Sfora_Goose Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Z informacji zaczerpniętych ze strony http://www.nlairsoft.com/new.php dowiedzieć się można, że w nadchodzącym roku firma ICS zamierza rozpocząć produkcję następujących replik: -Galil -AK sniper Dragon SVD -FNC -CXP (an unidentified project) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 A ja dodam jeszcze, że L85A2 ICSa ma się pojawić jeszcze w tym roku! Czekamy! :D Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Wiadomo czy ten Dragunow będzie AEGiem czy raczej sprężyną jak AtoZ? Quote Link to post Share on other sites
Frostu Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 ICS planuje także wydać serię SIGów: 550, 551, 552 i 556. Quote Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted September 15, 2007 Author Report Share Posted September 15, 2007 Wiadomo czy ten Dragunow będzie AEGiem czy raczej sprężyną jak AtoZ? W ofercie ICS'a widzę tylko repliki elektrycznę także najprawdopodobniej będzie to AEG 8) Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 dziś dowiedziałem się, że lada moment ma się pojawić seria G36 :-o Quote Link to post Share on other sites
madonion_eu Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Witam! W tym momencie potwierdzone jest wydanie replik z serii L85 (wersje A1 i A2) oraz pełnej gamy SIG'ów (550, 551, 552 i 556). Z ciekawostek, SIG'i będą miały licencjonowane oznaczenia producenta ostrej wersji. Plany na następny rok zawierają faktycznie trochę sprzętu radzieckiego, ale jest jeszcze za wcześnie, żeby mówić o konkretach. W najbliższym czasie ukażą się dwie nowe repliki - AK 74M ze skłądaną kolbą i AKS 74U (w drewnie). Obydwie powinny być dostępne w Polsce na początku listopada, równocześnie z premierą światową (z poprawką na wrednych celników :killer: ). dziś dowiedziałem się, że lada moment ma się pojawić seria G36 :-o Niestety muszę zdementować :( - w tym momencie nie ma jeszcze żadnego konkretnego projektu dotyczącego replik z serii G36, choć w przyszłości nie mozńa tego wykluczyć. Quote Link to post Share on other sites
Sfora_Goose Posted September 21, 2007 Author Report Share Posted September 21, 2007 Niestety muszę zdementować :( - w tym momencie nie ma jeszcze żadnego konkretnego projektu dotyczącego replik z serii G36, choć w przyszłości nie można tego wykluczyć. Wielka szkoda... miałem nadzieję na G36 w wersji nieeksportowej. Quote Link to post Share on other sites
Geno Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Ciekaw jestem czy AKS-74U będzie konkurencją dla VFC, jeden mankament już jest - nie jest to wersja UN :/ http://www.icsbb.com/eicsbb/page3.asp?bignum=8&picid=750 Quote Link to post Share on other sites
Smiglans Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Czy wiadomo coś więcej o SWD? Czy to będzie rosyjski SWD, bo nazwa AK sniper Dragon SVD trochę śmierdzi :evil: Quote Link to post Share on other sites
Cramp Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 ICS-35 AK74M http://www.icsbb.com/eicsbb/abou_news1.asp?ID=116 kilka ciekawych zdjęć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts