SterylizatorPL Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Czy są jakieś shotguny do 400-450zł, które można poddać późniejszemu tuningowi bez ryzyka, że body się rozleci. Mówiąc o tuningu mam na myśli wymianę lufy na precyzyjną, Hop Up'a, mechanizmu spustowego na metalowy itp. Quote Link to post Share on other sites
Maximus1944pl Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Nie łaska poszukać ?? ehh... temat niżej na tej samej stronie. Pozdro, Maximus1944pl Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 Jeśli mówisz o tym temacie http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=8455 to jakby nie patrzeć jest o gunie za 800+. Poza tym szukałem i znalazłem tematy o shotgunach do 100zł (a ich tuningować się nie opłaca bo nie wytrzymają z tego co słyszałem) albo o takich za przynajmniej 800 zeta na jakie mnie nie stać. Dlatego moje pytanie czy są takie w granicach 400-450 zł. Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1179 Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nie wytrzymają? A niby dlaczego? Mogę pokazać parę zdjęć, co mój kumpel domowym kosztem (~150 zł) zrobił z shotguna z DE (M47A2). Po wstawieniu castoprecki, wymianie sprężyny, wstawieniu prowadnicy i tym podobnych zabiegach uzyskał na chronometrze przyrost prędkości wylotowej z 260 do.. 480 fps. Za wszystko wybulił jakieś 200 złotych, przed tuningiem strzelba miała przebieg około 2000 kulek, po tym tuningu wystrzelił nią jeszcze gdzieś ponad tysiąc i dalej trzyma, tylko przerzucił się na elektryka. Gdy ma się dość czasu i cierpliwości, to z każdą repliką można wiele zrobić. Quote Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Thx Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Musiał dorobić alu tłok i alu cylinder, bez tego ani rusz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts