Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WGC - zamówienie marzec (15% zniżki na Prometheusa)

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Te aktualizacje to raczej można spokojnie olać. Najprawdopodobniej to zwykłe mydlenie oczu. Ponad połowa osób powinna już mieć u siebie rzeczy z zamówienia a nie widzę wielu żeby się chwalili...

Na stronce w której Holmes pisze o wysłanych paczkach i tej całej reszcie, pisze, że wyszło do nas 80% paczek :wink: a jeszcze nikt się z tych osób nie odezwał, że ją odebrał... chyba tylko my którzy jesteśmy aktywni nie dostalismy ich :wink: ale bajer 8)

no jak narazie cisza...

aha, kolimator który dostałem(40$) to nie ten który zamawiałem(76$)...

a co do terminu, to juz pal licho, ja licze od piątku; czyli że kończy się w czwartek...

zobaczymy co Pan szanowny tym razem wymyśli...

dzisiaj dzwoniłem... telefon nie odpowiada...

pozdr!

Nie porzucajcie nadziei. Do mnie Holmes wysłał ponad połowę mojego zamówienia, DHL to potwierdza ;-) jutro paczka powinna być u mnie ;-)

WOW! A napisał kiedy dostaniesz resztę? Ja dostałem większość z zamówienia lutowego jakieś 2 miesiące temu a na resztę ciągle czekam. W dodatku z tego co mi się udało dogadać z Holmesem to jedyne co mogę dostać to zwrot kasy...

WOW! A napisał kiedy dostaniesz resztę? Ja dostałem większość z zamówienia lutowego jakieś 2 miesiące temu a na resztę ciągle czekam. W dodatku z tego co mi się udało dogadać z Holmesem to jedyne co mogę dostać to zwrot kasy...

Zawsze to jakieś wyjście, zwrot kasy i zamówienie brakujących szpejów u kogoś innego :-P

Zawsze to jakieś wyjście, zwrot kasy i zamówienie brakujących szpejów u kogoś innego :-P

Tak, tylko że takie rozwiązanie nie rekompensuje w żaden sposób 4-5 miesięcy czekania. Poza tym dane przedmioty mogą być aktualnie niedostępne. No i nie wiadomo jak to będzie z tym zwrotem kasy pod względem terminu...

Ot taki darmowy kredycik dla Holmesa...

• Create New...