abukos Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 ciekawe ile tym razem poczekamy na aktualizacje... Link to post Share on other sites
goren Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Te aktualizacje to raczej można spokojnie olać. Najprawdopodobniej to zwykłe mydlenie oczu. Ponad połowa osób powinna już mieć u siebie rzeczy z zamówienia a nie widzę wielu żeby się chwalili... Link to post Share on other sites
drogomysl Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Na stronce w której Holmes pisze o wysłanych paczkach i tej całej reszcie, pisze, że wyszło do nas 80% paczek :wink: a jeszcze nikt się z tych osób nie odezwał, że ją odebrał... chyba tylko my którzy jesteśmy aktywni nie dostalismy ich :wink: ale bajer 8) Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) zax0ml - i jak z Holmes'em ? 5 dni mija o północy - życzę szczęścia, bo tego akurat tu i ówdzie brakuje. Edited July 8, 2008 by Kamzi_909 Link to post Share on other sites
zax0ml Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 no jak narazie cisza... aha, kolimator który dostałem(40$) to nie ten który zamawiałem(76$)... a co do terminu, to juz pal licho, ja licze od piątku; czyli że kończy się w czwartek... zobaczymy co Pan szanowny tym razem wymyśli... dzisiaj dzwoniłem... telefon nie odpowiada... pozdr! Link to post Share on other sites
abukos Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 kurwa mać całe wakacje spierdolone przez zamówienie :/ aż nawet nie wiem co o tym myśleć... Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 A ja sobie już przygotowywałem sprzęt na majówkę ... postrzelane. Jak to mawiają... a czy ktoś się pytał czego teraz Holmes tak olewa wszystko ? Link to post Share on other sites
zax0ml Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) pytałem się go o to... nie olewa, wlecze się to bo bardzo dużo osób zamawiało; bo strajk był; bo blablabla... czyli standard... pozdr! Edited July 9, 2008 by zax0ml Link to post Share on other sites
goren Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 To że nie olewa to pewne. Po prostu bardzo konsekwentnie realizuje swój plan zdobycia i wykorzystania darmowego kredytu. Link to post Share on other sites
TYKA Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Tak to jest jak ktoś bierze na swoje barki coś czemu podołać nie jest wstanie..... Link to post Share on other sites
goren Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Tyka, na 99% to nie wynika z nieudolności Holmesa. Można powiedzieć, że wręcz przeciwnie. Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Fakt, że wykręca się tak długo i tak skutecznie jest tylko dowodem jego zręczności. Link to post Share on other sites
arczibuja Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ja czekam do 24 lipca tak jak powiedział Holmes(górna jego granica). Link to post Share on other sites
pegrin Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Nie porzucajcie nadziei. Do mnie Holmes wysłał ponad połowę mojego zamówienia, DHL to potwierdza ;-) jutro paczka powinna być u mnie ;-) Link to post Share on other sites
abukos Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ooo proszę jakieś pozytywne wiadomości z frontu :P może nie będzie tak źle do końca.. Link to post Share on other sites
luk Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 DHL też chce zarobić, ale jeżeli coś dojdzie przypadkiem to daj znać ;P Link to post Share on other sites
SARCO Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 I co się chwalisz-gorzej jak otworzysz a tam trociny :-P Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Buahaha, przynajmniej widzę że trochę się sytuacja humorowa polepsza :) no ja do 20.07 czekam. Czuję że tylko przyjdzie sprzęt i jadę do woja ehh. Link to post Share on other sites
goren Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Nie porzucajcie nadziei. Do mnie Holmes wysłał ponad połowę mojego zamówienia, DHL to potwierdza ;-) jutro paczka powinna być u mnie ;-) WOW! A napisał kiedy dostaniesz resztę? Ja dostałem większość z zamówienia lutowego jakieś 2 miesiące temu a na resztę ciągle czekam. W dodatku z tego co mi się udało dogadać z Holmesem to jedyne co mogę dostać to zwrot kasy... Link to post Share on other sites
Bielkins Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 WOW! A napisał kiedy dostaniesz resztę? Ja dostałem większość z zamówienia lutowego jakieś 2 miesiące temu a na resztę ciągle czekam. W dodatku z tego co mi się udało dogadać z Holmesem to jedyne co mogę dostać to zwrot kasy... Zawsze to jakieś wyjście, zwrot kasy i zamówienie brakujących szpejów u kogoś innego :-P Link to post Share on other sites
goren Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Zawsze to jakieś wyjście, zwrot kasy i zamówienie brakujących szpejów u kogoś innego :-P Tak, tylko że takie rozwiązanie nie rekompensuje w żaden sposób 4-5 miesięcy czekania. Poza tym dane przedmioty mogą być aktualnie niedostępne. No i nie wiadomo jak to będzie z tym zwrotem kasy pod względem terminu... Ot taki darmowy kredycik dla Holmesa... Link to post Share on other sites
norek1989 Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 miejmy nadzieje, że ten temat odstraszy ludzi przed wchodzeniem do Holm-bagna.... Link to post Share on other sites
pegrin Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Zamawiałem 2 repliki ( krótka i mp5) i batkę. Na razie dostałem tylko mp5... Link to post Share on other sites
arczibuja Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 A ja zamawiałem 2x m16 wgc custom , batke, ładowarke i 2 magi i na razie dostałem figę z makiem :P Link to post Share on other sites
ChudyBSASG Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 3x m4a1 wgc custom, 2x m16 g&p, lufa km-head, 4 boxy magazynków i również nic nie mam(y) ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts