Guest frank_martin Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 No ta nowość.Link http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...tal-LBM4A1.html Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Wiem że zdjęcia prawdy nie mówią ale jak patrze na te i widzę jak niektóre elementy metalowe są wykonane bądź pomalowane to aż mi się żyć odechciewa :-F Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Omg..ale masakra :/ Myśle, ze nie ma sensu kupować. Jak widac chińskie emki poszł w metal body, więc lepiej czekac na PeJoty III generacji które pewnie też będą full metal. Co prawda do premiery jeszscze dość sporo czasu, ale... na pewno lepiej poczekac niż wydac 480 złotych na jakis badziew. Chyba że dla paru metalowych części i elementów gb. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Do emek BOYI większość ludzi tez była nastawiona raczej negatywnie, a okazały się całkiem dobrymi replikami. Kto wie, może z tym będzie podobnie. Sam chciałem kupić jakąś emkę, tyle że M4A1 BOYI nigdzie nie ma, może sprawię sobie karabin tej firmy. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Melon jak to nie ma?? Jest: http://www.gunfire.pl/product-yid-11521897...4A1-BI3281.html A Replika może jest dobra.Niech ktoś kupi i przetestuje. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Po pierwsze, tam pisze "dostawa wkrótce" i to już od ponad miesiąca, po drugie to jest wersja z plastikowym body. Quote Link to post Share on other sites
Demonette Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Nie ma co oceniać złe/dobre. Elementy na zdjęciach wyglądają na dobrze spasowane, elementy plastikowe dobrze zmatowione. Ma też 300 fps w stocku więc o ile komponenty będą na poziomie jg czy pj to może być to całkiem niezła okazja. Cena też nie jest wygórowana. Z osądami trzeba się wstrzymać do czasu pierwszych zakupów zamiast osądzać - chińskie = złe. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Replika nie wygląda tak źle, tylko te świecące się metalowe części i logo firmy ...... Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 A od Czego Farba??Za 500zł eMka z Metal body to niezle ale cos P&j Zapowiada więc lepiej poczekać. Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 No ja bym się kłócił co do tych dobrze spasowanych części ;-) Spójrz na przeziernik na rączce transportowej :-P Nie dość że odstaje to jeszcze świeci jak psu... oczy ;-) Quote Link to post Share on other sites
melon Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Z trzecia serią pejotów może być tak samo jak z drugą, czyli wszyscy czekali na niewiadomo co, a jakby nie patrzeć, wyszła replika nieopłacalna, bo po co dokupywać na starcie baterię i inne bzdety jak taniej można mieć sprawną i od razu gotową do "walki" replikę. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Może Poprawią.A co do LB to ktoś się na tym forum o tym pytał. Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 A ja kłóciłbym się z kimś kto powiedział, że "jeśli komponenty będą na poziomie P&J" jeśli by były to na pewno napisaliby o tym na stronce. Na pewno. Quote Link to post Share on other sites
Guest frank_martin Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Narazie tylko Gdybamy.A co do P&J:Już są Batki Firefoxa. Quote Link to post Share on other sites
HAosX Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 (edited) Jeżeli ktoś kupi tego guna, to niech z łaski swojej podzieli sie wrażeniami!! Bardzo ciekawi mnie co jest w środku ?:> aha no i te 300fps na początek by wystarczyło. No ale nic, trzeba po prostu cierpliwie czekać na dalsze inf. Pzdr fOr all Edited October 18, 2007 by HAosX Quote Link to post Share on other sites
Mietek01 Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=618 A co myślicie o tym ? Chyba nie są złe skoro Zbrojownia podjeła się tuningu ;> Miał już ktoś to w ręce ? Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 Ciekawe to, że na m100 ma mieć 370-380 fps... No, chyba że to jest MadOnion :D Quote Link to post Share on other sites
Mietek01 Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 (edited) Gdybyście mieli wybierać między tym modelem po tuningu : http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=618 a M4a1 RIS P&J II generacji , którą broń byście wzieli ? Edited October 30, 2007 by Mietek01 Quote Link to post Share on other sites
Placek Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Jeśli z batką firefoxa to brałbym jednak P&j, bo wychodzi taniej. A jak coś nie jest supah to za tę kasę mozna to naprawić. Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Tyle że w PJ lufa lata (bo body plastikowe), jest też niezły rozrzut - wiem, widziałem... Pewnie te drugie też mają swoje wady. Tyle że cena robi swoje. Quote Link to post Share on other sites
Mietek01 Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 A czy jest ktoś , kto miał tą emke Lao Bing w rękach ? Jak wrażenia ? Quote Link to post Share on other sites
jakubskate Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 (edited) Tez chciałbym wiedzieć, trzymał to ktoś?? strzelał z tego?? Zastanawiam sie na kupnem Boyi FM albo tego czegoś... Edited November 2, 2007 by jakubskate Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Kup sobie lepiej słownik. Quote Link to post Share on other sites
jakubskate Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Literówka każdemu sie może zdarzyć... A z ortografii zawsze miałem 5 :D Quote Link to post Share on other sites
HAosX Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Napisałem do gunfire.pl : Interesuje mnie: > Gearbox (prowadnica,tłok,zębatki,łożyska,spring) > oraz osiągi i wytrzymałość oraz coś o tej firmie LB. > > Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. > > Pozdrawiam Igor Odpisali !! Witam trudno powiedziec cos o LB, jest to nowosc i jak dotad niemamy jakichkolwiek z nim doswiadczen, czy to złych czy to dobrych Pozdrawiam, Rafał Bujno BOK Gunfire Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts