GRD Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 (edited) Dużo dużo więcej informacji jest pod adresem: http://www.warrior.pl/forum/viewforum.php?f=97 Serdecznie Zapraszamy :) Dodano informację dotyczące wpłaty na imprezę. Edited March 13, 2008 by GRD Link to post Share on other sites
Regdorn Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 GRD prosiłbym jednak o dawanie pełniejszych informacji o imprezie, a nie samego linka. Link to post Share on other sites
Ran Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Witam Wszystkich! Ostrzegam, że głównym orgiem i pomysłodawcą imprezy jest znany w środowisku oszust, wyłudzacz i naciągacz - niejaki TAZZ. Dodatkowo nie można mu w nic wierzyć - notorycznie kłamie - nawet jak nie musi to kłamie, prawdopodobnie choroba. Wpłacone pieniądze na pewno nie pójdą w całości na imprezę, tylko trafią do jego kieszeni. Bezskutecznie próbuję odzyskać od niego należności od kilu miesięcy. Ostatnio prawie oddał - jak twierdził miał pieniądze właśnie z wpłat na D-Day. Chciał też kupować u mnie repliki w sklepie z pieniędzy z wpłat na D-Day. Pieniądze idą na konto GRD, co by się ludzie znający TAZZA nie kapnęli. Do ADMINA - przykro mi, że podnoszę ten niesmaczny temat, ale ludzie w Mazowieckim, których TAZZ przekręcił jest wielu. Najwyższy czas wyrzucić tę osobę ze środowiska ASG. A jak ktoś nie wierzy, to chociaż został ostrzeżony. PS. Ponoszę pełną odpowiedzialność prawną za powyższy wpis. Link to post Share on other sites
xasistis Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 hmm.. Czy nie na miejscu byłoby w tej chwili żądać ustosunkowania się TAZZ'a do sprawy oraz poprosić o sprawozdanie finansowe z imprezy? To chyba pierwsza tego typu sytuacja gdzie podważana jest słowność organizatora co do rozdysponowania środków zebranych od graczy. Link to post Share on other sites
GRD Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Z forum warrior.pl gdzie temat został poruszony: Cześć już jestem. Tak faktycznie była taka historia związana z moimi kłopotami finansowymi. Zostało to troche przesadnie napisane na WMASG i na dodatek sprawa jest załatwiona. Kasa z D-DAY? No cóż, koledze chodzi o 240 pln(które dostał) więc... chyba nie. Więc proszę o wysłanie tego w przeszłość i zapomnienie. Ja sie tym jakos specjalnie nie mam zamiaru przejmować i tyle. Tyle mam do powiedzenia tutaj. W sprawie D-DAY. Przygotowywaliśmy sie ostatnio do pikniku w Góraszce więc nam kilka dni z życia wypadło. Wrzucimy zasady dzisiaj. Jeżeli chodzi o listę wpłat-będzie w związku z tymi zarzutami umieszczona dzisiaj. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
miras168 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Witam . jet taka bajera, kto zgubił radiolkę INTEKA bo została znaleziona. GG 6112437 oczywiście na wspaniałej strzelance.Czekam Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Jak wiemy, impreza była niewypałem, niewartym wpisowego, co w nowym świetle stawia zarzuty sprzed kilku postów. Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Trzeba było przyjechać do Trójmiasta na D-Day :] ! Link to post Share on other sites
Ran Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Witam! Na Warriorze Tazz i GRD regularnie kasują wszystkie negatywne posty. Mój także skasowali. Ostrzegałem środowisko. Teraz mogę powiedzieć: "A nie mówiłem!" Ciekaw jestem czy doszło do zwrotu pieniędzy - ciężko się zorientować przy cenzurze superorganizatorów. Tazz i GRD - żenujące nie jest to, że nic wam nie wyszło, tylko to, że próbujecie to tuszować. Super napinanie się Tazza jaki to ma zapier... pare dni prze imprą sprowadził się do tego, że pół dnia spędził smęcąc nad głową redaktorów powstającego magazynu o asg, marnując ich czas i robotę. Więc niech nie mydli, jak to próbował. OGÓLNIE - nie wierzcie w żadne słowa tego osobnika, kłamie jak z nut. Taka choroba. 1,5h imprezy - śmiech przez łzy. Zbieranie pirotechniki od uczestników - śmiech przez łzy. Brak cateringu w trakcie imprezy - śmiech przez łzy. W sumie 50 zł. Przekonanie się kim są Tazz i GRD - bezcenne. Próby obrony pseudoorganizatorów przez innych uczestników uważam za kompletnie nie na miejscu. Tazz z GRD - Francja otworzyła dla nas rynek pracy - zainteresujcie się. Od organizowania czegokolwiek trzymajcie się z daleka. Link to post Share on other sites
GRD Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Witam. Faktycznie posty na warriorze byly kasowane, z tym ze na pewno nie przeze mnie (mysle takze ze przez Tazz'a tez nie, ale nie wiem tego poniewaz nie rozmawialem z nim na ten temat). Co do zwrotu pieniedzy teamow ktore zrezygnowaly - zwroty beda dokonywane na dniach. 1,5h imprezy - faktycznie smiech na sali, ale bylo to spowodowane liczebnoscia uczestnikow - a raczej ich braku. Poza tym tuz po zakonczeniu rozgrywki spadl dosc mocny deszcz, tak wiec i tak by sie szybko zakonczyla. Zbieranie pirotechniki od uczestników - pirotechnika byla od orgow Brak cateringu w trakcie imprezy - catering pojawil sie po tym jak przestalo padac. Ci co zostali najedli sie do syta. Link to post Share on other sites
barbie Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Hmmm 56 groszy za minutę zabawy... takich nawet era nie ma! Link to post Share on other sites
grisza76 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 nie chcę się wcinać w Wasze "warszawskie" klimaty, ale śledzę ten wątek na warriorze i faktycznie przewijał się temat pozyskiwania pirotechniki od uczestników Link to post Share on other sites
licho Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 9. Poza chwilowa deklaracja "Ardeny" nie zauwazylem jakichkolwiek staran uratowania deklarowanego terminu/czasu "imprezy", uprzedzajac argument "strasznej ulewy" przypominam, ze: a. pojawila sie wlasciwie po koncowej odprawie, b. niedlugo trwala. PS. Yasiek - już zrobiłem sobie papierową torbę z dwoma otworkami. Poza tym tuz po zakonczeniu rozgrywki spadl dosc mocny deszcz, tak wiec i tak by sie szybko zakonczyla. To teraz załóż tą torbę, bo Yasiu uprzedził żebyście się deszczem nie tłumaczyli. Deszcz był po wszystkim, jak już sporej części osób nie było. Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Orgowie zapewnili kilka śmiesznych granatów do bangalare'ów. Na naszej plaży cały dym któy użyli orgowie był zakupiony przez nas, i przekazany orgom by zadymili plaże (jak dowiedzieliśmy się że orgowie nie mają swojego). Używalne granaty (nie mowię o tych małych pierdołkach co dostaliśmy (sztuk 8-10 na barke) były nasze. Orgowie nie zapewnili żadnej zasłony dymnej, korzystali z dymu Ranger Unit. Okopy po stronie niemieckiej kopali gracze. Chorągiewki do pola minowego drukowali gracze i sami je zakładali. Deszcz spadł jak już 75% uczestników pojechała do domu. Jest to tłumaczenie się w stylu "konie uciekły z stodoły bo zostawiłem ją otwartą, ale i tak by uciekły bo za 2 godziny wiatr zerwał drzwi." P.S. Na forum warriora podano właśnie wycene. Materiały (6 barek z desek i folii)- 1200zł. Catering (kilka wiader z grochówką) - 2500zł Grochówka z Ritza. Edited July 9, 2008 by Filip von Izabelin Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 "What we do in life echoes in eternity" :wink: Link to post Share on other sites
werewolfina Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 cala ta organizacja jest smiechu warta. organizatorzy delikatnie mowiac leca sobie w kulki. jak na razie nie ma odpowiedzi od nich JAK ZWYKLE co do zwrotu kasy. w przypadku gdy nie otrzymamy kasy w tym tygodniu powiadamiamy odpowiednie służby. Link to post Share on other sites
barbie Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Pozew zbiorowy o wyłudzenie. Link to post Share on other sites
werewolfina Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 (edited) pieniedzy wciaz nie ma, nei interesuja mnie wasze kłamliwe mejle ze juz pieniadze poszly albo ze wplacamy za chwilke, odpowidnie instytucje zostały powiadomione Edited July 15, 2008 by werewolfina Link to post Share on other sites
grisza76 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A na warriorze wątek "po imprezie" został zamknięty. Ot, nowy sposób rozwiązywania problemów :wink: Link to post Share on other sites
ross154 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 A na warriorze wątek "po imprezie" został zamknięty. Ot, nowy sposób rozwiązywania problemów :wink: nieaktualne. Link to post Share on other sites
leander Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Uściślijmy- zamknięty przez organizatorów DDay (konkretnie GRD), otworzony dopiero przez administrację warrior.pl w celu umożliwienia wyjaśnienia sytuacji finansowej, i tego kiedy organizatorzy zwrócą należną kasę (bo na wytłumaczenie ceny tej grochówki to już chyba nikt nie liczy) Edited July 17, 2008 by leander Link to post Share on other sites
grisza76 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Przynajmniej tyle, że nie udało się orgom zamknąć ust niezadowolonym - ale faktycznie wyszedł straszny swąd.. Link to post Share on other sites
marcu Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Ciekawych rzeczy można się tu nauczyć :) Po takim lądowaniu Hitler ma jeszcze szanse. Może o to chodziło. Po prostu była to lekcja historii, która w piękny sposób pokazała co by się stało gdyby amerykanom podwinęła się noga w dzień D :) Link to post Share on other sites
wysokist Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Trzeba było przyjechać do Gdańska - stosunek jakości do wpisowego był 100 razy lepszy (no w Gdańsku Orgowie poprzedzili imprezę kilkuset godzinami pracy i suma sumarum dołożyli jeszcze więcej złotówek). :-P Link to post Share on other sites
werewolfina Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 organizatorzy okazali sie oszustami po prostu, zero ontakti zero zwrotu kasy Link to post Share on other sites
Recommended Posts