Guest Miles_ACE Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Dzisiaj około godziny 19 w TVP Białystok leciał super program o Airsofcie. Wszystko było przygotowane wspaniale. Wywiad w studio z maniakami, cały sprzęt jaki opisywali, humor podczas rozmowy i (tu chyba po raz pierwszy) brak jąkania się ze strony airsoftowców jak i reporterów. Widziałem tylko urywek, który wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Może ktoś z Białegostoku (i nie tylko) to nagrywał? Taki materiał mógłby posłużyć jako wzór. Pogratulować. Quote Link to post Share on other sites
Biper Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Chyba o to chodzi: http://ww6.tvp.pl/15794,20080418699171.strona Dokładniej drugi filmik. Quote Link to post Share on other sites
asterix[GAL] Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Proponuję obejrzeć części pierwsza i druga. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
MATRON Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Brawo brawo, świetny pokaz w studiu pełen luz nic tylko Gratulować. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 No, pogratulować, bardzo dobry program. Nie byłbym sobą gdybym nie wytknął ;) Jak dla mnie zaczęsto pada słowo broń, ale to raczej wina prowadzących i uczestnicy wywiadu odruchowo też zaczęli używać tego określenia. No i już zupełnie bez znaczenia dla przeciętnego zjadacza chleba - MultiCam nie jest pomysłem US Army tylko firmy Crye Precision. Powstał na potrzeby konkursu na nowe umundurowanie US Army, ale odpadł, a wygrał UCP. Quote Link to post Share on other sites
knopers Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Grupa DPM w programie, to minuty: od 07:21 do 13:50 i od 17:50 do końca pierwszego filmu, oraz początek drugiego filmu. Pozdrawiam Knopers Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Dzięki za miłe słowa. Foka no cóż, stres troche zjadał przy rozmowie stąd takie błędy. W sumie nie wiedziałem/nie wiedzieliśmy jakie konkretnie pytania będą nam zadawać więc odpowiedzi powstawały spontanicznie. Z liczbami airosftowców w Bstoku też nie trafiłem:P No ale tak jest jak na szybko trzeba szacować:P Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Elvis Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 zwłaszcza że program był na żywo Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Foka no cóż, stres troche zjadał przy rozmowie stąd takie błędy. Luz, znam ten ból :0 Ale lans zaliczony :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
_Mały_ Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Grupa DPM w programie, to minuty: od 07:21 do 13:50 i od 17:50 do końca pierwszego filmu, oraz początek drugiego filmu. Pozdrawiam Knopers Knopers zapomniałeś dodać, że jeden z członków Grupy DPM występuje również w trzecim filmiku od 14 do 15 minuty przy rozciąganiu taśmy z Panią Agnieszką heheh :P ... dzięki Panowie za pozytywne komentarze. Bardzo nam zależało, żeby wszystko wyglądało jak należy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Bardzo fajny materiał. Na luzie i pozytywnie :) Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 20, 2008 Report Share Posted April 20, 2008 Jeszcze kilka takich materiałów i AS stanie się sławny. Fajna promocja, gratuluje. Quote Link to post Share on other sites
METEOR Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Super materiał , oby więcej takich w TV :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts