sknerus Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 witam jakis rok dwa temu wyszła gra q4 co o niej sądzicie?? Moim zdaniem w przypadku tej gry IDsoftware poszlo na prościznę,mianowicie gra ta bazuje na doomie 3.Wiele żeczy pt tytułem punkty leczenia,stwory,ścierzki dzwiękowe itp są totalnie zerżnięte z d3.Pozatym gra wporządku pomijając wymagania. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 tyle tylko że ID Software tej gry nie tworzyło... Quote Link to post Share on other sites
7.62 Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ... tylko Raven, ci od Soldier of Fortune. Quote Link to post Share on other sites
sknerus Posted September 20, 2007 Author Report Share Posted September 20, 2007 (edited) No nie wiem na stronie idsoftware jest quake 4 http://www.idsoftware.com/ Edited September 20, 2007 by sknerus Quote Link to post Share on other sites
lesiulodz Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 dla mnie gierka full wypas, naprawde od quake 2 dużo czasu minęlo i dawno nie grałem w tak śiwtną strzelankę <3 quake btw grał ktoś w demo quake warsa ? Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Podobał mi się. Nie jestem fanem takich oldschoolowych fpsów (idź-morduj-zbieraj apteczki), ale Q4 miał jak dla mnie całkiem fajny klimat i miło mi się w niego pociupało te kilkanaście godzin ;) Dobry na chwilowe odmóżdżenie się :) Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 wszystkie "kłaki" to bez sensowne napierdzielanki ;) no chyba ze ktoś ma totalny odpał na punkcie biegania strzelania(totalnej rozpierduchy) skakania (i to wszystko) jak ktos sie chce wyrzyc to ok;) Oczywiście bez urazy dla wszystkich "rozróbo"maniaków ;] ... Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Q4 robiło RAVEN SOFTWARE pod egidą id Software. W tym czasie panowie z id byli zajęci tworzeniem nowego silnika graficznego i gry demonstrującej jego możliwości (zresztą oni zwykle tak robią od Q1 poczynając - silnik+gra a kasę zbijają na licencjach na silniki głównie). Sam Q4 jest całkiem fajny, graficznie ciekawy, całkiem nieźle zoptymalizowany jak na to co prezentuje na ekranie. Fabuła bardziej zajmująca niż w Q2 ale z paroma zbyt makabrycznymi momentami (stragifikacja np. - nie jestem fanem okrucieństw). Jedyną poważną wadą Q4 jest multiplayer - totalnie do bani, 100% kalka z Q3. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 abuła bardziej zajmująca niż w Q2 ale z paroma zbyt makabrycznymi momentami (stragifikacja np. - nie jestem fanem okrucieństw). Nomen omen, świetny klimat, a scen zmiany w Stroga - pamiętam do teraz :o Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts