mksroka Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Skoro już wszystko wiadome, Zakopane zgłasza swoją obecność na zlocie. Link to post Share on other sites
lnowak1992 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Sorki mój błąd. chodziło mi o Identyfikator medyczny. Link to post Share on other sites
cobra asg Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Mam pytanie jaka jest ograniczona ilosc miejsc?chodzi mi ile tak na oko bedzie ludzi? Link to post Share on other sites
Cavern Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jest napisane we wcześniejszych postach że około 300 osób A czy ta zgoda ma być wydrukowana czy rękopis może być?:D Link to post Share on other sites
Jarmo Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ej no bez przesady z tą kartą ;] Aczkolwiek uważam że załączanie ksero dowodu to też lekka przesada ;/ Nie chce się kłócić ale jeśli chodzi o adres zamieszkania czy nr kontaktowy to można to umieścić na formularzu (bo spotkałem się z taką sytuacją ze rodzic nie życzył sobie aby dodawać kserokopie dowodu). Zgodzę się, do tego niektórzy mogą mieć problemy z uzyskaniem obu kopii dowodów, np. rodzice nie mieszkają razem bądź jak kolega napisał, nie życzą sobie aby kserować ich dowód. Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 z newsów dotyczących zlotu: przed chwilą dowiedziałem się że ma przyjechac przedstawiciel z CA zobaczyc jak gramy w Polsce:) dlatego jeszcze raz proszę o nie zwlekanie ze zgłoszeniami - żeby nie było potem problemów natury organizacyjnej Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Zgodzę się, do tego niektórzy mogą mieć problemy z uzyskaniem obu kopii dowodów, np. rodzice nie mieszkają razem bądź jak kolega napisał, nie życzą sobie aby kserować ich dowód. Obecność na zlocie nie jest obowiązkowa. Jęśli ktoś ma problem z załatwieniem wymaganych dokumentów to może nie powinien bawić się na takich zlotach. Dyskusja wydzielona tu: http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=42825 Wszelkie dyskusje w tym wątku na ten temat będą usuwane. Link to post Share on other sites
otorez Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Mikołaju! proszę o informowanie co jakiś czas ile miejsc zostało wolnych, bo my np, właśnie sie formujemy :) Pozdrawiam Was! Super inicjatywa Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 miejsca są, ale topnieją Link to post Share on other sites
otorez Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 miejsca są, ale topnieją konkretniej! ;] ile mamy jeszcze czasu? Link to post Share on other sites
Szafek Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ehhhh przeciez jak byk pisze że termin składania podań jest do 05.01.2008, więc sobie policz Link to post Share on other sites
Popski Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 @Szafek - istnieje podobno zagrożenie wyczerpania miejsc przed 5 stycznia, więc proszę cię... Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Pytanie na ile prawdopodobna jest ta możłiwość? Link to post Share on other sites
Vesimir Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Dzikie Gęsi stawią się w liczbie 10-20 osób Link to post Share on other sites
Zarazza Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 FAT Zabrze - 8 osób Link to post Share on other sites
mksroka Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jak powinna wyglądać i co zawierać karta medyczna? Link to post Share on other sites
Święty Mikołaj Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 witam co do liczby miejsc istnieje możliwosc ich wyczerpania przed 5 stycznia, i to całkiem prawdopodobna - jest na prawdę dużo chętnych co do MED ID spokojnie, pracujemy nad nia :) pozdrawiam święty Link to post Share on other sites
cobra asg Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 wysłałem juz rejestracje z 3 ludzmi ale nikt mi nie odpisał ,czy jestesmy juz jakos zapisani:(( Link to post Share on other sites
besku Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) Jeszcze pare slow odnosnie samych upominkow WRECZONYCH METODA LOSOWANIA WSROD UCZESTNIKOW, mam podarowane od CA ok 100 koszulek firmowych ,replika scara,katalogi firmowe ca.Firma Helikon sponsoruje kilka mundurow ,kurtke ,arafatki ,kominiarki .Miwo sponsoruje akcesoria i ekiwpunek(czekam jeszcze na oficjalne sprecyzowanie).Moj sklep funduje replike CA sportline.Podejrzewam ze lista sponsorow nie jest jeszcze zamknieta wiec kazda osoba uczestniczaca w imprezie wroci do domu z jakims gadzetem moze z aeg-iem??? .pozdrawiam wszystkich Tomek 6mm. Edited December 19, 2007 by besku Link to post Share on other sites
parowson Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 A można wiedzieć jak zostanie przeprowadzone samo losowanie repliki? Link to post Share on other sites
Lordi Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Szpon z Tomaszowa Maz. zgłasza gotowość bojową. ;-) Wstępnie ok. 15 osób. Link to post Share on other sites
Regdorn Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 A można wiedzieć jak zostanie przeprowadzone samo losowanie repliki? No i oczywiście jak zostanie przeprowadzone losowanie metody losowania? :F Czekamy, czekamy... ;) Link to post Share on other sites
Yarpen Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 No i oczywiście jak zostanie przeprowadzone losowanie metody losowania? :F Czekamy, czekamy... ;) Pytania są tendencyjne :mrgreen: Link to post Share on other sites
Krycha27 Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 MIWO -PRASZKA Na Bank 8 osób jak można prosimy o dane i nr. konta na które można dokonać przelewu na wpisowe. Zgoszenie zaraz wysyłam na meila!! Link to post Share on other sites
Crazy Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) O ile nic nie uległo zmianie od niedzieli to każdy uczestnik przy rejestracji otrzyma numerek, następnie będzie losowanie karteczek z numerkami i wylosowane numerki otrzymają nagrody. Pozdrawiam Crazy Edited December 20, 2007 by Crazy Link to post Share on other sites
Recommended Posts