Dudek Javny Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Pełna recenzja. Zapraszam do subskrybowania kanału. Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 (edited) Zacny , tylko szkoda że nie dali w nim blow-backa i zasilania green gasem (chyba że są magazynki na green gas do Makarova , to mnie poprawcie ) Edited October 21, 2011 by Perski102 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Te śrubki ją dyskwalifikują. Nawet w oknie wyrzutnika łusek... Quote Link to post Share on other sites
DoW Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Śrubki można zamaskować. Najbardziej mi szkoda blow-backa i tego ,że jest na CO2. No cóż, skoro jest już pierwsza replika to może za jakiś czas doczekamy sie następnej, lepszej i bardziej realistycznej. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 G&H mają repliki Makarowa i TT na ostrych częściach już. Quote Link to post Share on other sites
DoW Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Znaczy gotowe do sprzedaży czy już sprzedają ? Bo nie słyszałem nic o tym. Masz jakieś linki czy coś ? Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 G&H mają repliki Makarowa i TT na ostrych częściach już. Super, ale jaki mózg wpadł na to, żeby schować w środku 600 fps... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Rosyjski mózg. :P Bo to są przerobione wiatrówki, stąd taka a nie inna moc. Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Rosyjski mózg. :P Bo to są przerobione wiatrówki, stąd taka a nie inna moc. To zmienia postać rzeczy. Aż napiszę do nich czy da się jakiś downgrade mocowy zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 W teorii - musi się dać, w praktyce - trzeba zobaczyć jak to zbudowane jest. No i ile sobie wołają za to, dzowniłem do nich kilka dni, ale bez odbioru. Quote Link to post Share on other sites
kapro Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 O, to jakbyś się czegoś dowiedział, to napisz tu. :3 Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam, Zapytałem się o dostępność, oraz możliwość zmniejszenia prędkości wylotowej kulki. Oto co mi odpowiedzieli: Witam, Prędkość wylotową możemy na życzenie Klienta zmniejszyć. Niestety na razie TT jest nie dostępny. Pozdrawiam. Bogdan. www.repliki-broni.eu Quote Link to post Share on other sites
Caballor Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 (edited) Znaczy gotowe do sprzedaży czy już sprzedają ? Bo nie słyszałem nic o tym. Masz jakieś linki czy coś ? Dołączam się do pytania kolegi: Macie jakieś linki lub kontakt do jakiegoś sprzedawcy? Super, ale jaki mózg wpadł na to, żeby schować w środku 600 fps... A nie ma czasem możliwości zmniejszyć tej siły? :] Edited January 31, 2012 by Caballor Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Dołączam się do pytania kolegi: Macie jakieś linki lub kontakt do jakiegoś sprzedawcy? Już wyprzedali wszystko, w jeden dzień, nawet nie zdążyłem sam zamówić. :| Quote Link to post Share on other sites
Fieger88 Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Kolejne odświeżenie tematu. Czy na rynku wciąż jest tylko i wyłącznie TT? Przeszukałem kilka sklepów internetowych i nie widziałem nic więcej. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Jest i GRACH :) http://steklovata.blogspot.com/2013/02/review-grach-gletcher.html Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Panowie jak sie sprawa ima z TT33 firmy SRC? Bo było swego czasu, zacna konkurencja dla KWA i...zniknęło. Wie ktoś gdzie w Polsce można to kupić? Quote Link to post Share on other sites
wormadam Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Fieger88 - przecież jest Makarov od Umarex'a kreciu92 - na allegro masz aktualnie TT-33 proszę: http://allegro.pl/src-tt-33-le-full-metal-blow-back-walizka-i3637650323.html Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Można też w Polsce kupić od jakiegoś czasu APSa firmy Gletcher: http://akhobby.pl/index.php?a=opis&k=59&id=847 Ja już mam i polecam, dobre wykonanie i mocno kopie :) Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 To fajnie tylko w linku jest wiatrówka. Quote Link to post Share on other sites
wormadam Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 ...ale jest napisane na stronie na dole opisu: DOSTĘPNA TAKŻE WERSJA 6mm SOFTAIR !!! w tej samej cenie ! Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Wystarczy w komentarzu wpisać, że wybiera się wersję 6mm i sprowadzają ją na zamówienie. W moim przypadku trwało to tydzień. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 Ile masz w wersji 6mm fps? Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 (edited) Nie wiem niestety, ale na świeżo zaczętym naboju pierwszy magazynek trzeba wystrzelić w piach, potem co do FPSów wygląda to OK Edited October 28, 2013 by delin0m Quote Link to post Share on other sites
Kaemista Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Sorry, za odgrzanie, ale znalazłem takie coś: http://gunfire.pl/product-pol-1152202591-Replika-pistoletu-Model-59-srebrny.html Makarov z blow-backiem? Zastanawia mnie jakość, no bo jednak swoje kosztuje. Ktoś miał z tym styczność? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts