Pasti Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 A tak z ciekawości, lufa to nadal coś koło 6,12? Czy już pakują 6,08? Quote Link to post Share on other sites
Panocek Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Jak by to robiło różnicę... Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 Robi i to dużą więc jak nie testowałeś to się nie wypowiadaj. To tak jak byś powiedział, że kulki 0,2 strzelają lepiej od 0,28 przy 480fps na przykład. Quote Link to post Share on other sites
splinter Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 A że tak powiem,OLO do tematu o augu z szyną,wrzuciłeś fajne foty,dałbyś rade zrobić podobne wersji militarnej? Zdjęcia sklepowe zawsze pozostawiają niedosyt! I powiedz czy ta orginalna luneta jest w miarę skalibrowana czy z tym sie bawić po wstawieniu precki? Quote Link to post Share on other sites
kablo Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 Ma ktoś może tego auga? mam zamiar go kupic cena jest w porządku,ale mam jeszcze do wyboru m4 od boyi Karabin naprawde bardzo fajny :-P Jestem jego szczęśliwym posiadaczem i na optykę napewno nie mogę nażekać, wrecz jestem z niej bardzo zadowolony - w pełni regulowana a w połączeniu z precką AUG jest piekielnie celny ps. zdecydowanie lepszy wybór niz m4 boyi Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kicius_kit Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 mam takie pytanie czy da się dokupić krótszą wersję lufy np. do zabawy w pomieszczeniach. Trzymałem go dzisiaj w rękach fajny sprzęt i luneta też fajna? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts