epter Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Vsr-10 G-spec Tokyo Marui Wewnątrz: -LayLax - FIRST - VSR Zero Trigger System + Tłok -LayLax - FIRST - VSR Teflonowany Cylinder -LayLax - FIRST - VSR Prowadnica Sprężyny -Dotaczana głowica cylindra -LayLax - FIRST - VSR Sprężyna SP170 (mocno ubita) -Nine Ball - Gumka hop-up do pistoletów i VSR-10 TM -LayLax - FIRST - Lufa precyzyjna VSR - 430mm Z zewnątrz: -Luneta na niskim montażu 3-9x40 z podświetlaną siatką i tubusem przeciwsłonecznym -Tłumik dźwięku king arms 40x340mm -Wzmocniona dźwignia przeładowania -Baka na kolbie -Przejściówka pod tłumik -gwint lewoskrętny- king arms Fps: 550 +/-5fps Za niedługo nowa sprężyna sp190 LL i prysnę brązowym spreyem przez jutę a na koniec bezbarwny mat :icon_wink: Fotki: Pozdrawiam Epter Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Przyznam, że zaglądałem do tego działu ostatni raz, kiedy zarejestrowałem się na WMASG. Wrzucam zdjęcia swojego "DBoy`owego" mausa. Zamontowany celownik optyczny to ZF39(Carl Zeiss) auf Lange Seiten Montage. Z wiadomych względów używany only w Rekonstrukcji. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Shadus Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 W końcu przyszedł czas, żebym opisał moją "Esie" (custom SR-25 by Poldeck! :icon_mrgreen: ), która osiąga stabilne 613-620fps :wub: Była składana rok temu więc już dokładnie nie pamiętam co siedzi w środku :blush: Ale jestem pewien co do : wewnątrz : -pancerny GB od G&P (z tego co wiem zamówiłem ostatni dostępny na Redwolfie :biggrin: ) -spring m170 -silnik Magnum -komora KA -półprecka G&G -patent by Poldeck :excl: zewnątrz : -front z M16A4 JG -body SR-25 P&J/A&K -kolba z M16A4 JG -tłumik 30x250mm -luneta 3-9x56 -dwójnóg xD A tak się prezentuje na tle środowiska : ;) W przyszłości (kiedy finanse na to pozwolą) planuje wstawić dłuższą precke z prawdziwego zdarzenia bo na tej półprecce z G&G to tragedia jest ze skupieniem :angry: Quote Link to post Share on other sites
vanyel1985 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 (edited) To ja tak z taką paskudną fotografią, na szybko. Miniaturka poniżej. Tokyo Marui VSR-10 Pro Sniper - lufa PDI 6.01 595mm - barrel spacery PDI - komora Lay Lax - gumka KM Head niebieska - komora zamkowa, wersja Bore Up PDI - zestaw cylindra Bore Up PDI, wersja srebrna - Premier - zero trigger, wersja dedykowana pod BU, PDI - sprężyna Guarder M160 - szamańskie obrzędy Dextera akcesoria: - tłumik King Arms 40x295mm - bipod CA - luneta Blog 3,5-10x40 z chamsko wykonanym sunshaderem Wynik: stabilne 660fps. Uwagi: - karabin zakupiłem już m.in: z komorą LL, lufą PDI i gumką dedykowaną do stockowej komory. Jednak Dexter [tutaj wielkie wyrazy uznania], ogarnął ów temat świetnie, tak że zrezygnowałem z kombinowaniem i przerabianiem lufy PDI pod stockową komorę VSR TM, którą to dla pewności zakupiłem osobno. Skoro sam Dexter przy całym jego uwielbieniu dla TM, napisał mi, sparafrazuję: " strzela tak cudownie, że sam się zastanawia, czy jest sens cokolwiek dalej mieszać", to z ulgą przyznałem mu rację - jakoś nie uśmiechało mi się kombinować coś z lufą PDI, by dostosować ją do stockowej komory. Edited August 28, 2011 by vanyel1985 Quote Link to post Share on other sites
pablo2628 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 No to ja odświeżam temat i pokażę wyniki mojej wakacyjnej pracy - łoże SAKO TRG-42 zaadoptowane do warriora Quote Link to post Share on other sites
Stefek Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 (edited) MB01 (Well) Chiński Paździerz W środku: -Komora PDI -Guarder 6.02 mm -Tłok PSS2 -Sprężyna SP170 -Zespół Spustowy G&H -Cylinder Jeszcze Stock Na zewnątrz: - Tłumik - Luneta CAMO 6x42 - Malowanie własne :3 Ostatni Wynik Chrono 630-645fps. Edited January 22, 2012 by Stefek Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Dla odmiany od imperialistycznych wynalazków, coś rodem zza wschodniej granicy - SWD A&K po modyfikacjach: w środku: - lufa Prometheus 6,03mm x 650mm - dedykowana czeska komora HU - gumka G&G zielona - sp170 guarder - głowica cylindra z poszerzoną i wydłużoną dyszą by Bart -dodatkowy amortyzator gumowy na głowicy cylindra - reszta stock na zewnątrz: - okładziny, kolba i baka z ostrego (odnowione i dopasowane) - luneta POSP 4-12x42 (czarna, z nowej serii) wynik: stabilne 610fps Edited February 26, 2012 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) - M40 z customowa kolba z buczyny - Wlasny konwersyjny sytem gazowy na zasilanie zewnetrzne (pasuje do kazdego springa) - 550 fps na kulkach 0.4 ,z pelna regulacja 0-800+ fps. - Luneta 4-12x56 Edenberga Edited March 23, 2012 by Filq Quote Link to post Share on other sites
Forest Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) moja M24 od Snow Wolf'a... jak na razie 475-480fps luneta - KOPIA Leupolda M3 z podświetleniem (3-9x40) dwójnóg typu Harris maskowanie - na razie tylko farby - Krylon - KHAKI, OLIVE DRAP i MUD BROWN Inne foty - https://picasaweb.google.com/108445012282668338763/M24SnowWolf?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJHyt9zT3NjDsAE&feat=directlink pozdrowionka :) Edited March 24, 2012 by Forest Quote Link to post Share on other sites
vilan25 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) SR25, tuning do ok 520 fps, precka, komora i gumka. Z zewnątrz Ris madbull 16,25 cal dragon fire, dwójnóg vltor, luneta jakaś, lufa od m4, tłumik, malowanie moje. Edited April 29, 2012 by vilan25 Quote Link to post Share on other sites
guciozdw Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Tanaka L96 z lunetą Bushnella 3-9x56AOG i bipodem Harrisa, bardzo ładnie strzela :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
guciozdw Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Tanaka L96 z lunetką Bushnella 3-9x56AOEG Quote Link to post Share on other sites
Xyanek Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Od góry: CHEYTAC M200 (Tomaszka123) Beta project konwersja gazowa od Zabeziego FPS: za dużo BARRETT M82 (Mój) Własna produkcja Własny mechanizm gazowy (elektrozawór) Lufa MB 650mm FPS: 430 na 0,40g Jest tam jeszcze AUG A3 JG, ale raczej jako szturmowy. Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 KJW M700 Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Tanaka M700 A.I.C.S. po malowaniu. -Konwersja VSR -Dysza G&G -G&G Power Pack -Precka 6.03 -Uszczelki G&G -Gumka Falcon H -G&G Connector Spring -G&G Stalowy Zbijak Quote Link to post Share on other sites
TechmaN Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 (edited) Coś :icon_smile: Połączenie KJW, Tanaki i kilku innych rzeczy :icon_smile: Fajnie, że niektórym się podoba :icon_smile: W wersji finałowej jeszcze kilka rzeczy się zmieni :icon_smile: Jeszcze 3 fotki Co do wnętrzności: -Lufa Falcon VSR z kompensacją 6.03 430mm -Konwersja VSR - wewnętrzna i zewnętrza część komory -Dorobiony dystanser -Dysza King Arms V2 -G&G Striker Plate -G&G Striker Spring -Uszczelki G&G -Gumka Falcon H -G&G Connector Spring -G&G Stalowy Zbijak Tłumik - samoróbka xD (ważne, że działa :icon_biggrin:) Nie miałem czasu sprawdzić na chrono - ale co do celności to 10/10 z odległości 50m z rozrzutem w granicach 4 cm kulkami Maruzen Super Grand Master 0.29. (madbullami 0.40 z tej samej odległości 6/10 z rozrzutem ok. 10 cm - nie sortowałem ich więc to pewnie jest przyczyną ale tak czy inaczej są bardzo mizerne w porównaniu do SGM) Edited November 7, 2012 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 takie to brzydkie że aż... ładne Quote Link to post Share on other sites
guciozdw Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) M24 CA Setup : + zestaw cylindra 300% CA + dwójnóg harris CA + stalowa dźwignia przeładowania CA + na lato cylinder gazowy CA + laser na lunete + luneta BLOG 6-24x50 SFE + jutak W planach już tylko promyk ;p no i może komora PDI i jakiś tłumiczek. Edited November 7, 2012 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
jano92 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 A to moja laska :icon_biggrin: M24 CA - lufa 01 PDI - komora PDI - gumka Systema - cylinder PDI Raven - prowadnica CA - spring Guarder M170 - tłok PSS3 LayLax - głowica Guarder Luneta Leupold Mark IV (Mil-Dot) bardzo ładnie, zwłaszcza ta fotka z negliżem repliki, mogę to wykorzystać w temacie repliki? Mendi Quote Link to post Share on other sites
SirHenry Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 (edited) M99 Snow Wolf - precka 6,03 x 650 - cylinder, tłok, prowadnica, dysza robiona na zamówienie - spreżyna M170 Guarder - guma G&G chyba jeżeli dobrze pamiętam http://imageshack.us...171/barett.jpg/ Edited November 11, 2012 by Mendi Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 M14 TM Na zewnątrz: - Lunetka 1.5-6x44 Leapers z dokręconą tuleją przeciwsłoneczną - Dębowe łoże roboty Lesia - Tłumik QD dedykowany do m14 - Zawieszenie 3pkt bodajże Flyve - Magazynki KA z chińskimi magpulami Wewnątrz: - ubite sp160 Guardera - zębaty Prometheusa - silnik Systema Magnum - jakiś mocny tłok ze stalowa listwą - stalowa głowica cylindra Guardera z rozklepaną podkładką gumową, co powoduje zmniejszenie fps i potęguje efekt poduszki powietrznej redukując obciążenia gb. - aluminiowa głowica tłoka - dysza chyba Guardera - gumka HU Systemy - lufa Prometheus - mosfet - inne pierdoły - LiPo Pelikan Ray Gold 36C 11.1V 3300mah - Całość składał i serwisował Poldeck - 515fps SWD Real Sword Na zewnątrz: - oryginalny POSP 8x42 BD czarny - drewna poddane renowacji przez Rogala (Tak, chciałem takie czerwone i mi pasują - choć w rzeczywistości są trochę mniej czerwone) - bejca + ileś tam warstw lakieru poliuretanowego - magazynki Cymy Wewnątrz: - lufa promethus - silnik chiński HT na neodymowych magnesach - gumka HU zielona G&G - przerabiany przez Rogala tłok długi SHS - dysza uszczelniona od mp5 - sp150 Guardera - mosfet - inne pierdoły - Całość składał i serwisował Rogal138 - 550fps Zdjęcia jednego i drugiego w skrzyni firmy Power Cases. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Kiekos Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 SWD A&K Stock w ładnym opakowaniu. Mam plan na bebechy, które sukcesywnie wymieniam. Na zewnątrz: - białoruskie PSO-1 4x24 (rocznik 70) - okładziny przednie i baka od ostrego - kolba samoróbka (ze sklejki) Quote Link to post Share on other sites
rogieroger Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Moja DMR-ka po malowaniu: • producent G&P, • prędkość wylotowa 500 fps, • tłumik OPS Silesia Factory, • zawieszenie Condor, • paintjob wykonany farbami FOSCO, • okładziny szyn Magpul. Quote Link to post Share on other sites
rogieroger Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Moja DMR-ka po malowaniu: • producent G&P, • prędkość wylotowa 500 fps • luneta M3 Leupold (kopia) • tłumik OPS Silesia Factory, • zawieszenie Condor, • paintjob wykonany farbami FOSCO, • okładziny szyn Magpul. Quote Link to post Share on other sites
haldir15 Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 L96 http://airsoftphotos...bum/show/387114 -------------------------------------------------------- Opis ogólny Baza: Well Mb-04a Osiągi Prędkość wylotowa (na 0.20g): 670fps Upgrade -cylinder stalowy od AP z tym że musiałem go wypolerować -cała reszta zestawu cylindra też od AP -spust także od AP ładnie pracuje wykonanie też moim zdaniem jest dobre, nie jest to niestety japończyk :icon_razz: -lufy promyka i komory PDI już niestety nie mam :( siedzi lufa od systemy i komora AP -springa M180 spokojnie naciągam ale już na leżąco trzeba sie namęczyć Akcesoria Optyka: Kopia lunety M4 Montaż: Niski Dwójnóg: kopia harrisa /na prośbę podmieniłem link z fotkami, choć te z kocykiem były lepsze, opis uzupełniłem przesłanymi danymi, Mendi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts