cimek Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) Wielki mod do st:ja http://www.kotf.com/main.htm rewolucja czy nieskończone przekładanie terminów? Pisać opinie co o tym sądzicie. Ja uważam że Tim(główny wydawca moda) skończył go na początku 2007 roku, a widząc potencjalny zysk z popularności strony, zaczął przekładać premiery do nowego roku, a aktualna możliwa premiera 1.01.08 jest według mnie bardzo możliwa, bo nigdy Tim nie podawał że wyda dwie partie. W każdym boć razie czekam niecierpliwie na moda. :uśmiech: Edited December 27, 2007 by cimek Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Dawno w to nie grałem, bo po prostu nudziło mnie już... Ale jak patrzę na filmiki prezentujące tego moda, to aż zachciewa mi się znowu pograć, tylko trzeba poczekać :( Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Łoooo, nawet o tym nie wiedziałem. To teraz będę miał okazję żeby po raz n+1 odpalić JA :) Ps. Jedi Outcast było lepsze :P Quote Link to post Share on other sites
cimek Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 Ogólnie ja też podniecam się tym modem, tylko mam jedno "ale", Tim już 8 raz zapowiada oficjalną premiere, chodź teraz wydaje się bardzo realna. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Kiedyś śledziłem postępy nad tym modem, byłem pełen wiary... Ale w końcu, jak większość użytkowników "Timowego" forum, uświadomiłem sobie że ten mod nigdy nie ujrzy światła dziennego, a nawet jeśli, to teraz niech gość się wypcha. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 No cóż, poczytałem sobie trochę w necie i z tego co mówią ludzie ze sceny JA, to jakieś jedno wielkie oszustwo. No szkoda :( Quote Link to post Share on other sites
cimek Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 I wyszedł mod, tylko żeby móc w niego trzeba zamówić płytę dvd za cenę 75 $ (opłata niby tylko za przesyłkę) bo download jak nie to niema. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Nie wierzę... Tim dotrzymał słowa? Pierwszy raz? Nie możliwe, pewnie zbierze kasę a nikt paczki nie dostanie. :P Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Jedzie przekrętem na kilometr. Gra darmowa, a downloadu nie ma, tylko wysyłka za 100$. A to pudełko które jest na zdjęciu? Czyżby Tim zupełnie za darmo (jak sam pisze), rozprowadzał tego moda i jeszcze dokładał do interesu? Haha, co ten człowiek wcześniej robił, kantował w pokera na ulicy, czy co? Quote Link to post Share on other sites
cimek Posted January 4, 2008 Author Report Share Posted January 4, 2008 Jedzie przekrętem na kilometr. Gra darmowa, a downloadu nie ma, tylko wysyłka za 100$. A to pudełko które jest na zdjęciu? Czyżby Tim zupełnie za darmo (jak sam pisze), rozprowadzał tego moda i jeszcze dokładał do interesu? Haha, co ten człowiek wcześniej robił, kantował w pokera na ulicy, czy co? Pewnie żebrał na ulicy :) Ale trzeba poczekać coś koło 1 tygodnia jeszcze i zobaczyć na youtubie czy jakieś filmiki z moda się pojawiły, jak nie Tim ma przerąbane, a nawet prze*****. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts