Borol Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Dzisiaj zauważyłem w Empiku.Na gierkę ostrzyłem sobie zęby by nie powiedzieć ,że po prostu jej pragnąłem zainspirowany trailerami. A ile było wyobrażeń o Asg w takich warunkach jak chińska restauracja :wink: . Jeżeli ktoś jeszcze nie widział jej pudełka to mowie ,że wg producenta MINIMUM to : -procesor przynajmniej dwurdzeniowy -2gb ramu -pixel shadery w wersji 2.0 Po prostu nudzi się ludziom.....I teraz kupić replikę czy kompa :lol: :wink: :-F Ktoś jeszcze jest zafascynowany gierką? Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Ta sama gra na XBox360 i wszystko jasne. Teraz właśnie macają Gears of War, by je na PC przenieść. Też może być wesoło jeśli chodzi o wymagania. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 I teraz kupić replikę czy kompa :lol: :wink: :-F PS3 ;-). 10 pazdziernika cena wersji 60 GB spada do 1999 zl. Dostepna bedize tez (w cenie 1499 zl) wersja z 40 GB dyskiem, bez czytnika kart pamieci i z dwoma (a nie czterema) portami USB. I masz spokoj na ladnych kilka lat - cieszysz sie wszystkimi nowymi grami w pelnym HD (1080p) na "full detalach" (juz zapomnialem ze jest cos nizej ;-)) i z plynna, ani na chwile nie zwalniajaca animacja. Gralem. Grafika w 1080p HD miazdzy - Gears of War sie chowa. Szkoda tylko ze... nie wciaga :-/... Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 PS3 ;-). 10 pazdziernika cena wersji 60 GB spada do 1999 zl. Dostepna bedize tez (w cenie 1499 zl) wersja z 40 GB dyskiem, bez czytnika kart pamieci i z dwoma (a nie czterema) portami USB. I masz spokoj na ladnych kilka lat - cieszysz sie wszystkimi nowymi grami w pelnym HD (1080p) na "full detalach" (juz zapomnialem ze jest cos nizej ;-)) i z plynna, ani na chwile nie zwalniajaca animacja. Gralem. Grafika w 1080p HD miazdzy - Gears of War sie chowa. Szkoda tylko ze... nie wciaga :-/... Tylko poczekać na MGS4 ;-) .A tak ogólnie to w dzisiejszych czasach dużo bardziej opłacalne jest kupienie konsoli do grani niż nowego kompa ,niestety takie czasy. Sama gra nawet ,nawet . Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 (edited) No niby tak, ale kupno konsoli o wiele trudniej poprzeć argumentami..... Mnie rozbroił ten zestaw co go reklamują w telewizji. Ps3 plus tv plus 2 gry i 2 filmy tylko 8 tys.... Po prostu super.wiec teraz zamiast pecet replika będą problemy typu zestawiki takie czy samochód:D Edited October 8, 2007 by Borol Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 -pixel shadery w wersji 2.0 Teraz to już wchodzą gry z obowiązkowym PS 3.0, a 2.0 już od dawna obsługuje większość kart graficznych (czyli np. karty nowsze od GF4 bodajże). Zresztą Strangelhold nie wart jest poświęcania mu kompa, gra na 2 godziny. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Dorzucę jeszcze, że zjamuje ona ok 50 GB (tak GIGABAJTÓW) miejsca na dysku twardym (przyjamniej tak podają na stronie usługi DIRECT2DRIVE). Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 50? Ja tyle w kompie w sumie na 3 dyskach nie mam... Przejrzałem Internet i wszędzie jest podane, że 15GB co jest chyba bardziej realną liczbą :wink: Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Źródło: http://www.direct2drive.com/2/4824/product...lehold-Download Stranglehold download This product is only available for purchase in North America. Installation Notice: Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing Stranglehold to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process. Więc masz rację co do pojemności gry na dysku ale podczas instalacji to i tak min to 20 GB wolnego miejsca na systemowym (pewnie tam gdzie masz katalog TEMP). Fajnie sobie mają nie ma co :P Edited October 20, 2007 by SHOGUN_YAMATO Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Faktycznie. Na innych stronach "zapomnieli" o tym wspomnieć :wink:. Jak dla mnie to musiałby być nie lada hicior żebym mu tyle miejsca (którego de facto nie posiadam :P) na dysku poświęcił. Ech ta technika... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts