Holmes Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Pierwsze paczki wychodzą z WGC w poniedziałek. Link to post Share on other sites
Holmes Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Juz powinny być w drodze. Jutro będę w domu i sprawdzę. Opisy też będę miał jutro (sporo było zmian w zamówieniu i oryginalna lista jest mocno zmieniona; muszę ręcznie przeglądnąć co było zamienione i poprawić). Link to post Share on other sites
puzel Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Czy może ktoś podać linka do strony ze statusem zamówienia. Link to post Share on other sites
_jUNIOR. Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 http://www.wgcmarzec.go.pl/ Link to post Share on other sites
Holmes Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 Cztery dni miałem zajęte. Dziś aktualizacja. Tylko najpierw powysyłam kolejne paczki. Na dzień dzisiejszy wyszło ode mnie 21. Zostało jeszcze około 72 (około, bo czasem idą w jednej paczce rzeczy dla kilku osób). Prośba ode mnie - jeżeli ktoś nie dosłał mi numeru telefonu, to niech dośle NA MAILA. Często jest tak, ze kuriera mam w domu po odbiór paczek, a nie mam informacji na maila odnośnie wszystkich spakowanych paczek, czy mogą kurierem iść (wiążę się to z dopłatą ok 15-35 zł w zależności od wagi). W takiej sytuacji przydałby się do Was telefon. Przez cztery dni nazbierało się jeszcze kilkadziesiąt maili do mnie bez odpowiedzi, na które odpowiadam sukcesywnie od dzisiaj (jak tylko powysyłam kolejne rzeczy). Link to post Share on other sites
norek1989 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Podaj Holmes jak możesz swój mail Edited June 5, 2008 by norek1989 Link to post Share on other sites
Chopin Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Norek, lenistwo powinno mieć granice... Przypominam raz jeszcze. Zamówienia, wszelkie zgłoszenia, pytania BARDZO proszę przesyłać MAILEM: holmes@asgsport.pl . Nie zawsze czytam forum, zawsze odbieram maile. Link to post Share on other sites
oXyder Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 No ładnie.. na żadnej z list nie ma moich rzeczy.. już wysłałem mail do Pana Holmesa w tej sprawie. Link to post Share on other sites
Holmes Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 (edited) Bardzo proszę czytać dokładnie. Pod ostatnia listą zawartości paczek na stronie jest napisane od jakiegoś czasu, że "wszystkie rzeczy zostały wysłane z WGC". Wszystkie, oznacza WSZYSTKIE które były zamówione, a nie było ich na poprzednich listach. Dlatego nie ma kolejnej, szczegółowej listy zawartości, gdyż jest oczywista. Edited June 9, 2008 by Holmes Link to post Share on other sites
Tandaradei Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Holmes, wszystkie paczki wyszły już z uc? Link to post Share on other sites
ChudyBSASG Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Bardzo proszę czytać dokładnie. Pod ostatnia listą zawartości paczek na stronie jest napisane od jakiegoś czasu, że "wszystkie rzeczy zostały wysłane z WGC". Wszystkie, oznacza WSZYSTKIE które były zamówione, a nie było ich na poprzednich listach. Dlatego nie ma kolejnej, szczegółowej listy zawartości, gdyż jest oczywista. Holmes Proszę o kontakt z Szamotułami ( nie mogę się skontaktować w jakiejkolwiek formie od ok miesiąca ! ) Niedługo wyjadę na trochę i nie bedzie ze mną kontaktu ) Link to post Share on other sites
ChudyBSASG Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 ma ktoś jakiś aktywny nr tel do Holmesa , ponieważ ten ze strony jest nieaktywny od ok 5 tygodni . A muszę się z nim natychmiast skontaktować z powodu mojego wyjazdu ! Na liczne maile też nie mam odpowiedzi Szamotuły Link to post Share on other sites
Convicte Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ma ktoś jakiś aktywny nr tel do Holmesa , ponieważ ten ze strony jest nieaktywny od ok 5 tygodni . A muszę się z nim natychmiast skontaktować z powodu mojego wyjazdu ! Na liczne maile też nie mam odpowiedzi Szamotuły Zajrzyj na stronę www.konfederacja.pl do tej formacji należy i tam kogoś z jego znajomych może uda Ci się namówić do skontaktowania się jakoś z nim lub podania Ci numeru który działa. Nic więcej do głowy mi nie przychodzi. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Tandaradei Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Zajrzyj na stronę www.konfederacja.pl do tej formacji należy i tam kogoś z jego znajomych może uda Ci się namówić do skontaktowania się jakoś z nim lub podania Ci numeru który działa. Nic więcej do głowy mi nie przychodzi. Pozdrawiam www.konfederacja.com - podaje poprawny adres Link to post Share on other sites
Convicte Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 www.konfederacja.com - podaje poprawny adres Przepraszam za pomyłkę.Masz oczywiście rację..moja wina.. :-F Link to post Share on other sites
zax0ml Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 witam! czy ktoś może się juz pochwalić że dostał swój długo wyczekiwany szpej? z tego co widać na stronce o zamówieniu to juz 40% z nas powinno mieć swoje graty w domu. czekam na liczne posty z potwierdzeniem ;) pozdrawiam! Link to post Share on other sites
goren Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Może to jest akurat to 40%, które nie udziela się na wmasg.pl hłe hłe... Link to post Share on other sites
małpetti Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Zamawiając sprzęt w marcu sądziłem że na wyjazd w lipcu będę go już miał na 1000% - teraz jakoś zaczynam się martwić... Link to post Share on other sites
norek1989 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Zamówienie trwa o połowe dłużej niz przewidywał najczarniejszy scenariusz => www.wgcmarzec.go.pl Edited June 18, 2008 by norek1989 Link to post Share on other sites
slepy Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Holmes, może jakiś adpejt? :S Link to post Share on other sites
zax0ml Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 i co? nic?! naprawde nikt z przeglądających forum nie dostał jeszcze paczki?? hmm... zaczynam się coraz bardziej niepokoic... 40% przy takiej masie zamawiających (podobno przeszło 200 osób) to jednak toche jest. chociaż z drugiej strony to po otrzymaniu gratów chyba też bym tu nie zaglądał; robie to przez ostatnie 3 miesiące codziennie i juz mnie to męczy... a właśnie... kiedy UPdejt? pozdrawiam! Link to post Share on other sites
ChudyBSASG Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) czekam i nic , telefon nie odpowiada . proponuję zrobić listę zamawiających 1. Vito - mtab7@wp.pl Edited June 19, 2008 by ChudyBSASG Link to post Share on other sites
małpetti Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 "UWAGA: jeżeli nie widzisz aktualizacji strony, a minęły 3 dni robocze od ostatniej wciśnij CTRL+F5 " I tak od tygodnia prawie wciskam ten cholerny CTRL i F5 i nic - zero wieści na forum jak i tam... Niestety to ost. zamówienie jakie robię u Holmesa- już wolę sam sobie ściągnąć :/ Czekać 4 miechy na rzeczy to już grube przegięcie... Link to post Share on other sites
zax0ml Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 też już mnie to wkurrr... a co najgorsze to widze że ten sam schemat jest powielany od X czasu. zawsze są poślizgi, zawsze ludzie nażekają, Holmes się tłumaczy itd... nie wiem dlaczego Holm tak "luźno" do całej sprawy podchodzi... tu bąknie że zamowienie potrwa 3-6 tygoni; potem po 2 miesiącach że już za tydzień wszystko bedzie wysłane; potem po 3 że jeszcze coś tam na cle leży; potem że poczta strajkowała... itd. itp. sranie w banie. a ludzie z równoległych zamówien juz sie gonią z nowymi zabawkami... a może traktuje to jako hobby?? w wolnej chwili coś tam napisze od niechcenia, prześle, odeśle itp. bo napewno sposób w jaki do nas podchodzi nie jest profesjonalny... w zasadzie to wcale mu się nie dziwię że telefonu nie odbiera; mnie też było by strasznie wstyd, a pozatym nie chciał bym 30 razy dziennie zbierać opierdol "dlaczego kur** to tak dlugo trwa!!??" no nic, wylałem swoje żale... czekam na ten &$%)@#$@*@#$)!@!@$$($%#$%@{:}#@#(*!@#% UPdeath'jt !! pozdr! Link to post Share on other sites
Bielkins Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Halo czy ktoś już dostał jakąś paczkę od Holmsa??!! Updatu żadnego od 11.06.2008! Czy ktoś wie co się z naszymi rzeczami i Holmsem dzieje?? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts