patryk91-nh Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Czy tą tanią, chińską replikę http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...;products_id=36 da się jakoś stuningować? Chodzi mi o zwiększenie mocy i zasięgu repliki, a także o kupno nowego magazynka. Czytałem, że firmowe,metalowe magazynki nie podchodzą do plastikowych AEG. Quote Link to post Share on other sites
Crusher Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ta, włóż tam spręzyne M140, gwarantuje świetne efekty i eksplozje :F A tak powaznie to po cholere kupowac magi, skoro 2 takie hi-capy są wiecej warte niz sama 'replika'? Ogółem do czegoś takiego to nic nie pasuje.. nie pchaj kasy w takie badziewie, no i nie polecam Ci kupować w tym sklepie. . Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Super eksplozja i dużo plastiku :] Szkoda kasy na magazynki... Szkoda w ogóle na broń...no i szkoda na ten sklep... Ogólnie odsylam do www.taiwangun.com ---> Shotguny. Quote Link to post Share on other sites
chopesz Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Magazynki nie podchodzą, gdyż mają inne podajniki kulek. Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Zdaje się, że magazynki od xm177 firmy DE będą działać http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...ommando-B2.html Co do ,,tiuningu'' to zmień sobie lufę na dłuższą (chociażby tą od shotguna za 45zł), oraz uszczelnij hopa z komorą oraz lufę z komorą (ja użyłem poxipolu). Po tych zabiegach zasięg zwiększył się o około 5-8m. Pozdro. ;) Quote Link to post Share on other sites
HUGO_HUGO Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Zdaje się, że magazynki od xm177 firmy DE będą działać http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...ommando-B2.html Co do ,,tiuningu'' to zmień sobie lufę na dłuższą (chociażby tą od shotguna za 45zł), oraz uszczelnij hopa z komorą oraz lufę z komorą (ja użyłem poxipolu). Po tych zabiegach zasięg zwiększył się o około 5-8m. Pozdro. ;) chyba się pomyliłeś raczej do 5-8 m :wink: Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 I tak ta giwera już będzie tylko ścianę zdobić =p Coś mi się kable kołu styku baterii przerwały, spaliły, stopiły, a naprawiać mi się nie chce :Pp Quote Link to post Share on other sites
Powel94 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Było juz klepane z 1000 , a może 100000 razy na forum TANICH REPLIK SIE NIE DA TUNINGOWAC. Poniewaz wszystko w nich jest z plastiku. Oprócz sprezyny. Z takim sprzetem nie ma nawet sie gdzie pokazac bo tylko cie wysmieją. a tak pozatym jak sie uprzesz na lepsza sprężyne to masz wiekszy zasieg i dużą eksplozje podczas pierwszego wystrzału. Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 ooo przepraszam... Co do tego plastiku to otworzyłem gearboxa i nie tylko sprężyna była metalowa. Zębatka silnikowa była metalowa, co jest jakimś tam już plusem :P Quote Link to post Share on other sites
Rasky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Witam. Ja też jestem bardzo świeży w temacie i 2 dni temu zamówiłem właśnie tą broń , z tego właśnie sklepu. Po tym co tu piszecie , wychodzi na to , że to gówno. Ale nawet na samiusieńki początek nie daje rady? Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Zależy ile masz lat, z kim się strzelasz i gdzie (jeśli wogóle chodzisz na strzelanki). ALe do końca nie wiadomo jak to może być, w końcu to mega Chińczyk, jeden może być świetny, a drugi tak jak mój do dupy. Loteria ;) Quote Link to post Share on other sites
Rasky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Zależy ile masz lat, z kim się strzelasz i gdzie (jeśli wogóle chodzisz na strzelanki). ALe do końca nie wiadomo jak to może być, w końcu to mega Chińczyk, jeden może być świetny, a drugi tak jak mój do dupy. Loteria ;) lat mam 16. Strzelam się z 3 znajomych , którzy też są początkujący jednak wkręcili mnie w to. Kolega ma jakichś tam znajomych , którzy głębiej w tym siedzą. Strzelamy się na takiej opuszczonej hali w lesie . Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ODDAJ JĄ DO SKLEPU. Oddałem tak mojego DE do tanich militariów. Ładnie wypełnij formularz zwrotu. Sam napisałem tak " replika nie zgodna z opisem - uprzejmie proszę o zwrot pieniędzy". Kasę oddali po tygodniu. Na początku zasięg może wynosić nawet 20m. Po kilku dniach replika zacznie strzelać na 10m potem na 5m. PS. Zauważcie, że w tanich militariach też pracują ludzie. Jak ktoś oddał im replikę z dopiskiem "oddajcie mi k**** kasę" to maksymalnie mogą przedłużyć termin zwrotu. Zresztą sam bym tak zrobił w myśl "Chamstwo, chamstwem!" Quote Link to post Share on other sites
Daglasss Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Zgadzam się z kolegą powyżej !!! ODDAJ Ją do sklepu !!! Nic dodać, nic ująć : TANI CHIŃSKI SHIT !!! Quote Link to post Share on other sites
0utsider Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Jesli juz chcesz tanie to wez http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...products_id=436 a potem zmieniaj wszystko tak jak tu http://customs.pl/produkty.php?product=12&cat_link=3 tylko zacznij od gumki Hop Siup :wink: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Tak, niech kupi tam replikę, ciekawe co zrobi jak się uszkodzi. Omijaj ten sklep szerokim łukiem. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Kita00 Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Witam też mam tą broń i mówię że to był najgorszy zakup w moim życiu jak to ma co najmniej 150 fps i nie polecam tego sprzętu ale nie o tym teraz a czy poleczyliście mi by tak na 5 miesięcy strzelbe 003 LONG ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Shotgun jest ok, ale na przyszłość zadaj sobie odrobine trudu i znadź odpowiedni dział. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts