_Arczi_ Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Mam takie pytanko. Czy raczka transportowa wchodzi w skład kluczowych części do budowy broni? Czy w przypadku kupna takowej w USA trzeba się starać o pozwolenie na broń? Konkretnie chodzi mi o rączkę transportową do G36 z lunetką i koli. Quote Link to post Share on other sites
Puchatek Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Nie, nie wchodzi. Quote Link to post Share on other sites
wally Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Rączka transportowa nie wchodzi ale zintegrowana luneta z kolimatorem nie jest przeznaczona na rynek cywilny. Quote Link to post Share on other sites
_Arczi_ Posted October 13, 2007 Author Report Share Posted October 13, 2007 Ale jednak znalazłem pewien sklep gdzie można kupić oryginał. Oczywiście sklep jest w USA :) A że mam rodzinkę tam, więc możliwe że zaoszczędzę na transporcie. Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Krypton Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Masz może jakiegoś linka :D ? Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 http://www.sl-8.de/Rails/rails.html - tu jest oryginalna rączka z kolimatorem za 700E. Na stronie HkPro pisze, że koszt takiej szyny wynosi koło 400$ więc sklep z mojego linku nie jest chyba najtańszym możliwym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts