Guest frank_martin Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Dobre To??Bo za 200 zł Full Metal to po prostu zaj... znaczy Fajnie. Link http://www.taiwangun.com/?str=category&catId=2 Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Kopia 190'tki HFC. Półautomat. Problematyczne rzekomo magazynki. Krakman zapewne sam wkłada wszystkie uszczelki, firmowo dołączone w foliowej torebce (SIC!). Jak będę miał za dużo kasy, to o niej pomyślę. Na razie planuję tylko iść na ryby. ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 a ten bell to np. Glocka 23 KJW to jak sie ma?? franki Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Chyba nawet Beretta KJW Plastik Version jest lepsza... Co do USP Kujota, pewności nie mam ;) . Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Ma ją ktoś? Może ktoś napisac recenzję o niej? Quote Link to post Share on other sites
WoKo Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Też się zastanawiam nad kupnem, ale coś nikt jej chyba nie ma... :( Quote Link to post Share on other sites
Pissmejker Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 (edited) Ja mam. To jest to czego chciałem i więcej niż oczekiwałem. Narazie nie oddałem zbyt wiele strzałów. ok. 200 kulek. Bezawaryjnie. Jedno naładowanie maga - jakieś 40-50 strzałów. Nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo poprostu nie liczyłem kulek. Ciężki i kopiący. Na zagranicznych forach zbiera niezłe recenzje (co pewnie wiecie). 199 Za full metal+blow back (+niezła moc)? To mówi samo za siebie. Pozdro Aha zapomniałem dodać: na body nie ma żadnych mejd in czajnów itp, jedynie na rękojeściach które można zjechać, ew. wymienić. Edited August 9, 2007 by Pissmejker Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Nie każdy ma to szczęście, że mu fachowcy uszczelki zakładają... Ale skoro mówisz, że od Krakmana przychodzi ze wszystkim szczelnie zainstalowanym, to może sobie fundnę takiego na Gwiazdkę? Quote Link to post Share on other sites
WoKo Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 A jaki ma zasięg? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 A ile ma mieć? Tyle, co Berta z Marui, KJW i HFC - ze trzydzieści metrów powinno być. Wątpię, że jest nieszczelna, bo blowback by nie działał. Quote Link to post Share on other sites
Chacal Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 A czy po wystrzelaniu całego magazynka zamek zostaje w pozycji cofniętej? Quote Link to post Share on other sites
ninjagrayfox Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Tak, było w innym temacie. Quote Link to post Share on other sites
rahim9992 Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) Wiecie może gdzie można dokupić magazynki? Już znalazłem tutaj można kupić całkiem przystępna cena magazynka :uśmiech: Właśnie się zastanawiam nad kupnem broni bocznej mam do wyboru : 1. EG-707 FULL METAL [bELL] 2. Mk23 Heavy Weight Gas Pistol [sTTI] Jednak więcej czynników przemawia na korzyść Bella. Edited August 16, 2007 by rahim9992 Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Sprawa jest prosta : SOCOM nie ma BB , ale mocy ma w niebiosa, a z tlumikiem to juz wogole. Do tego dosc bez awaryjny, dobrze wykonany(kopnijcie mnie z bledu, jesli sie myle). M9 BELL'a ma blowback, jest troszke slabszy, ale jest full metal, kosztuje 4 zl wiecej, wiec chyba warto. SOCOM powinien byc bardziej oszczedny. ja bym oczywiscie wybral M9. Quote Link to post Share on other sites
ninjagrayfox Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) Taa, socom z pewnością moc ma olbrzymią. :o Szkoda tylko, że powyżej 25 metra trafienie w człowieka to loteria. Ahhh no i te piękne syfonujące magi z których co jakiś czas wypada/łamie się ten plastik przytrzymujący kulki. Jeżeli Bell jest taki jak mówią to nic tylko brać :) Edited August 17, 2007 by ninjagrayfox Quote Link to post Share on other sites
rahim9992 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Dziękuje za szybkie odpowiedzi. Po własnych przemyśleniach i po waszej namowie biorę BELLA. Ceny magów to też różnica przemawiająca na korzyść m9 ;-) Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) tak apropos - 200 za full metal , to ile by sobie rzucili za plastika ? :P 130? wtedy to by dopiero schodzily mojego kupie w poniedzialek, jak wroce do kraju. opisze co i jak mysle Edited August 17, 2007 by madjong Quote Link to post Share on other sites
Chacal Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Chciałem sie spytać jeszcze jedno. Otóż widziałem filmik z Hi Capa 5.1 od WE i tam facet wkałdał do magazynka 6 kulek, po wystrzelaniu sześciu kulek zamek został w pozycji cofniętej... czy tak jest też w innych gaziakach z BB, że jeżeli włozy się inną niż maksymalna ilość kulek do magazynka, to zamek zostanie w pozycji cofniętej po ich wystrzelaniu, a nie po wystrzelaniu powiedzmy 23 kulek, całej pojemności magazynka? I przede wszystkim: Czy tak jest też w Bell EG-707 ?? Edited August 18, 2007 by Chacal Quote Link to post Share on other sites
ninjagrayfox Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 :wink: :wink: Tak Quote Link to post Share on other sites
rahim9992 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Mam jeszcze jedno pytanie, jakie kulki będą najlepsze do tej repliki? 0.2 czy 0.25 ? Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Kup, przetestuj, wywnioskuj. Luuuudzie, troche samodzielności. Jakby do każdej repliki był zakładany temat jakich kulek używać to nasi moderatorzy by piździajca dostali. Quote Link to post Share on other sites
rahim9992 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 A nie lepiej niż wydać kasę w błoto dostać odpowiedz ? Po prostu chcę wiedzieć jak jest hu ustawiony (na jakie kulki). Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) A nie lepiej niż wydać kasę w błoto dostać odpowiedz ? Po prostu chcę wiedzieć jak jest hu ustawiony (na jakie kulki). Napisz do krakmana, albo do właściciela. A .20 sobie kup i tak, na pewno Ci sie kiedyś przydadzą. A co do tej samodzielności - dzisiejsze dzieci są rozpieszczone, nic samemu sie nie chce robić :P Edited August 20, 2007 by madjong Quote Link to post Share on other sites
rahim9992 Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Do krakmana napisałem zanim wysłałem poprzedni post i dostałe teraz odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Powiem tak : mam Berette HFC full-metal, która była chyba klonem TM, a jej klonem jest EG-707. Używam .25 optymalnie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts