Hooliganek Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 A w jakim sklepie kupiłeś? Quote Link to post Share on other sites
35groszy Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ja kupiłem prosto z hurtowni :uśmiech: Teraz tak patrze, to na sklepach nie ma już tej wersji, po schodziła im ze stanów. Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Witam. Mam problem ;) A mianowicie podwójna kulka ;) Po wymianie Gumy na Guardera i użytkowaniu lowcapów. Macie jakąś rade na to? (na 1 lowa 50 kulek przypadają 1-2 dublety) Z góry thx za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Jakich kulek uzywasz? Quote Link to post Share on other sites
35groszy Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Ari, jaką Ty replike trzymasz w ręku na avatarze ? taki malutki oftopik Edited March 20, 2009 by 35groszy Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 G36K z domowym paintjobem zapewne ;) Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Only Excel a jak jest czasem kryzys Xtream Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ari, jaką Ty replike trzymasz w ręku na avatarze ? taki malutki oftopik G36K z domowym paintjobem zapewne icon_wink.gif Dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pomoże ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Hooliganek Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 A mianowicie podwójna kulka icon_wink.gifPo wymianie Gumy na Guardera i użytkowaniu lowcapów. Macie jakąś rade na to? Może dystanser? :roll: Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Mam ;) Dystanser guardera ;) Quote Link to post Share on other sites
Silk Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Może wina kulek? Za lekkie? Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Może komora Hop up jest niestandardowa i dlatego guma HU nie pasuje tak w 100% idealnie. Z tąd możliwy podwójny strzał. Quote Link to post Share on other sites
DuszeK Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Witam przeglądnąłem ten temat wzdłuż i wszerz i nie znalazłem jednej rzeczy ;] Mianowice EBR jest bardzo cicha, ale to mnie nie satysfakcjonuje ;] Chcę wstawić do niej cichą głowice tłoka i wyciszona głowicę cylindra taka jak jest np. w zestawie cichym od systemy ale tu jest mały problem co do mojej pewności czy będą pasować :/ Ponieważ zestaw na ASGshop.pl jest do gb v2 i v3 i przy v3 pisze ze pasuje do AUG http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=98 A na specshop.pl jest sama głowica cylindra podpisana że pasuje do m14 i AUG http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2284 Moje pytanie jest takie bo to ta sama głowica cylindra co w zestawie systemy. Czy te części będą pasować do m14? a także czy części Elemnta będą pasować i jak z ich żywotnością? Jaki tłumik dźwięku zalecacie? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 m14 ma inna głowice. prowadnica dyszy jest " przesunieta" w bok a nie na środku. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=597 od v7. porównaj sobie z v3. czyli takie jak ma aug... drastyczna róznica. Quote Link to post Share on other sites
admarss Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 W moim temacie odpowiedzi nie uzyskałem, więc piszę tu. Chodzi mi o replikę karabinka M14 EBR Light Weight Krótka wersjaDOKŁATNIE O TEN MODEL Mam kilka pyań odnośnie tej repliki: -Jak zmniejszyli masę??(w porównaniu do zwykłej wersji)Nie zastosowali słabszej jakości metalu? -Jak zasięg w niej i celność?? -Czy Light Weight ma jakiś fabryczny tuning, że osiąga aż 420 fps, czy to tylko wymysł wystawiającego(na www.sklep.airsoftguns.pl podano te same dane). Quote Link to post Share on other sites
Schlingel Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ludzie trzymajcie się od tej repliki z daleka, możliwości upgrade są mocno ograniczone, niestandardowa lufa, niestandardowa głowica cylindra i dysza. I przy okazji GB v7 z G&P - to jakaś parodia, cylinder standard mosiądz, głowica tłoka plastik, t samo głowica cylindra. Prowadnica sprężyny z plastiku i BEZ łożyskowania. I za to liczą sobie 600zł LOL już dawno nie wydałem gorzej pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 każa sobie pąłcić za metalalowe części, kupę szyn ris, dziwaczna kolbę ( kolega pogiął prety jak spadła mu z 30cm na ziemie.) Quote Link to post Share on other sites
DuszeK Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Ja odkupiłem w pełni sprawną za 200 zł ;] koleś myślał że jest coś z komorą ale to Hi-cap był "zapiaszczony" przesmarowałem i podaje już wszystko ładnie ;] Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Witam. Czy ktoś może mi powiedzieć co to za chwyt? Spodobało mi się to. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Chodzi Ci o ten chwyt na łożu? Normalny taki najprostszy z zestawu sopmod do M4, potem rozpowszechnił się. http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=58 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Nie, to to ja wiem co to za chwyt. Chodzi o tą nakładkę na R.i.S. Normalnie to by się dało na same R.I.S.y, a tu jest ten panel i o to mi chodzi. ehh :-F Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Sorry, ale o co Ci chodzi? O polimerowe łoże? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Chyba. To na czym się trzyma rączka RIS. Takie coś co zasłania RISy i ma 6 kropek w dwóch rzędach. Powiększ sobie to zobaczysz te 6 kropek. :F Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 To nie zasłania szyn. To jest integralna część forontu. W replice Mk 14 mod 0 wkładasz tam baterię. Jakbyś przejrzał zdjęcia z tematu to byś widział m.in. moje fotki pokazujące montaż szyny do łoża. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts