Cappuccio Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Sklep z pirotechniką m.in. airsoftową. Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu.) na temat sklepu. Quote Link to post Share on other sites
snipermaku Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Raz robiliśmy oddziałem zamówienie na świece dymne... Było tego w sumie niewiele (bodaj z 5 na sumę nie przekraczającą 100zł) a już dostaliśmy jakiś tam rabat... W tej cenie za którą oferują "śiczki" nie ma na co narzekać... Taki granat dymny GD-10 (teraz widzę podrożał - 20zł , wtedy bodaj 10) , bardzo fajne rozwiązanie odpalania przez zawleczkę , gęsty biały dym i klimat nie z tej ziemi :D Również mniejsze kolorowe po 7zł bez zarzutu... Generalnie porządny sklep z pirotechniką , który mogę śmiało polecić ;) PS.: Jeżeli za bardzo posłodziłem - okroić :P Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja powiem tylko tyle - nie kupiłem niestety tam nic, bo jakoś się nie zło złożyło, ale przez gg rozmawiałem wiele razy z kimś od nich. No w każdym razie numer jaki mają na stronce - Osoba z którą rozmawiałem bardzo miła, dodatkowo przy lekko ponad 120 zł miałem dostać całkiem, całkiem rabat plus obniżone koszty kuriera. Z samego podejścia do klienta polecam ! Quote Link to post Share on other sites
rafik171 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Bardzo dobry kontakt przesyłka doszła bardzo szybko. duży + Quote Link to post Share on other sites
Adrianol Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Szybko, sprawnie, bezproblemowo - POLECAM Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Zakupy dokonane spory czas temu. Sprawnie, wybrałem odbiór osobisty, przy większej ilości udzielono mi rabatu: + Quote Link to post Share on other sites
luis Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 + Za pirotechnikę dobrej jakości; + Za poinformowanie mnie telefoniczne i na GG o opóźnieniu realizacji zamówienia, z uwagi na braki u producenta towaru ( a zapłaciłem im na konto 700 zł w formie przedpłaty i zacząłem się nieco denerwować :mrgreen: ); + Za przysłanie paczki w drugim ale uzgodnionym terminie z ponownymi przeprosinami za obsuwę. POLECAM. Quote Link to post Share on other sites
p_wn Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 (edited) "6os w szpitalu z bardzo ciezkimi urazami dloni. Jedna osoba otwarta cala dlon, kolejny chlopak 2 palce do rekonstrukcji 1 do amputacji." wybuchające race: http://www.firebis.pl/index.php?p=galleryGalleryShow&iIdLink=90&iType=1&iPhoto=2 jakby ktos nie wierzył, filmik: http://www.youtube.com/watch?v=TFvcrPczaWU i pomysleć, że ostatnio ze znajomymi je odpalaliśmy na ślubie... Edited August 28, 2012 by p_wn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts