clown Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Witam. Poszukuje opini i zdjęć tego o to plecaka : http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1882 Cena kusi, ciekawe jak z wykonaniem (wreście tani plecak w cb :uśmiech: ) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?...products_id=713 To ten sam. Robi go Miltec, wiec nie należy spodziewać się cudów. Quote Link to post Share on other sites
brok Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Wygląda jak kopia maxpedition. http://www.entrygear.com/product.asp?id=MAX-0513-XX Patrol packa w CB to nigdy nie widziałem. Zostaje tylko ILBE jeśli chodzi o kontraktowe. Pomijam oczywiście jego cenę. Quote Link to post Share on other sites
Forest Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 plecaczek ze specshopu macałem i oglądałem, wygląda dobrze, choć na fotce jest duuużooo ciemniejszy niż w rzeczywistości (niestety - jak dla mnie oczywiście), osobiście myslałem że będzie ciut ciemniejszy - tego zaraz pobrudze ;) ale ogólnie wygląda na dobrze wykonany, pomimo, że z Milteca :P i jesli ktoś chce coś taniego to chyba warto :) (sobie zamówiłem taki we flecktarnie :) ) Quote Link to post Share on other sites
Smarozzo Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Plecak condor od miltecka mamy w ekipie, po pol roku eksploatacji nic sie z nim nie dzieje, klamry trzymaja, zamki nie rozjezdzaja sie, nie przeciera sie, szwy trzymaja. za takie pieniadze warto! Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Mam. Pojemny, owszem i wytrzymaly. Tyle ze z Coyote Brown ma to malo wspolnego, a tasm MOLLE jest jak na lekarstwo... Quote Link to post Share on other sites
clown Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 Masz możliwość zrobienia jakiś fotek ? Ciekawi mnie ten kolor skoro twierdzisz, że z CB ma mało wspólnego. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Domyślam się, że bardziej w TAN wpada aniżeli w BROWN. Ja mam podróbe Eaglowskiego 3day assault pack'a, też miało być CB a jest Coyote Tan. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Jakis madrala skasowal mojego posta ze zdjeciami. Drugi raz nie bede wrzucal - neich mod przywroci ze smietnika... Quote Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Jakis madrala skasowal mojego posta ze zdjeciami. Drugi raz nie bede wrzucal - neich mod przywroci ze smietnika... Nie chce tworzyć nowego wątku, więc podepne się tutaj. Czy ktoś miał styczność z tym plecakiem? http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?...roducts_id=1060 Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 neich mod przywroci ze smietnikaCoś Ci sie z Windowsem pomyliło. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Kazdy nromalny system forumowy ma cos takiego jak "smietnik" dostepny tylk odla modow - gdzie wedruja tematy niepotrzebne i przy usuwaniu mozna zaznaczyc "Usun do smietnika". WIem, bo moderuje na wielu forach i TAM to jest... Coz, przynajmniej wiemy kto usunal... Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Czemu te fotki zostały usunięte ? Widziałem je przez moment i były w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Nie, ja nie usuwałem, tylko mówię, że nie ma tu systemowego śmietnika. Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Nie chce tworzyć nowego wątku, więc podepne się tutaj. Czy ktoś miał styczność z tym plecakiem? http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?...roducts_id=1060 ja mialem z nim stycznosc i do dzisiaj nie moge sie pozbierac, choc lekarze caly czas robia co tylko w ich mocy... A ty Foka nie usuwaj wszystkiego od razu ty wandalu, nicponiu ty... Edited September 13, 2007 by kthulhu Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Plecak Condor - Foliage Green. Kupiłem bo chciałem mieć coś: - z przegrodą na camelbaka. - z trokami do podpinania ekwipunku. - z dużą ilością kieszonek - małego i w miarę pakownego. Dotarł dziś, opstrykałem - opisuję. Zdjęcia (po kliknięciu - rosną ;) ) Przód Bok Tył: paski nośne wyglądają ściepko niepewnie. Co fajne - zamontowano klamerki do szybkiego wypięcia sprzętu. Co mniej fajne - poduszki na ramiona są naprawdę kiepskie: cienkie i niestabilne. Ciężko ułożyć to-to na ramionach - podwija się i skręca. Kieszeń na camelbaka i pochodne (dostęp przez odchylenie "pleców"). Zamykane na rzepa, brak jakiejkolwiek innej osłony, klapy z wyjściem na wężyk etc. Do mocowania "kondona" dwie malutkie taśmy-rzepy. Komora główna. W miarę pakowna. Na potrzeby testu z luzem zmieścił się gruby szlafrok i dwa t-shirty. Na plecach zapinana kieszonka, z przodu kieszonka z siatki. Zamek sięga praktycznie do spodu komory. Druga komora. Ta z kolei pomieściła (z braku innych materiałów) 8 par slipów i 6 par skarpetek. Kieszonka z siatki plus przegródki na długopis, ołówki i co tam jeszcze dzieci do szkoły mogą nosić. Przód absolutny i kolejne dwie kieszenie z taśmami pod molle. Rzut oka na materiał od środka. Podgumowana wykładzina będzie chroniła przed wilgocią ale od niej zacznie się pewnie łatanie plecaka. Zamki. No-name, dość grube. Niestety nie są kryte... ...tak niestety wyglądają klamry. Tłumacząc organoleptycznie, cienki plastik wydający suche kilki!, przy zapinaniu. Rozsądek podpowiada daleko idącą ostrożność... Widok z boku. Można podziwiać pełną gamę troków, i pasków kompensacyjnych. Dół... jaki jest każdy widzi. Porównanie barwy plecaka określonej jako "Foliage Green" do barwy "Kamizelki Taktyczna UTG Olive", austriackiego buttpacka i paska od LC2 w świetle lampy błyskowej i ... ...lampki nocnej. Podsumowując: dobrzy ludzie polecali PP25 ale nie chciałem słuchać/ nie mogłem znaleźć w kamuflażu-kolorze który mi odpowiadał. Zapewne w oryginał - kosztujący circa 440 PLN, daje użytkownikowi dużo satysfakcji. Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach (wykończenie, materiał). Gdy patrzę na plecak z daleka jestem całkiem zadowolony, za tą kasę niestety cudów spodziewać się trudno, zresztą spełnia moje oczekiwania i nie będzie używany zbyt często. Spostrzeżeniami po używaniu będę się mógł podzielić za dwa tygodnie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Black Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) Posiadam ten plecak (w CB) i używam. Dwie wady - rozregulowujące się paski nośne (trzeba użyć "sposobu", żeby pewnie trzymały) i największe nieporozumienie - kieszeń na camela. Jeśli ktoś lubi czuć garb na plecach to ok :mrgreen: Zalety - mały, ale pakowny, z dużą ilością kieszeni i przegródek, TANI. Edited September 15, 2007 by Black Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Update: - podzielam opinię Black'a odnośnie kieszeni na camela. Wyraźnie odczuwalny garb. Co gorsza, 2,5 litrowy "kondon" jest za duży :( - z rozregulowaniem się pasków nie miałem problemów, natomiast zgodnie z przewidywaniami dały mi popalić podkładki... całość dość nieprzyjemnie wrzynała się w ramiona. - wyściółka pleców, na pierwszy rzut oka dająca nadzieję na choćby minimalną wentylację, niestety nie spełnia swej funkcji skutecznie powodując pocenie się. - kolor plecaka, dość ostro odcina się na tle roślinności. Mam nadzieję, że "świecenie" ustanie wraz z pojawieniem się kilku zabrudzeń i warstwy kurzu ;) Więcej uwag nie mam. W zasadzie sprzęt póki co - sprawdził się, szczególnie w zakresie użyteczności. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts