Westie Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 AKSU niedługo, SIG trochę później, P90 to jak na razie tylko teoria. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Niedługo, czyli na oko kiedy, drogi Westie? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 Do zimy pewnie będzie. Jeszcze nie wiem które, ale znając rynek, to pewnie Gunfire zassie jeden model, a Krakman drugi. Kurde, się Boyi wzięło za marketing, opakowanie strzelili takie, że G&G wymięka. :D Quote Link to post Share on other sites
lup Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 SIG http://jpg.power-dy.com/UploadFile/2007-9/...62140698927.jpg Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 16, 2007 Author Report Share Posted September 16, 2007 A kilka innych zdjęć u mnie: http://blog.myspace.com/mike_west_007 Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 A JG Full metal AK47 Tactical? Temat o nim jakoś się nie rozwinie? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 19, 2007 Author Report Share Posted September 19, 2007 A kto by chciał takie paskudztwo? ;) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) eeeeeeee... Nie no, o gustach się nie dyskutuje ;-) . pozdrawiam Pasti P.S.-myślałem, że jak JG robi metalowe AK, to i może eMkę full metal wypuszczą :uśmiech: . Edited September 19, 2007 by Pasti Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ciekawe jak z body od tych JG.W jakiej będzie cenie jeżeli w ogóle będzie można je kupić luzem. :) Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 P.S.-myślałem, że jak JG robi metalowe AK, to i może eMkę full metal wypuszczą :uśmiech: . Emkami FM zajmuje sie BOYI :-F Sorki za OT Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 Więc tak: na airsoft-news jest pierwsza fotka K98K Boyi (a jednak zrzynają go z Marushina, nie cieszy mnie to), instrukcji od SIGa JG (mają być jeszcze 550 i 551) i M1A SOCOM z Cymy (CM032A). Quote Link to post Share on other sites
gall_anonim Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 a czy Chińczycy mają zamiar w najbliższym czasie wypuścić AK 74 full metal? Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 A czy JG planuje wypuścić całą rodzinę g36?Czy na c się kończy? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 K98K Boyi (a jednak zrzynają go z Marushina, nie cieszy mnie to) Mozesz uzasadnic? Marushin to dobra konstrukcja... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 25, 2007 Author Report Share Posted September 25, 2007 Mój niepokój budzą łuski. Po prostu mam niemiłe wrażenie, że będą się szybko gubić. A jako, że to spring, to obawiam się "skuteczności" porównywalnej z SIGiem Supernine. PS: mam półoficjalne potwierdzenie, że P90 z Cymy ma być. Już podobno go robią. Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Czy chińczycy odgrażali się, że wykonają inne repliki karabinów maszynowych lub konwersji na takowe (np na MG36)? I czy JG wypuszczą dłuższe modele G36? Quote Link to post Share on other sites
szczurek soldier Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Czy chińczycy odgrażali się, że wykonają inne repliki karabinów maszynowych lub konwersji na takowe (np na MG36)? I czy JG wypuszczą dłuższe modele G36? Przeciez chinski KM juz jest http://gunfire.pl/product-yid-1152189799-M...FULL-METAL.html Sorry za brak polskich znakow ( klawiatura sie psuje ) Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 ...wykonają inne repliki... Czytaj uważniej. To że jest Minimi to wiem, pytanie czy nie pójdą za ciosem i nie zdetonują np takiego PK :mrgreen: czy konwersji dla AUGa na wersję HBAR (tak wiem, naiwny jestem). Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 (edited) Dzisiejsze ciacha z airsoft-news.eu: Pompa Mossberg M500, kaliber osiem milimetrów, metal body. Najprawdopodobniej niestety spring, ale ma to ten plus, że będą tanie a względnie przyzwoite pestki 8mm. A&K SR25, strugane na CNC, import gwarantowany (jak zwykle). Tokyo Marui na ten fakt tylko sapnęło ze zgrozą i zapowiedziało AK74. Edited October 1, 2007 by Westie Quote Link to post Share on other sites
noah Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Tokyo Marui na ten fakt tylko sapnęło ze zgrozą i zapowiedziało AK74. Ciekawe czy z metal body jak Type 89... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 Może ze składaną kolbą?Oby tylko kabelek od baterii nie poszedł się paść (chociaż w SCARze CA to chyba nie problem). Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 PS: mam półoficjalne potwierdzenie, że P90 z Cymy ma być. Już podobno go robią. :???: Fajnie... Może przedwczesne pytanie: nasi dalekowschodni przyjaciele wypuszczą jeszcze do tego tanie magazynki??? Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 A&K SR25, strugane na CNC No to był by hit tylko ciekaw jestem ceny :/ jeżeli cena też sie ma wzorować G&P to pewnie coś koło 1200zł :/ Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Pierwsze fotki nowej serii emek z A&K a w nich sr-25 :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 Chińczycy jeszcze skopiowali kolbę typu PRS, więc będzie czym odpicować tego SRa. Kurde, może sobie zafunduję takiego i zrobię na przynajmniej para-snajperkę? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts