Cincin Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) http://allegro.pl/item387736493_montaz_boczny_do_swd.html No to są trzy rodzaje- superniski Ale montaż do SWD jest inny niż do kałacha. Edited June 27, 2008 by Cincin Quote Link to post Share on other sites
DyingFetus Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 http://allegro.pl/item387736493_montaz_boczny_do_swd.html No to są trzy rodzaje- superniski DyingFetus- a co piłował? Szynę z przodu? nie wiem gdzie dokładnie,w kilku miejscach,na strzelance obczaje,jak koleś będzie Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) Ten montaż za 150zł nie podpasuje do krótkiej wersji, jest za długi (szczerbinka nie pozwala na wmontowanie go do końca). Sprawdzane na VFC. Co do szyny z Cymy tak już wcześniej napisane było obrócić szynę na odwrót (tył na przód). Szyny z SWD nie pasują bo są niższe. Ja u siebie mam PSO-1 z montażem do SWD, ale to na wersji długiej... Edited June 27, 2008 by pidżefjat Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 dzieki- oszczędziłem sobie niepotrzebnego wydatku Quote Link to post Share on other sites
ZiBi_pl Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 panowie szukam maga do AK74U jednak z tego co czytałem tutaj to niewiele pasuje więc: a) kolor czarny b)hi-cap ew mida c) jesli to mozliwe to metalowy podajcie mi firmy i ew linki których magi pasują na 100% bez zbędnego piłowania i przerabiania ;) Z góry dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
melon Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 c) jesli to mozliwe to metalowy Jak do 74 to niemożliwe podajcie mi firmy i ew linki których magi pasują na 100% bez zbędnego piłowania i przerabiania ;) Podejrzewam że do boja nic ci nie podejdzie bez piłowania. A tak od siebie dodam - nie kupuj magów P&J. Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Jak chcesz magi co pasują "bez piłowania" to kup ... hicapy do boyia :roll: Poszukaj po sklepach, bo w paru lekko widziałem tylko nie pamiętam w których, a to już Ty powinieneś sobie sprawdzić sam choćby po to, żeby znaleźc najtaniej (koło 40 zł). Tak na 1 rzut: specshop, taiwangun, gunfire, capri. Czarne też są. Pasują też midcapy firmy Mag, ale trzeba przypiłować zatrzask (papier ścierny + trochę czasu). Edited July 7, 2008 by RED (Lone Wolf) Quote Link to post Share on other sites
kupolud231 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) QUOTE(ZiBi_pl @ 5/7/2008, 21:25) * c) jesli to mozliwe to metalowy Jak do 74 to niemożliwe Możliwe ;) . Polski tantal takie miał , na works 11 można dostac ( chyba).Wystarczy przełożyc bebechy. Edited July 7, 2008 by kupolud231 Quote Link to post Share on other sites
Geno Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Możliwe ;) . Polski tantal takie miał , na works 11 można dostac ( chyba).Wystarczy przełożyc bebechy. Można też do Fiata Pandy zamocować spoiler z Alfy 156. Quote Link to post Share on other sites
melon Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Wszystko można, kwestia tego czy to będzie zgodne z rzeczywistością, a to w airsofcie dla niektórych ważne. Pytanko - chciałbym zwiększyć ROF w moim AKSie bo aktualnie jest tragiczny. Co lepiej wymienić - silnik CA o zwiększonym momencie obrotowym czy baterię 9.6? Cena jednego i drugiego produktu jest bardzo podobna. Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Lepiej baterię ;) z silnikami bywa różnie - nie zawsze dają porządany efekt(CA). Magi od tantala pasują do AKS 74 u "politycznie poprawnie" bo też są na naboje kalibru 5,45 ??poprawić jak się mylę Quote Link to post Share on other sites
RED (Lone Wolf) Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Nie ma do AS metalowych magów tantala, chyba że ktoś se przerobi z prawdziwka (to nie jest tylko "przełożenie bebechów") a wątpie, żeby ZiBi_pl chciał pisząc: "podajcie mi firmy i ew linki których magi pasują na 100% bez zbędnego piłowania i przerabiania icon_wink.gif" ... pomijam fakt, że nigdy nie widziałem w prawdziwkach (na necie), żeby ktoś magi tantala używał do ak74 Melon: Ja bym wziął Baterię (co zresztą zrobiłem, tyle że 8,4 firmowa, bo taka mi wystarcza) Quote Link to post Share on other sites
patryk14 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Takie pytanko: Kiedy rk01 kosztował 299zł ? Gdzie bym miał kupywać teraz ? Czytałem, że na customs.pl wstawiają lepsze części niż u krakmana. Quote Link to post Share on other sites
gurek Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 299 kosztował tylko 2-3- dni na dzień dziecka :) (promocja). Teraz za tę cenę nie dostaniesz nowego. Quote Link to post Share on other sites
Ziolko Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Witam Zakupiłem u krakmana owego boya i pbs'a. Mam pytanko czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Mianowicie na semi strzela ładznie a na auto kulki nie wylatują z tłumika tylk z niego wypadają i to troszkę zfatygowane?? Quote Link to post Share on other sites
RzezniQ Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 (edited) Witam Zakupiłem u krakmana owego boya i pbs'a. Mam pytanko czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Mianowicie na semi strzela ładznie a na auto kulki nie wylatują z tłumika tylk z niego wypadają i to troszkę zfatygowane?? Widać na auto giwera ma większy rozrzut i kulki są zwiewane z lini prostej i uderzają w ścianki tłumika. Wykręć tłumik i zobacz jak się zachowują po opuszczeniu lufy. Edited July 16, 2008 by RzezniQ Quote Link to post Share on other sites
gremdek Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 jak masz pbs to będziesz mógł zamontować dłuższą lufę wewnętrzną to powinno zaradzić twoim problemom. Quote Link to post Share on other sites
Ziolko Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 Problem zlikwidowany. Przyczyną było zostawienie stokowego adaptera gwintu. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 A ja sie pochwale :D moze ktos sie przez to skusi na taki zestawik: AKS-74U DBoyi EOTech 533 Landarms M-83U AK74U Picatinny Forend Długi magazynek na 45 kul (1000 - 6mm) :F Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) W oryginalnym AK magazynek czterorzędowy jest na 60 nabojów. Aj, sorry, nie zauważyłem, że to jest od RPK. Gdzie nakupowałeś tyle cholerstwa? Edited July 17, 2008 by Lewarek Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A ja sie pochwale :D moze ktos sie przez to skusi na taki zestawik: AKS-74U DBoyi EOTech 533 Landarms M-83U AK74U Picatinny Forend Długi magazynek na 45 kul (1000 - 6mm) :F Da sie zyc, gdyby nie to, e to kalach ;-). Doloz jeszcze kolbe ala eMka i tlumik dzwieku ala SOCOM ;-). Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Szkoda, że to nie temat o tuningu zewn. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Lewarek :) 4rzedowy ostry jest bodajze na 50 kul :) (zreszta tez mam i szalenie polecam!) niestety mag nie podaje kulek (rozbiore i zobacze czemu) Kupilem wszystko na ebaybanned. maxavelli nie, dziekuje, jak bym chcial emke to bym sobie kupil :P kazik_ sorry bardzo. wczoraj nie moglem znalesc :( Quote Link to post Share on other sites
Ziolko Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Fajne fajne ale musi ciążyć na przód. Ja jak przykręcę pbs'a to już jest ciężkie a co dopiero eoteh i grip. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Karabin bez maga wazy ~4100g :) jakoś zbyt nie ciąży :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts