Share on other sites
Buniu Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ogólnie fajna gierka... Jak tylko wróce to trzeba będzie sciągnąć... Quote Link to post Share on other sites
Katrol Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Kiedyś grałem, dawno temu .. xD Ale zdecydowałem że potrzebny troche lepszy komputer bo się cina :/ 40 którys honor chyba miałem XD Quote Link to post Share on other sites
Szarak Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Ciężko przejść z BF`a na AA nie? W BF jest taki troche większy dynamizm. Nie znaczy to, że nie lubie sobie pyknąć w AA :) Quote Link to post Share on other sites
przemek130 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Bardzo cięzko. Jakoś wole BF2 Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Ponownie wysuwam się z prośbą o przejście treningu w AA SF tym razem na Airborn'a. Proszę o info na GG. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Ja wymiękłem w SF w momencie "cichego" przejścia niezauważonym przez strażników. Quote Link to post Share on other sites
Bardos Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Na Jutubie jest filmik jak go przejść. ;) Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Ja wymiękłem w SF w momencie "cichego" przejścia niezauważonym przez strażników. Straszna loteria, jak jakaś parodia Thiefa to wyglądało. Ale udało mi się ;-) Kurdę, trzeba wrócić do AA chyba. Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 wystarczy czołgać sie cichym trybem :) Oni są ślepi ale wszystko słyszą :) Quote Link to post Share on other sites
Flecktarn Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Chyba ściągne AA tylko się boje czy mi odpali.Komp:1,9 procek, 256 ramu,karata graficzna 64 bez shaderów.Wie ktoś czy mi odpali??Proszę o pomoc bo nie wiem czy się opłaca ściągać pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Z AA nigdy nic nie wiadomo więc jak nie jest dla CIebie problem by ściągać - ściągaj. Gra ma duże możliwości okrajania grafiki, są też komendy na to. Kolejna sprawa że w AA każda mapa wymaga mniej lub więcej. Pamiętam jak kiedyś w kafejce bez problemu gralismya na Bridge SE a tylko jeden komp był w stanie uciągnąć SF Hospital i podobne :) Moja rada - PRÓBUJ Quote Link to post Share on other sites
huxley Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Chyba ściągne AA tylko się boje czy mi odpali.Komp:1,9 procek, 256 ramu,karata graficzna 64 bez shaderów.Wie ktoś czy mi odpali??Proszę o pomoc bo nie wiem czy się opłaca ściągać pozdrawiam Odpali ,ale sobie nie pograsz , bardziej zrazisz się do tej gry Quote Link to post Share on other sites
ebola_85 Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Jak okroi maksymalnie detale i zagra na bridge lub podobnej mapie nie powinno być aż tak źle... Na gorszym sprzęcie grałem... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts