qba54 Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Z checia bym sie pojawil, pare innych Gesi pewnie tez... Z checia tez poznalbym jakies szczegoly dot. imprezy... :-) Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 ludzie nie nerwowo 8-) jeszcze 2 tygodnie czasu pozostały... poczytajcie o zeszłorocznym zlocie, przygotujcie podobny sprzęt i wystarczy czekać Quote Link to post Share on other sites
kikol Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Pierwsze informacje: http://www.warrior.pl/forum/viewforum.php?f=89 Quote Link to post Share on other sites
Princeps Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Pierwsze informacje: http://www.warrior.pl/forum/viewforum.php?f=89 Dzięki "kikol" - dziwne, że dostałem się do topicu o zlocie tylko przez twój link. Ten na stronie warrior.pl nie dał się otworzyć. Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 na samej stronie warrior.pl masz formularz zgłoszeniowy... a wszelkie info tak jak w linku powyżej na forum... Quote Link to post Share on other sites
salaciarz Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 jaka stronę obierają krakowiaczki? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Taką, jaką dyktuje dyscyplina mundurowa. Amerykańce i brytole Gorgonia, reszta Katanga. Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 trza będzie wziąść 2 mundurki ;p i sie pujdzie tam gdzei więcej naszych ;] ps. Regdorn a Kruki jaką strone wybierają? Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Jedyną słuszną i prawdziwą Rakatangę 8) Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 No tak, widać nauczka po Bergecie zadziałała ;-) Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Kruki już rok temu walczyły w siłach Katangi :) Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 jak Katanga to Katanga ;] trza będzie skombinować mundur jakiś inny bo tylko DPM mam... ;-( Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Kruki już rok temu walczyły w siłach Katangi :) No wiem, wiem I własnie widzę że imperilistyczni odszczepieńcy wracają na łono, po przelotnym zaczadzeniu. :-F Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 No wiem, wiem I własnie widzę że imperilistyczni odszczepieńcy wracają na łono, po przelotnym zaczadzeniu. :-F Zawsze tam gdzie się bardziej opłaca (w Tomicach byliśmy Gorgonią ;)) :D Quote Link to post Share on other sites
Stoigniew Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 To co, tym razem też Białystok z Krukami w jednym oddziale? :wink: RA-KA-TAN-GA :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 To co, tym razem też Białystok z Krukami w jednym oddziale? :wink: RA-KA-TAN-GA :mrgreen: No ba! Współpraca z Wami to czysta przyjemność :D Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 RA-KA-TAN-GA iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa :D:D:D Quote Link to post Share on other sites
Ice Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 To co, tym razem też Białystok z Krukami w jednym oddziale? RA-KA-TAN-GA Obowiązkowo!! Trzeba powtórzy zeszłoroczne akcje :wink: @Ire mam nadzieje, że i tym razem będziesz robic za kierowce ;-) Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Ice a masz mundur na zmianę?? :D Quote Link to post Share on other sites
ire Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 @Ice ... muszę zawieść rzesze moich fanów, amatorów mocnych wrażeń, wielbicieli takich na przykład atrakcji jak uciekanie spod kół pędzącego wehikułu prowadzonego moją uroczą, a jakże, dłonią ;) Nie tylko nie będę robić za kierowcę, ale w ogóle nie pojawię się na Modlinie w tym roku. Załatwiła mnie nieciekawa kontuzja nogi :( Także... bawcie się dobrze, ale beze mnie. Pozdrawiam, ire PS. Alkohol to ZŁO :P Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 No to już w tę sobotę. Ja właśnie odpędzam demona grypy, ale tak czy inaczej będę. Chociażby niebo miało zwalić się i takie tam. Quote Link to post Share on other sites
Atreides Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Będę ;). Ice - tym razem przeciwko sobie będziemy wojować? Szkoda ;). Czy Kali z Blackwatersami (Częstochowa) się wybierają? Ktokolwiek wie? Quote Link to post Share on other sites
miras168 Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 g.r.s sfora płock zgłasza swoją obecnosć liczba osób 5 moze więcej problemy z urlpami pozdrowienia Quote Link to post Share on other sites
Nergal Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Wrota zbliżają się wielkimi krokami ;-) tylko czy może mi ktoś powiedzieć jak dostać się z dworca w Wawie na miejsce spotkania bo jak narazie wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze ja i kumpel jedziemy pociągiem do Wawy a potem to wielka niewiadoma ^^ będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Wrota zbliżają się wielkimi krokami ;-) tylko czy może mi ktoś powiedzieć jak dostać się z dworca w Wawie na miejsce spotkania bo jak narazie wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze ja i kumpel jedziemy pociągiem do Wawy a potem to wielka niewiadoma ^^ będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje Pozdrawiam http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...mp;#entry617550 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts