Czolg Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Witam Czy ktoś wie jak sie ma sprawa ASG w szwecji , czy trzeba mieć 18 lat aby grać ? i czy legalnie można zabrać replike do Szwecji Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Zabrac można bez problemu. Jakie tam mają ograniczenia to nie mam pojęcia, a wiem, że paru Polaków tam mieszka i gra. Quote Link to post Share on other sites
Czolg Posted July 20, 2007 Author Report Share Posted July 20, 2007 (edited) I tak sie będe upewniał czy poniżej 18 roku życia można legalnie grać , mam ten nie fart iż mam 17 lat :) ale jeszcze będe musiał znaleść info aby ją przez niemcy przewieŹĆ. dzięki za poprawe :) Edited July 20, 2007 by Czolg Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Do Szwecji przez Niemcy? A z Gdańska nie możesz? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Jak ma taką trasę, to przez taką pewnie będzie musiał jechać, a nie przez Gdańsk. Quote Link to post Share on other sites
lup Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Nie wiem czy nie lepiej Ci będzie przesłać replikę poczta... Quote Link to post Share on other sites
Czolg Posted August 2, 2007 Author Report Share Posted August 2, 2007 trasa tak bo szybciej sie jedzie :) niż promem z gdańska :) jednak zrezygnowałem z tegorocznego wyjazdu :) asg w szwecji legalne jest po ukończeniu 18 lat :) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Znajdź gościa o nicku Yaca ;) z tego co mi wiadomo mieszka w szwecji ;) Quote Link to post Share on other sites
elderon Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Czolg, samolotem jest szybczej i taniej niz promem :) Quote Link to post Share on other sites
netback Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Jest ktos ze Sztokholmu? Quote Link to post Share on other sites
piotrek15osw2 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Z tego co wiem to w całej skandynawii airsoft jest dozwolony od 18 lat :wink: Quote Link to post Share on other sites
janek csz Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Cześć wszytkim! Czy jest ktoś z okolic Stockholmu? Wyjechałem do szwecji i próbuje dorwać jakies kontakty z ludzmi z ASG ale kiszka... wiec moze tu! Quote Link to post Share on other sites
Chochla Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Cześć wszytkim! Czy jest ktoś z okolic Stockholmu? Wyjechałem do szwecji i próbuje dorwać jakies kontakty z ludzmi z ASG ale kiszka... wiec moze tu! Poszukaj w necie. Ja juz co prawda w Szwecji nie mieszkam ale swego czasu udalo mi sie znalezc w necie kilka grup. Powodzenia Quote Link to post Share on other sites
DW-13 Weasel Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 (edited) Witam, Tak sie sklada ze mieszkam w Szwecji (Malmö tak dokladnie) Aby brac udzial w Szwecji trzeba miec 18 lat. Wiek jest zawsze sprawdzany, chyba ze to jest jakis niepowazny organizator. Nie wiem czy to bedzie lamanie regulaminu teraz ale jezeli szukasz kontaktu to najlebsze miejsce to AirsoftSverige (www.airsoftsverige.com) jest to glowne forum dla ASG w Szwecji Pozdrawiam Edited December 22, 2011 by DW-13 Weasel Quote Link to post Share on other sites
oliwierk Posted September 9, 2012 Report Share Posted September 9, 2012 Jest ktos ze Sztokholmu? tak ja jestem ze stockholmu Poszukaj w necie. Ja juz co prawda w Szwecji nie mieszkam ale swego czasu udalo mi sie znalezc w necie kilka grup. Powodzenia ja jestem ze stockholmu Ktos z okolic stockholmu ma ochote sie strzelac? prosze pisac Quote Link to post Share on other sites
turek Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Witam ja mieszkam w Szwecji od jakiegś czasu w miescie Eksjö i szukam ekipy żeby potrenować to chęntnie się spodkamy . Pisać na meila turek3253@wp.pl Quote Link to post Share on other sites
turek Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 witam mam pytanie kto się wybiera do Szwecji na tego roczną imprezę Berget . Quote Link to post Share on other sites
Tuner92 Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Witam. Podobnie jak niektórzy koledzy w tym temacie, poszukuję osób zamieszkujących Szwecję, konkretnie Sztokholm. Czy jest ktoś z okolic? :) Chciałbym reaktywować swoje hobby za granicą. Quote Link to post Share on other sites
borysk Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam, Sam mieszkam w Danii (Kopenhaga) ale ponieważ do Szwecji nie tak daleko, ciekawi mnie ktoś czy ktoś z południowo-zachodniej Szwecji, najlepiej ze Skanii, grywa, wie o istnieniu dobrych miejscówek lub jeździ na imprezy. Serdecznie pozdrawiam! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
drlecter Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Dalbybanan 10 km od Malmö. Wyszukaj na FB i obserwuj. Gramy na ogół co druga sobotę. 30 do 60 osób. Quote Link to post Share on other sites
borysk Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Dzieki! :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Huczul011 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Witam Czy można przewieźć replike asg na green gas propem do Szwecji? Z Polski do Szwecji. I czy można przewieźć latarke z paralizatorem z Polski do Szwecji oraz 3 noże 1. Długość 8cm,6cm i 5cm? Da się propem? Quote Link to post Share on other sites
Kendziior Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Witam , podbijam temat . Szukam osób które mieszkają w Szwecji (okolice göteborg) i urządzają lub chodzą na strzelanki .W weekend byłbym w stanie gdzieś dojechać dalej . Ewentualnie jakby ktoś miał namiary na kogoś zorientowanego w tutejszym temacie byłbym wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
Huczul011 Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Witam Szukam ludzi na strzelanke w okolicach Södertälje i Järna, piszcie huczul011@gmail.com. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Znajdz na fb grupę PPU ze stockholmu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts