michalll Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Repliki z tej serii pojawiły się na asgshopie i szczerze powiedziawszy konwersja bushmaster bardzo wpadła mi w oko :) Czy ktoś już może miał okazje obejrzeć te repliki z bliska, może przestrzelać? Quote Link to post Share on other sites
jubby Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Właśnie zastanawiam się nad zamówieniem go z redwolfa, ale 330 fps to się kwalifikuje na zamówieniu ftk od razu z nim Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Sam myślałem nad tą konwersją i szkoda, że się nie skusiłem... Dołączam się do prośby. Jak dla mnie- seria w kolorze Tan/ Coyote nie wiem jak to nazwać nie prezentuje się dobrze ;-/ Quote Link to post Share on other sites
jubby Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Czyżby nikt nie skusił się na tą replikę? Quote Link to post Share on other sites
royal Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Zamówiłem tą replikę a dokładnie wersje 20 Free Float Heavy Barrel Sniper Rifle King Arms i tuning na podzespołach Systemy . Ogólnie rzecz biorąc wymieniłem wszystko :) żeby póżniej nie było problemów . Panowie z ASGshop już poskładali replikę . Mierzona prędkość to 490 fps. Podkreślam że nie chodzi mi o karabin snajperski tylko ciężkie wsparcie . Pewnie na kulkach 0,25 troche fps będzie mniej wiec się nie martwię . Replikę wyślą jutro bo chcę od razu dokupić parę rzeczy jeszcze . Wiec jak giwerka wpadnie w moje ręce mogę coś więcej o niej napisać . Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Świetnie- ciężkie wsparcie prowadzone na auto karabinkiem wyborowym przy ~490fps. Pozdro&Poćwicz.... :roll: Quote Link to post Share on other sites
konrad_es Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 IMHO 0,25 przy 490 fps to trochę będzie siało. Myślę, że 0,28 będą lepsze i celniejsze. P.S. 490fps to trochę dużo i nie chciałbym od Ciebie dostać Quote Link to post Share on other sites
royal Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Już trochę interesuję się ASG więc wiem jak obchodzić się z replikami mającymi dużą ilość fps . A jak wiadomo ktoś kto ma trochę oleju w głowie i potrafi myśleć nie zrobi nikomu krzywdy nawet z większą mocą repliki . Dlatego o to się nie martwię . A co do KA to w tym tygodniu powinienem mieć ją w swoich rękach . Wtedy mogę napisać nieco więcej o konwersji KA PS : wcale nie musi być auto . Nawet o czymś takim nie wspominałem . Wiec sorry . Tylko i wyłącznie semi . Edited June 30, 2008 by royal Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Może nie do końca w temacie ale... mam konwersje King Arms Free Float Heavy Barell Sniper Rifle założoną do G&P ... bardzo fajnie wygląda... ale... a) delikatne łoże jak w coś stukniemy to mamy zagięte :) b) trzeba uważać na lufę, bo jest to "długie ramie" ja nie uważałem i puknąłem nią o beton i teraz mam naprawdę pływającą lufę :) Quote Link to post Share on other sites
royal Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Zobaczymy jak będzie u mnie :) ale ogólnie rzecz biorąc to nie narzekasz ?:) Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Tak konwersja ładna i fajna :) A G&P to G&P ;) choć KA kusząco wygląda... Quote Link to post Share on other sites
royal Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Dzisiaj do mnie przyszłą paczka . Jestem bardzo zadowolony z repliki . Wygląd na ocenę celującą. Osiągi mierzone po tuningu u panów z ASGShopu 490 fps . Test w terenie niebawem . Dodam że wewnątrz wszystkie bebechy zostały zmienione wraz z GB na Systeme . Wiec zobaczymy ka to będzie . Quote Link to post Share on other sites
jubby Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Chciałem go zamówić z redwolfa ale niestety jest out of stock i ogólnie nie wiedzą czy jeszcze będą dostępne. Quote Link to post Share on other sites
royal Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Możesz kupić na ASGshop . Od tygodnia mam tą replikę u siebie . Możesz też kupić eMkę G&P i konwersję do tego z KA . Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Panowie, KA jest jak piękna kobieta - zachwyca i upaja ale niewiele z niej pożytku... ;-) Pozdrawiam, rozczarowany Lambert P.S. Na "paskudach" się nie znam - uprzedzam niejako pytanie! :wink: Edited July 14, 2008 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
royal Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Cóż u mnie z tej pięknej kobiety została tylko skóra bo wnętrze :) to już inna bajka całkiem się zmieniło :) A tak dokładniej prócz komory od KA nic już nie jest stockowe . Szkielet gb i całe bebechy oparte są na Systemie :) A wygląd jest wspaniały :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Czyli zostawiłeś to co najlepsze..! :wink: Do poprzedniego postu mogłbym dodać, że warta grzechu ( rozrzutności ) ale na krótko nim zacznie pochłaniać krocie - na szczęście zawsze znajdzie się ktoś, kto się w niej zakocha i komu można bez żalu upchnąć to "cudo"... ;-) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
royal Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ja nie będę żałował bo to co zostało z KA do skorupa a tak to nie ma tam nic stockowego . Wiec będę sie cieszył pracą tej repliki :) Quote Link to post Share on other sites
jubby Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Jeśli dobrze pamiętam to w asgshopie jest po 1,4k a w redwolfie 340$ więc różnica mówi sama za siebie Quote Link to post Share on other sites
Gumatron Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Odgrzewam kotleta. Po przeczytaniu 10000 wątków o tanich 'snakperkach' i po doświadczeniu z MP001 black za 250zł tuningowaną do bólu aż tłok wypadł lufą oraz M24 które niedawno sprzedałem... http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2550 ...patrzę na to. Cena 2500zł, części które tam wrzucili wydają się ok więc moje pytanie: Czy to jest dobre? (ew. co można by tam zmienić) Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Jak Ci się podoba to bierz. Od strony technicznej nie miał bym zbyt wiele do zarzucenia. Nie zdążyłem doczytać czy jest tam już jakaś precka... Komora KA, gumka systemy i jakiś promyk długi i naprawdę replika godna tych pieniędzy. Nie zapomnij o optyce i odpowiednich kulkach ;) Quote Link to post Share on other sites
royal Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 JA posiadam tą replike . NA tej konfiguracji którą dałeś w linku . U mnie replika sprawuje się idealnie . Żadnych problemów , przebieg to juz około 15 k kul . A co do wyglądu to nie ma nic do zarzucenia . Jak to KA wygląd zewnętrzny jest naprawde 10/10 . PS: W tym zestawie jest lufa precyzyjna systemy . JA mogę polecić z czystym sumieniem tą replike . Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Nie zdążyłem doczytać czy jest tam już jakaś precka... Komora KA, gumka systemy i jakiś promyk długi i naprawdę replika godna tych pieniędzy. Jak to rozumieć? ;) Że niby w KA nie ma komory KA w stocku? :D Quote Link to post Share on other sites
royal Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Wszystko jest :D Dla wszelkich wątpliwości komora jest ^^ i nawet gumke dali i na dodatek nawet lufe dają :D Ale to tak pół żartem pół serio :) Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Yyy, no- chwila zapomnienia :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts