victor Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Odbywają się tam różne strzelania (praktycznie 5 dni w tygodniu) Wtorki - tzw "nocne" - Sporo lasu, zdecydowanie mniej budynków. Po prostu F50 po ciemku. Podobne scenariusze tyle, że po ciemku icon_wink.gif Organizuje je asgsport.pl Piątki (nie jestem pewien) - Strzela Legion Płonącego Kodeksu Soboty - Standardowe strzelanie na F50, sporo osób, kilka mini scenariuszy. Organizuje asgsport.pl Jeżeli coś przekręciłem, proszę o poprawienie mnie przez kogoś z Legionu Co się tyczy pozwoleń 16+. Na strzelania organizowane przez asgsport.pl można przyjść z "papierkiem" od rodziców (warunek 16+) a najlepiej również i z rodzicem (na pierwszą strzelankę). Zapowiedzi strzelań: wtorek, sobota - http://www.asgsport.pl/forum (info będzie zamieszczane również na wmasg.pl) link do tematu, post #22 Link to post Share on other sites
kozmik Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Jakbym wiedział to bym to ładnie rozpisał wraz z kilkoma scenariuszami które się odbywaja i paroma ogólnymi zasadami ;) Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Prosimy, prosimy :) Link to post Share on other sites
michalll Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Nic nie szkodzi na przeszkodzie, aby uzupełnić ;) Link to post Share on other sites
kozmik Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Postaram sie jeszcze dzisiaj podesłać notke z rozpiską tak aby wszystko było jasne. Link to post Share on other sites
victor Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 To wklej to najlepiej tutaj - usunie się pozostałe posty i Twój będzie jako pierwszy, bo to cytowanie zamazuje obraz ;-) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 A niedzielne i środowe strzelania asg.krakow? Rozumiem że to nie do końca tutejsze środowisko (tzn luźno związane z WMASG) ale strzelają... Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 A niedzielne i środowe strzelania asg.krakow? Rozumiem że to nie do końca tutejsze środowisko (tzn luźno związane z WMASG) ale strzelają... Była o tym owszem informacja, ale na specjalne życzenie przedstawicieli asg.krakow usunąłem, coby się nie szarpać bezsensu. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 To przepraszam. Rozumiem że to sie tyczy tematu niżej? O stosunkach WMASG- reszta krakowa? Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Poniekąd. Resztę Krakowa stanowi też asgsport :) Link to post Share on other sites
GAL Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Była o tym owszem informacja, ale na specjalne życzenie przedstawicieli asg.krakow usunąłem, coby się nie szarpać bezsensu. nie chce się wtrącać ale jak wszystkie info to wszystkie, a nie tylko połowiczne, a reszty trzeba się doszukiwać... napiszcie też, że są te strzelanki w środy i niedziele, a ustawiają sie na nie ludzie TU ... i linka zapodać... Link to post Share on other sites
victor Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 nie chce się wtrącać ale jak wszystkie info to wszystkie, a nie tylko połowiczne, a reszty trzeba się doszukiwać... napiszcie też, że są te strzelanki w środy i niedziele, a ustawiają sie na nie ludzie TU ... i linka zapodać... Gal, ale tak właśnie było to napisane... Link to post Share on other sites
vegosan Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 nie chce się wtrącać ale jak wszystkie info to wszystkie, a nie tylko połowiczne, a reszty trzeba się doszukiwać... napiszcie też, że są te strzelanki w środy i niedziele, a ustawiają sie na nie ludzie TU ... i linka zapodać... Regdorn wydaje mi sie dość jasno napisal ze asg.krakow nie wyraziło zgody na taką mini publikacje? Link to post Share on other sites
Cichyyy Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Witam, jestem nowy i nie moge znajsc tych stron gdzie sa informacje o tych strzelankach!! Prosze o naprowadzenie :) Link to post Share on other sites
michalll Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Pomogę Ci znajść - popatrz na koniec pierwszego postu i kliknij linka... Link to post Share on other sites
Cichyyy Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Dzieki!! Michalll Link to post Share on other sites
Recommended Posts