kryst Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Próbował ktoś zainstalować w replice VFC ze stałą, drewnianą kolbą, kolbę plastikową CA (lub Cymy)? Chciałbym wymienić drewno na plastik w mojej vfc. Już mi z kolby drzazgi sterczą. Kombinował ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Papierem ściernym zeszlifuj, ale drobnym, 500. Kup jakiś dobry i twardy lakier do drewna w sprayu o działaj. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Proponuję raczej lakierobejcę, a na to jakiś dwuskładnikowy lakier poliuretanowy np. http://www.lakiery.org/. Jedyny mankament, to połysk. Ale jak po warstwie przelecisz polerskim powyżej 1000 to lekko zmatowisz. Quote Link to post Share on other sites
kryst Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 Dzięki, tak też zrobię z drewienkami. Z plastikami też pokombinuję, taka namiastka ak74m-bez-m. Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Przednie plastiki możesz wziać od Boyia. Będą pasować. A z kolbą to już gorzej, od CA napewno nie przypasuje. W VFC jest zupełnie inny kąt mocowania kolby i samo mocowanie. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 http://egun.de/market/item.php?id=1620956 trochę popracujesz nad nią i będzie ładnie pasować Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Kazik mordo nasza :F Muszę to szybko kupić tylko że nie mam tam konta :( Nawet nie umiem się zarejestrować bo tylko ang. znam :( Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Ciekawe czy ta kolba ma miejsce w środku jak VFC - może by można było larga wrzucić ;-) Quote Link to post Share on other sites
Potf0r Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Kazik mordo nasza :F Muszę to szybko kupić tylko że nie mam tam konta :( Nawet nie umiem się zarejestrować bo tylko ang. znam :( To powinno ci pomóc - wystarczyło zmienić język eguna na angielski :) Quote Link to post Share on other sites
AKS-74 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ciekawe czy ta kolba ma miejsce w środku jak VFC - może by można było larga wrzucić ;-) No nie, large'a to tam nie włożysz ;-) W tej kolbie jest tylko miejsce na przybornik, podobnie zresztą jak w VFC. Quote Link to post Share on other sites
biolon Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 No nie, large'a to tam nie włożysz ;-) W tej kolbie jest tylko miejsce na przybornik, podobnie zresztą jak w VFC. Może Ciebie zaskoczę - choć ta bateria nie jest do końca large ale ona wchodzi do kolby [jej wymiary 13,3x4,5mm z tym że na końcu ma 3,5mm szer.]. Taka bateria wchodzi do kolby [tylko przerobić kable i mamy prawie large`a] :-) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Co i tak zarejestrować się nie mogę :( Wywala mi co róż. Co do kolby to trzeba odwiedzić stolarnie i masz problem z głowy. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nie zarejestrujesz się przez babelfisha, musisz w jednym okienku mieć otwartego eguna, w drugim tą samą stronę w babelfishu. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 babelfishu Mów do mnie po ludzku Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Chodziło mi o http://babelfish.altavista.com/ za pomocą którego Potfur podał linka do angielskiej wersji egun'a. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts