Grucha827 Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Witam kupilem replike rok temu ciezka bardzo chcialbym ja przerobic ale nie wiem co to;P Nie mowicie ze kupic cos lepszego mam bo ona tylko na treningi ogolnie gram w Paintball! Latem bylo spox troche mala moc a chcialbym to poprawic i jeszcze jedno dizs 5min temu po strzelance jak mialem pelen magazynek to naladowaniem byly problemy i nigdy do konca ladowac nie moglem bo sie zacinal ;/ o co chodzi?? Tu zdjecie: Quote Link to post Share on other sites
Polko Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Widze ze nikt ci nie odpowiada to ja sprobuje , mi sie wydaje ze jest to Colt 1911 ale nie jest tego pewien ;-) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Jako, że krajanin mój jesteś a narodziłem się właśnie w Nowym Tomyślu odpowiem Ci. Jest to wariacja na temat wyżej wspomnianego Colt'a. Jakich kulek do niego używasz? To może być powód zacinania. Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Jako, że krajanin mój jesteś a narodziłem się właśnie w Nowym Tomyślu odpowiem Ci. Jest to wariacja na temat wyżej wspomnianego Colt'a. Jakich kulek do niego używasz? To może być powód zacinania. Ooo z Nowego jestes :) Wiec uzywam do niego tych gowien zoltych naoliwilem go i jest juz sprawny niestety podczas strzelanki nacisnelem guzik od magazynku i juz magazynku nie mam ;/ :wink: Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Dobry słowa... Wariacja. Colt ma zupełnie inny spust, a obrazek jest dość ciemny i niewiele na nim widać, tylko kształt. Wnioskując po tym co napisałem wyżej i po tym co ty napisałeś, jest to pistolecik z odpustu. Żaden znany mi magazynek do lepszych replik nie niszczy się po tym jak wypadł. Nie raz kumplowi wypadł magazynek od Walthera CG (takie coś głupiego za 60zł) i działa jak należy do dziś. Magazynek Glocka 17 KSC-KWA tego samego właściciela wylądował na betonie z 2 na 1 piętro i chodzi jak należy :lol:. Po prostu, chcę Ci uświadomić że z tą repliką nic nie zrobisz. Jedynym wyjściem które będzie się opłacać jest kupno lepszej repliki. Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Coś mi para-ordnance zalatuje to to . Ma jakieś oznaczenia na korpusie, albo na zamku ? Wyglada troche jak KSC, ale ciemne foto i cięzko stwierdzić. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) Po głębszym przyjrzeniu się widać oznaczenia na zamku. Po kształcie widać że to na pewno Colt, bo na pewno nie Hi-Capa, ale co to jest za spust? Edited February 6, 2008 by dr_wisla Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Troche udało mi sie rozjaśnić zdjęcie. Widać na zamku napisy na kształt TMowych z Hi-capy: OPS-M.R.P CAL.45 . Na dobrą sprawe to może być hi-capa z jakimś groteskowym spustem ponieważ reszta pasuje. Wyglada jak hi-capa ze spustem od tego : http://www.military.pl/cyber-gun_161m/colt...agle_3504t.html Ja już pomysłów wiecej nie mam :P ps: co do mojego poprzedniego posta to chodziło mi o KWC nie KSC, ot taka drobna pomyłka w nazewnictwie :P Edited February 7, 2008 by ravic Quote Link to post Share on other sites
Grucha827 Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 Mniejsza o to i tak już go od dawna nie mam ale się spisywał był to Colt :) Ale ze spustem dziwnym :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts