Corin Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...er-Model-9.html czy ma ktos tę replikę? Jakie są opinie o tym pistolecie? Gdzie indziej mogę go dostac? Quote Link to post Share on other sites
Equil Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Na allegro. Też jestem ciekaw opinii o tym pistolecie. Quote Link to post Share on other sites
Corin Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Temat już jest ale tam opisu niema. Szkoda Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Po pierwsze: jest to kiepska zabawka przypominająca Tego Waltherka. Po drugie: czego się spodziewać po lufie długości kilku centymetrów. Po trzecie: jeśli jesteś "odtwarzaczem historycznym" - brzydkie słowo - to taka zabawka miała marginalne zastosowanie podczas II WŚ. To brońdo damskiej torebki. Chyba, że będziesz odtwarzał jedną z dziewczyn z Powstania polującą na szkopa. Osobiście nie polecam - chyba, że do kolekcji, a i tak sporo pracy czeka, żeby nadać mu właściwy kształt. С новым годам! Александр Федотов A tak przy okazji: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 Ehm... Przecież to jest Baby Browning... Quote Link to post Share on other sites
kozłov Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Mniejsza o dokładnośc z prawdziwym Modelem 9. Czy ktoś wie czy te cudo serio jest full metal jak piszą na niektórych aukcjach? Quote Link to post Share on other sites
Volvez Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Ta broń ma wiele innych zastosowań -Można ją przerobić na zapalniczkę ;) -można jej użyć jako broń trzecia -Albo sprzedać jakiejś dziewczynie lubiącej strzelaniny. Edited October 11, 2008 by Volvez Quote Link to post Share on other sites
ramiel Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 No to jedziemy. Mój walther wali na 0.2 na około 30- 35 metrów, to z powodu hop siupa który o dziwo tam jest (nieregulowany). Mam problem z zaczepem na tłoku który się wyrobił po jakichś 500-600 kulkach. Pistolet ssał po 3 kulki naraz ale problem rozwiązało spiłowanie tego pierdolnika na dole który przy napinaniu ssie kulke. Może i to metal ale strasz szajs po 2 godzinach zaczął schodzić lakier. Za tę cenę lepiej dorzucić 3 dychy i kupić shotguna z taiwanguna. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Wygląda jakoś tak tandetnie. Śmierdzi mi tu żółtkami. Jeszcze zauważcie że to jest w kategorii "profesjonalne repliki". Raz airshit sprzedawał snajperkę m40 commandos i w opisach było że bije na 100m, przebija deski itp. Wygląda jakoś tak tandetnie. Śmierdzi mi tu żółtkami. Jeszcze zauważcie że to jest w kategorii "profesjonalne repliki". Raz airshit sprzedawał snajperkę m40 commandos i w opisach było że bije na 100m, przebija deski itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts