zavisza Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Bedzie na miejscu ktos z aparatem co by fotki porobic przynajmniej na poczatku czy sami mamy tworzyc tego typu pamiatki?:) Link to post Share on other sites
Szafek Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Czy na miejscu będzie można kupić kulki 0,28 xtreme precision? Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Będzie pełna oferta Xtreme'a czyli 0,2 (białe i czarne) ; 0,23 ; 0,25 ; 0,28 oraz 0,3. Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 udało mi sie załatwic profesjonalnego fotografa, który ma cykac zdjęcia :) PROSZĘ ŻEBY TE EKIPY KTÓRE NIE PODAŁY JESZCZE SWOJEGO DOWÓDZTWA PRZESŁAŁY MI NA MAILA KTO U NICH W ZESPOLE WSZYSTKIM DYRYGUJE Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 To bardzo dobrze że kulki będą, a jak jeszcze by się znalazły low-cap'y do G3 po ciekawej cenie to bym jechał jak na targ :D Link to post Share on other sites
ninchomik Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 od nas z T.G.A. SZPON bedzie jeden fotograf wcielony do gry...czyli beda (mam nadzieje niezle) foty z akcji ;) Link to post Share on other sites
DZideK_SZPON Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 a czy ceny tych kulek beda takie jak na allegro czy drozej? bo moze kupimy rowniez dla tych co nie jada Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ceny kulek będą takie same jak na allegro, dodatkowo będzie można zakupić w mniejszych opakowaniach (1000 sztuk). Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 A bedzie chronograf? Link to post Share on other sites
DZideK_SZPON Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 a moze bedzie mozna kupic green gas?? Link to post Share on other sites
Shadow Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) Crazy, czy targowisko będzie jakoś specjalnie oznaczone, czy trzeba będzie Cię szukać? W takim tłumie ludzi, to raczej ciężko pojedynczego osobnika znaleźć. Edited January 10, 2008 by shadow333 Link to post Share on other sites
poldeck Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 To będzie stoisko 6mm. Raczej nikt go nie przegapi. Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Oznaczone będzie specjalnie punkt rekrutacyjny, przy którym dostaniecie dokładne info do kogo iść żeby kupić kulki, green gas (który też będzie można kupić) i jakieś tam inne drobnostki. O Chronometrze nic nie wiem, zapytam się dzisiaj i jakby co napisze. Link to post Share on other sites
Tomasz_GS Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Jakby ktoś miał chronograf to mógłby kasować np 2,- za zmierzenie i zebraną kasę na WOŚP :) Link to post Share on other sites
parowson Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 O - bardzo fajny pomysł. W 100% popieram!!! Link to post Share on other sites
lnowak1992 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Ja też popieram, nie dość, że każdy będzie mógł sobie zmierzyć fps'y to jeszcze kasa dodatkowa na WOŚP, Jestem ZA :uśmiech: Link to post Share on other sites
DZideK_SZPON Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 i WOŚPowe serduszka na kolby :D:D Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Tylko w oliwce... Link to post Share on other sites
Smarozzo Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 To ja poprosze serduszko w ACU. pomysl z chronografem i zbiorka w ten sposob na wośp jest extra! NIC TYLKO GO WDROŻYĆ:) Link to post Share on other sites
Crazy Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Serduszka będą na kolby/gniazda magazynków/magazynki i na inne nadające się do tego miejsca, niestety nie w olivce tylko czerwone. Dzisiaj nie dałem rady dorwać Beska, jutro pogadam z nim w sprawie chronometru i kasowania za pomiary na rzecz wośpa. Link to post Share on other sites
_majster_ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 super pomysł z chrono:) Obkleimy sie serduszkami, zrobimy fote i wyślemy do Owsiaka z dopiskiem - "od Armii Świątecznej Pomocy " :D Link to post Share on other sites
mati_nwp Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 super pomysł z chrono:) Obkleimy sie serduszkami, zrobimy fote i wyślemy do Owsiaka z dopiskiem - "od Armii Świątecznej Pomocy " :D no to jest dopiero zajebisty pomysł!!:D aj będzie się działo :mrgreen: Link to post Share on other sites
putinn Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Ja tam bym napisał Armia Świątecznej Przemocy ]:-> Kiedy będzie wiadomo czy będzie chronometr? Link to post Share on other sites
Woody Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Puttin czytaj uważnie: Serduszka będą na kolby/gniazda magazynków/magazynki i na inne nadające się do tego miejsca, niestety nie w olivce tylko czerwone. Dzisiaj nie dałem rady dorwać Beska, jutro pogadam z nim w sprawie chronometru i kasowania za pomiary na rzecz wośpa. Odnośnię chrono pomysł genialny, ozłocić pomysłodawcę! A później sprzedać na allegro dla WOśP :wink: :-F :mrgreen: Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 A czy do Strefy wybiera się jakiś posiadać AirSoftowej wersji LAW72 ? Bo posiadam oryginał, który chciałbym przerobić, ale w tym celu jeśli będzie można chciałbym "zmacać" wersje AS. Link to post Share on other sites
Recommended Posts