Smiglans Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...Sniper%20Rifles Czy Panowie widzieli ? Gaziak, ale za to jaki ! Zresztą można sobie AKS-74-u cymy na boczną kupić ;-) Quote Link to post Share on other sites
Pelc Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ładny, ciekawe jak z tuningiem?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Skoro na gazie 134 ma 400 FPS to na zwykłym greengazie będzie ponad 500. Quote Link to post Share on other sites
Drakeus Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Czyli wystaczająco jak na snajperkę ;) Jeszcze tylko lufa precyzyjna i można hulać. Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) ale to gaziak...:/ nie będzie miał porażającego skupienia :/ Edited November 5, 2007 by hegemon Quote Link to post Share on other sites
Bond<007> Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Skoro na gazie 134 ma 400 FPS to na zwykłym greengazie będzie ponad 500. Szukałem, ale nie moge nigdzie znaleźć tego gazu. Do rugera byłby miodzio ;-) Quote Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Na taiwangun są oba gazy. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Star sprzedaje tez zawor typu High flow do tego modelu. Na wyjscie tego modelu czekam od wakacji ;) Z tego co zaobserwowalem w instrukcji na stronie stara powinna pasowac zwykla gumka HU i lufa od aegow choc nie dam glowy. Ogolnie piekna replika L96. Z jednego sklepu dostalem info ze sprawa mocy jest podobna jak w M700 tanaki, ciekawe na ile to prawda. Stosuj polskie znaki! [P] Quote Link to post Share on other sites
Smiglans Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 Toż to nie L96 tylko nowszy AWM i to wersja rozwojowa, która powstała dzięki zamówieniu Bundeswehry bodaj na 1200sztuk. Niemcy sobie zażyczyli składaną kolbę, nóżkę z tyłu kolby i otwarte przyrządy. ;-) Quote Link to post Share on other sites
rafcio21 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 O lol, ja na to natknąłem się na stronie STARa kilka miesięcy temu. Ogólnie pisali coś o nietypowym mechaniźmie magazynka. Wiecie o co im chodziło? :D Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Opis z oficjalnej strony RMC ;) to tak jakby o M16A2 powiedziec że nie jest emka bo to wersja rozwojowa M16A1 ;) Quote Link to post Share on other sites
Smiglans Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 L96 to inny model. To tak jakby na m82a3 powiedzieć m82a1. Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Skoro na gazie 134 ma 400 FPS to na zwykłym greengazie będzie ponad 500. A na propanie ile będzie miał? :P , pytanie retoryczne Quote Link to post Share on other sites
[=Vincent=] Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Tak jak sobie popatrzyłem, to jakość wykonania bardzo daje rade. Jednak wolałbym wersje sprężynową. Gazówki mają ta lekkość ładowania ale kurde nie ma powtarzalności strzału. Za każdym strzałem to ciśnienie się zmniejsza. Jest sens wydawać takie pieniądze? Za tą kaskę można kupić warriora i ładnie go zrobić. Quote Link to post Share on other sites
chomiczontko Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Przepraszam za głupie pytanie ale jaki zasięg może mieć taka replika? Quote Link to post Share on other sites
Ptachu Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Przepraszam za głupie pytanie ale jaki zasięg może mieć taka replika? To nie jest głupie pytanie, a na GG przy +500fps powinno dać się trafić "ludzia" z 70 metrów. Ten gość trafił z kulek 0,36g na GG w puszkę z 50 metrów. Wydaje mi się, że bez problemowo powtórzył by ten wyczyn jeszcze raz i jeszcze raz z takim samym efektem. Nie ma co straszyć ludzi, że pierwszy strzał będzie taki a drugi już zupełnie inny :roll: . Różnica nie jest tak kolosalna bo by inaczej nie było sensu produkować snajper gazowych.Preclufa, GG, L96 STARA i parę kulek to zestaw dobrego snajpera. Sam sobie chyba taki zestawik sprawię. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts