Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WGC - zamówienie marzec (15% zniżki na Prometheusa)

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juz powinny być w drodze. Jutro będę w domu i sprawdzę. Opisy też będę miał jutro (sporo było zmian w zamówieniu i oryginalna lista jest mocno zmieniona; muszę ręcznie przeglądnąć co było zamienione i poprawić).

• 2 weeks later...

Cztery dni miałem zajęte. Dziś aktualizacja. Tylko najpierw powysyłam kolejne paczki. Na dzień dzisiejszy wyszło ode mnie 21. Zostało jeszcze około 72 (około, bo czasem idą w jednej paczce rzeczy dla kilku osób).

Prośba ode mnie - jeżeli ktoś nie dosłał mi numeru telefonu, to niech dośle NA MAILA. Często jest tak, ze kuriera mam w domu po odbiór paczek, a nie mam informacji na maila odnośnie wszystkich spakowanych paczek, czy mogą kurierem iść (wiążę się to z dopłatą ok 15-35 zł w zależności od wagi). W takiej sytuacji przydałby się do Was telefon.

Przez cztery dni nazbierało się jeszcze kilkadziesiąt maili do mnie bez odpowiedzi, na które odpowiadam sukcesywnie od dzisiaj (jak tylko powysyłam kolejne rzeczy).

Norek, lenistwo powinno mieć granice...

Przypominam raz jeszcze. Zamówienia, wszelkie zgłoszenia, pytania BARDZO proszę przesyłać MAILEM: holmes@asgsport.pl . Nie zawsze czytam forum, zawsze odbieram maile.

Bardzo proszę czytać dokładnie. Pod ostatnia listą zawartości paczek na stronie jest napisane od jakiegoś czasu, że "wszystkie rzeczy zostały wysłane z WGC". Wszystkie, oznacza WSZYSTKIE które były zamówione, a nie było ich na poprzednich listach. Dlatego nie ma kolejnej, szczegółowej listy zawartości, gdyż jest oczywista.

Edited by Holmes

Bardzo proszę czytać dokładnie. Pod ostatnia listą zawartości paczek na stronie jest napisane od jakiegoś czasu, że "wszystkie rzeczy zostały wysłane z WGC". Wszystkie, oznacza WSZYSTKIE które były zamówione, a nie było ich na poprzednich listach. Dlatego nie ma kolejnej, szczegółowej listy zawartości, gdyż jest oczywista.

Holmes

Proszę o kontakt z Szamotułami ( nie mogę się skontaktować w jakiejkolwiek formie od ok miesiąca ! ) Niedługo wyjadę na trochę i nie bedzie ze mną kontaktu )

ma ktoś jakiś aktywny nr tel do Holmesa , ponieważ ten ze strony jest nieaktywny od ok

5 tygodni . A muszę się z nim natychmiast skontaktować z powodu mojego wyjazdu ! Na liczne maile też nie mam odpowiedzi

Szamotuły

Zajrzyj na stronę www.konfederacja.pl do tej formacji należy i tam kogoś z jego znajomych może uda Ci się namówić do skontaktowania się jakoś z nim lub podania Ci numeru który działa.

Nic więcej do głowy mi nie przychodzi.

Pozdrawiam

Zajrzyj na stronę www.konfederacja.pl do tej formacji należy i tam kogoś z jego znajomych może uda Ci się namówić do skontaktowania się jakoś z nim lub podania Ci numeru który działa.

Nic więcej do głowy mi nie przychodzi.

Pozdrawiam

www.konfederacja.com - podaje poprawny adres

witam!

czy ktoś może się juz pochwalić że dostał swój długo wyczekiwany szpej?

z tego co widać na stronce o zamówieniu to juz 40% z nas powinno mieć swoje graty w domu.

czekam na liczne posty z potwierdzeniem ;)

pozdrawiam!

i co? nic?! naprawde nikt z przeglądających forum nie dostał jeszcze paczki??

hmm... zaczynam się coraz bardziej niepokoic...

40% przy takiej masie zamawiających (podobno przeszło 200 osób) to jednak toche jest.

chociaż z drugiej strony to po otrzymaniu gratów chyba też bym tu nie zaglądał; robie to przez ostatnie 3 miesiące codziennie i juz mnie to męczy...

a właśnie... kiedy UPdejt?

pozdrawiam!

"UWAGA: jeżeli nie widzisz aktualizacji strony, a minęły 3 dni robocze od ostatniej wciśnij CTRL+F5 " I tak od tygodnia prawie wciskam ten cholerny CTRL i F5 i nic - zero wieści na forum jak i tam...

Niestety to ost. zamówienie jakie robię u Holmesa- już wolę sam sobie ściągnąć :/

Czekać 4 miechy na rzeczy to już grube przegięcie...

też już mnie to wkurrr...

a co najgorsze to widze że ten sam schemat jest powielany od X czasu.

zawsze są poślizgi, zawsze ludzie nażekają, Holmes się tłumaczy itd...

nie wiem dlaczego Holm tak "luźno" do całej sprawy podchodzi...

tu bąknie że zamowienie potrwa 3-6 tygoni; potem po 2 miesiącach że już za tydzień wszystko bedzie wysłane; potem po 3 że jeszcze coś tam na cle leży; potem że poczta strajkowała... itd. itp. sranie w banie. a ludzie z równoległych zamówien juz sie gonią z nowymi zabawkami...

a może traktuje to jako hobby?? w wolnej chwili coś tam napisze od niechcenia, prześle, odeśle itp.

bo napewno sposób w jaki do nas podchodzi nie jest profesjonalny...

w zasadzie to wcale mu się nie dziwię że telefonu nie odbiera; mnie też było by strasznie wstyd, a pozatym nie chciał bym 30 razy dziennie zbierać opierdol "dlaczego kur** to tak dlugo trwa!!??"

no nic, wylałem swoje żale... czekam na ten &$%)@#$@*@#$)!@!@$$($%#$%@{:}#@#(*!@#% UPdeath'jt !!

pozdr!

• Create New...